BBQ weekend

Grillning 1/3 avklarad och det var SÅ gott! Jennie, Malin och Elin bjöd på färskpotatis (!!), sallad, majskolvar och två såser till. Jag var lite rädd att det skulle bli lite jobbigt att äta grillat tre dagar i rad, men igår insåg jag att jag kan aldrig lessna på det.

Ikväll är det dags för grillkväll nummer två, hos Elin och Erik. Solen skiner och jag känner mig riktigt pepp. Ska sätta mig ute ett tag tänkte jag, njuta av solen. Är det såhär fint väder imorgon så kommer jag vara lycklig! Valborg, i'm ready!


God put a smile upon your face

Äntligen helg och långledigt. Det känns overkligt att man inte har någon skola eller plugg förrän på onsdag! Perfekt inför Valborg, som jag för första gången ska fira som student. Bara det är fint väder, skulle inget hellre än att sitta på en filt med fina vänner, god mat och massa god dricka. Min fina klass är så underbar, jag har en sådan tur att hitta nya fina människor. Lyckas alltid hitta fina guldkorn som förgyller tillvaron. :)

Igår skrev jag min tredje och näst sista tenta för denna termin. Bortsett från paniken när jag upptäckte att jag hade glömt att anmäla mig så kändes det bra. Så himla skönt att slippa ångesten som jag hade före och efter förra tentan (som jag t.o.m fick VG på = all ångest i onödan). Jag måste bli bättre på att släppa kraven på mig själv, bara jag blir godkänd och tar mig igenom utbildning så borde jag vara nöjd.. Eller? Nej nej, Alicia ska ha VG på alla tentor, i alla kurser och samtidigt träffa vänner, familj och så ska man träna. Konstigt att folk går in i väggen..

Egentligen skulle tentan firas med lite mat och vin med klassen, men jag blev bjuden på kaffe hos Häggan och blev kvar där ett bra tag. Så jag blev hemma och åkte över till Johannes föräldrar och fick mat och vin där istället. Ibland är livet bra härligt.



Sandor gjorde mig sällskap i bilen när jag kom hem igår.


Och när jag la mig i sängen och vilade lite (spelade rumble) så fick jag sällskap av Gösta.

She's back!

Nu är jag tillbaka igen, min relation till bloggen är allt annat än okomplicerad. När man har varit tillsammans så pass länge att man tröttnar, men när man väl är utan den så saknar man den.. Ni vet?

Jag saknar att skriva, att vara kreaktiv. Jag saknar att krypa upp i soffan med datorn och skriva noveller och dikter, låsa fantasin flöda. Så nu är jag tillbaka här på bloggen, så jag kan få ut lite tankar och funderingar. Vem vet vad som ploppar upp här.

I'm back on track.



RSS 2.0