Thoughts

Igår var det två veckor sedan jag kom hem från Irland. Två veckor bara, helt sjukt. Det känns som att jag har varit hemma i en evighet. Nu börjar jag förstå att jag inte ska åka tillbaka. De här dagarna när jag bara har legat hemma och försökt blivit frisk har gett mig mycket tid till att tänka. På minnen, mitt liv, framtiden. Jag har brytit ihop men nu är jag tillbaka igen. Det må vara jobbigt nu men jag vet att min tid kommer. Jag vet mina styrkor men även mina svagheter, och får jag inte chansen så ser jag till att ta den.

Idag att min första feberfria dag sen i fredags. Otroligt skönt! Får äntligen pussa på min älskling igen, så ikväll bär det av till Kilby och till hans föräldrar i Mysslinge. :) Jättemys!

Jag vet att jag inte borde klaga på vädret, men fa-an vad det är varmt! Men nu när jag är feberfri så får jag vistas i solen en liten stund i alla fall, frågan är om man orkar när det är 30 grader.. Önskar att poolen var uppe! Får fylla upp badkaret istället och springa in och plaska lite emellanåt. ;)

Har hittat en massa gamla bilder på den här datan som jag tänkte ladda upp, främst en massa egobilder.. Haha, man förändras ju en hel del genom åren så att säga..

Kram på er!

Coldplay


It's just love. Pure love.

Lyckad midsommar... Not.

Sorry för den kassa uppdateringen. Har haft fullt upp! Nu i helgen hade man stora planer på hur midsommar skulle firas, men 39,5 graders feber satte stopp för det.. Mår skit och vill verkligen inte ringa jobbet och säga att jag inte kan jobba imorgon. Jag behöver pengarna! Men men, what to do..

I fredags åkte jag med Ida till Elin och Erik. Jättekul att se nya huset, det var hur fint som helst! Det blev en hel del folk där till slut. Vi grillade och drack men vid tio fick jag ge upp och gick och la mig när resten av folket fortsatte att parta. Åkte hem tidigt igår morse och sov i stort sett hela dagen. Sen kom älskling över på kaffe och paj innan vi åkte till Elin och Erik. Fick träffa Malin för första gången sen jag kom hem, SÅ kul. :) Vi skjutsade dem till Lövsta sen så åkte vi hem hit till hjärtat.

Idag blir det bara att ta det lugnt. Ska boka lite läkartider och annat kul...

Kram på er.

Sweet life

Sitter och slöar i soffan hemma hos Johannes. Klockan ringde 05.00 imorse, vi snoozade en halvtimme innan han gick upp. Självklart blir jag hur pigg som helst när han åker till jobbet, så nu har jag ätit frukost och kollat på tv ett tag.

Helgen var mys. Hade filmkväll med hela familjen i fredags. På lördagen åkte jag med systrarna till Östhammar och kollade på när Johannes åkte hoj. Det var en slags uppvisning, riktigt kul men liiiite läskig att se när ens fina åker så fort och hoppar högt upp i luften.. Hehe, men bra stolt blir man!


En av bilderna som jag tog på Johannes i lördags.

På kvällen kom kusin Fredrik på besök med hans dotter Leona. SÅ söt! Hon såg ut som en liten prinsessa med blont, lockigt hår. Farbror Hasse och Marianne kom också över på lite grillat. Jag hade Sara, Häggan och Elin över. Åt grillat och förkrökade innan vi drog vidare till Gävle. Det blev alldeles för mycket, är fortfarande lite inne på att vara nykter på midsommar. Blir skrämd när jag förlorar kontrollen.. Nu blir det att ta det lugnt ett tag, ett par öl räcker.

På tal om öl och alkohol, jag handlade på systemet för första gången igår! Hehe, bättre sent än aldrig. ;) Köpte ett par cider och öl till helgen. Hon frågade inte efter leg heller men jag slängde upp det ändå. "Jaha, okej.. Tack." fick jag tillbaka.

Jobbade för första gången sen jag kom tillbaka igår! Gick dubbelt med Annika, hade en underbar dag. Fick så många kramar av arbetskamrater och boende. Var så himla glad hela dagen och kvällen, jag har saknat att jobba "på riktigt"! Ska gå dubbelt med Josefine på onsdag sen så börjar jag på måndag. Schemat är helt okej, lite jobbet att jobba kväll lördag, dubbelpass söndag och morgon måndag nästa helg.. Men annars ser det bra ut! Ringde min värdfamilj på Irland också då Jack fyllde 8 igår. Fick vara med via skype när de sjöng och när Jack blåste ut ljusen. Fick se boken som jag gjorde åt dem också, den blev jättebra! Det var så kul att se dem allihopa, man saknar dem något oerhört även om det är SÅ skönt att inte vara aupair längre.

Nu ska jag borsta gaddarna och bege mig hemåt med lilla Kalle Anka-bilen.


HEMMA!!!

Back in Sweden, back to blogg.se, back to my "real" life. Min fina misse Svante sprang emot mig när jag öppnade bildörren när jag kom hem i tisdags, då var tårarna nära. Då kände jag att jag var hemma.

Då var min tid på Irland över, även om jag kommer att åka tillbaka för en vecka eller två. Men jag kunde inte ha lämnat Irland på ett bättre sätt. Jag hade en underbar sista helg med alla fina tjejer. Slog bland annat världsrekord på söndagen. Vi (eller jag och Els var inte utklädda men vi var där) var nästan 3000 pers som var utklädda till Wallie i "Finding Wallie". Jättehäftigt, ska slänga upp bilder och videoklipp sen. Det var maffigt att dansa och sjunga med 3000 människor, så roligt! Tidigare den dagen så hade jag ätit mat med Anna på Sober lane, kommer att sakna deras pizza och wedges!

På lördagen (ursäkta mitt flängande fram och tillbaka i tiden) så åkte jag till en festival i parken tillsammans med Jamie. Vi mötte upp Anna och Zara där. Det var en massa människor som gör tricks och sånt på gatan som var där och uppträdde. Jättehäftigt! På kvällen så åt jag, Annie, Jamie, Mary, Anna och Jill middag på East Village. BUFFALO WINGS! Mums! Sen gick vi vidare till Jamie och förkrökade innan vi åkte vidare till stan och körde järnet. Jag dansade överallt och hade en väldigt rolig kväll! Hamnade mitt i en möhippa också, hehe. Kommer att sakna alla galna kvällar i Cork!

På måndagen jobbade jag och på kvällen hade vi en avslutningsmiddag kind of. Val gjorde chicken curry (som jag älskar) och en supergod kaka till efterrätt. Jag fick ett jättefint kort och ett snyggt (och dyrt!) armband. Så söta! Det kom en tår från både mig och Val när vi sa hejdå på kvällen. Pojkarna ville inte gå och lägga sig utan kom ner med teckningar och grejer och ville ha en massa kramar. Söta! Men jag tog upp dem på morgonen innan jag åkte, kändes konstigt att säga hejdå till dem och Aidan men jag kommer som sagt att hälsa på dem. Mina fina fina pojkar. :)

Även om jag älskar Irland och alltid kommer att sakna och minnas mitt liv så är det här jag hör hemma. Det är en så otroligt skön känsla och lättnad att känna så. Var hemma hos min älskling i torsdags och känslan att vara i hans famn och veta att vi äntligen är i ett "normalt" förhållande går inte att beskriva. Lättnad, lycka men framförallt kärlek. Igår kom Häggan, Elin och Sara hit. Vi myste och pratade om allt möjligt. Skrattade en hel del med, har saknat mina sjuka tjejer!

Idag kommer Linda och Malin hit så ikväll är hela familjen samlad. Vi drar iväg till Östhammar imorgon på förmiddagen och kikar på när hjärtat åker uppvisning. Sen på kvällen blir det grillning och förkrök här med Sara, Häggan och Elin och sen blir det utgång! Kommer bli konstigt att gå ut här i Sverige, även om det inte var så längesen jag var ute här.

Oj, nu blir det alldeles för mycket text men det är så mycket som händer nu.

Puss på er, hoppas ni fortsätter följa mig här även om det kanske inte är lika intressant. ;)

RSS 2.0