Biljetterna är bokade

På tisdag ska jag och mamma gå på bio, Avatare 3D. Äntligen! :) Har velat sett den hur länge som helst.



Hejdå

Here I go again...

Såg den här t-shirten på Robins blogg, sjukt snygg! Funderar starkt på att köpa den, spela roll är det är en "kill-tröja".

Scoopneck T-Shirt SEK 449, Ljung - NELLY.COM

The Hot Chick

Igår var det all-in, minst sagt. En sjukt rolig kväll från början till slut. Jag och Emma drog in till stan och Red Room runt tio. Träffade på Sarah som man inte har sett på hur länge som helst, jättekul! I alla fall, Sara och Karin kom dit tidigare och drack med oss medan vi inväntade resten. Det blev ett bra gäng som satt där ett tag innan vi drog vidare till Kalas. Där var det full fart. Champange dracks i vip:en, den dansades, dracks och tjoades. Tog tågen till Örbyhus där Malin hämtade upp oss.

Mådde inte sådär jättebra när jag vaknade men efter att ha blivit bjuden på frukost & kikat på The Hot Chick så kändes det lite bättre. Men är fortfarande seg så ställde in dagens utgång.. Skulle ha gått ut på BJ med Amanda, Emma, Sabina m.fl, men känner att jag inte orkar helt enkelt. Måste återhämta mig så att man är pigg när man ska inleda arbetsveckan med ett dubbelpass.

Så ikväll är det myskväll som gäller! Har precis bastat med mamma, underbart skönt! Satt och drack öl och pratade, finaste mamsen. Snart så ska vi kika på Melodifestivalen, har inte sett det någon gång i år faktiskt. Det blir lite öl och annat gott till det, en lugn och bra lördag!

Det enda som
suger idag (förutom bakfyllan) är att Brynäs ligger under med 0-2 mot Frölunda.. Jävla skit.


Det där skulle jag vilja ha ståendes framför mig nu...

Tjingeling ding pling

Ölhäng @ Red Room

Nu är det färdigjobbat för den här veckan! Nu är det dags för ÖL!

Emma kommer hit om ett tag och då ska vi sitta här och dricka lite. Sen blir det buss in till Uppsala och ölhäng på Red Room. Ska bli så himla kul att få krama om Ylva igen! Kommer nog bli en hel del som hänger där, skoj! Det kanske även blir en sväng förbi Kalas och träffa Carro, Elin Sofie och flera, om det hinns med det vill säga. Men det tror jag nog!


Mmmm, ÖL! Det där var en mysig kväll det..

Ha en bra
kväll alla! Nu ska det slås klackar i tacket! I alla fall så ska öl hävas ;)

TODELOO


SVERIGE

Känner mig helt död.. Trodde jag kunde jobba hur mycket som helst men det kan jag tydligen inte. Imorgon ska jag först jobba 7-14.30 och sedan 15.45-21.15. Härlig dag! Har inte ens hunnit prova ut kläder till fredag, men det löser sig.

Det var väldigt skönt att få sluta tidigt idag i alla fall, tackade nej till ett kvällspass. Kände att jag behöva vila lite. Har pratat med syster Malin en sväng, massa skratt som vanligt! Twisted sisters var det någon som sa, stämmer bra det.

Fick ett sms
från lilla pylv med om att kortet som jag skickade hade kommit fram och att ängeln var kvar med. Jag skickade ett alla hjärtans dag-kort och skickade med Saknar dig vännen, på fredag ses vi igen! Åh, vad jag längtar!


Haha, hittade en gammal bild! Du fattas mig när du inte är här, älskade du.

Är ledig lördag och söndag, har tagit på mig världens fjuttigaste arbetspass på fredag (11.30-15.00). Men då hinner jag kika lite på stan innan bussen går.

Ikväll har jag haft onsdagsmys med mamsen, eller "lill-lördag" som mamma sa när hon plockade fram vinflaskan. Det blev ett glas till maten och så lite godis till téet när vi kollade på skidstafetten. UNDERBART MED ETT GULD! Hur bra åkt som helst av Sverige, man blir riktigt stolt!

Nu ska jag däcka i sängen, 05.00 ringer klockan...

Godnatt folket

Tji fick jag

8-13, endast fem timmar och en halv dags vila... Så tänkte jag innan jag åkte till jobbet imorse. Men precis innan jag skulle börja jobba så ser jag att andra jobbet har ringt. Så nu sitter jag här, i systers lägenhet och ska alldeles strax bege mig till Hasselparken och påbörja dagens andra arbetspass. Myskväll med föräldrarna och pizza, goodbye. Tji fick jag..

Men som sagt,
jag blir faktiskt glad när jag får jobba. Kommer kännas bra i slutet av mars när jag får februarilönen. Har en stark känsla av att siffrorna kommer att göra mig glad..

Btw, jag beställde skorna igår. Lycka! Nu väntar jag på att mina älsklingar ska komma hem. Sen när blev jag skoshopparen nummer ett? Har köpt fyra par nya skor till sommaren, vad hände?

Puss och hej, leverpastej

Vill bara säga tre saker...

1. Jag trivs sjukt bra på mitt nya jobb.
2. Jag ska sova nu.
3. *hihi*


Mitt nästa inköp


Klad vs arg

Idag är jag såhääääääär glad att gå till jobbet:



....... eller?



Aja, iväg ska
jag nu i alla fall.

Pussen på bussen

3-0 med bud på fler mål

Lördagen var väldigt mys med massa gott att äta och trevligt sällskap! Blev rätt tidig hemgång då jag jobbade 8-20.45 igår. Var lagom trött på kvällen kan jag lova.. Tur att man har syster som bor fem minuter från jobbet och 1 minut från max. ;)

Idag är det dags att jobba igen. Skönt med sovmorgon tänkte jag igår innan jag kom på att Sverige - Finland spelade kl 06 idag. Så 05.55 ringde i klockan, ibland önskar man att man inte var en hockeynörd.. I alla fall så vann Sverige och spelade sjukt bra, så det var helt klart värt det!

Dags att slänga in lite pinnar i pannan och fixa lite lunch.

Ding ting

4-2

Jag fick sällskap igår ändå! Blev att åka till mr djurgården igen och slappa lite. Hockey, bra musik, öl och nötter, riktigt trevligt! Att Sverige vann med 4-2 gjorde kvällen ännu bättre! Härligt, härligt! Herrn hade kul åt mig som satt och skrek i soffan. Är det hockey så är det... Då får man bli lite småtokig!

Snart ska jag åka vidare till Gamla Uppsala och Amanda för lite tjejmys. Emma kommer iaf, får se vilka fler det blir. Lite mat och prat, alltid lika mysigt!

Blev en lugn helg, inte för att jag klagar. Imorgon ska jag jobba dubbelpass så det är bäst att vara utvilad då. Sen så jobbar jag mån-tors, får se hur helgen blir. Ölhäv på fredag blir det i alla fall, längtar!

Just det, jag ska ha en vit månad i mars. Jag kommer behöva allt stöd jag kan få! Haha.. Eller kommentarer som "du kommer aldrig att klara det", för då blir jag så jävla envis.

Puss och kram


Äsch

Pallar inte fixa något mer. Får vara lite halvfult så länge med världens största egobild. Haha..

Ikväll blir det
öl och hockey! Hade hoppats på sällskap men ser inte ut att bli så.. Men då ska jag mysa ordentligt här hemma istället. Sverige - Vitryssland, 21.00. Jag kommer att sitta bänkad framför teven!

Måste bara säga
att jag har tvättat och eldat i pannan idag. Mycket duktigt! Har ett plåster på tummen då jag råkade göra mig illa på ett vedträ. Säger man så förresten?

Anyway, ska fixa och dona lite nu. Är ensam hemma till åtta så man lär ju rota fram lite käk med..

Heddå

Under uppbyggnad

Håller på att fixa lite i bloggen (byter header), ifall någon är inne och det ser kaos ut. Sen så blir det blogginlägg!

Tjing

Linas kvällsbok

Vilken underbar film egentligen! Pricksäcker, pinsam och realistisk. Det bästa är de sköna citaten, här är några av mina favoriter;

"Jag har hållit i en mänsklig batong men inte sett den. För hade jag tittat på den så hade jag nog gått hem."

"Det är ju så i förhållanden att man får ge och ta. Så jag får ge Danne min hand helt enkelt."



Ska fortsätta att
kolla på den nu, sen blir det jobbet.

TJING

I like my job(s)

Jobb idag, 13-20.45 på nya jobbet. Måste bara säga att jag älskar mina kollegor där, helt underbara! Idag jobbade jag för med Magnus och sen med Mekkonen. Hur sköna som helst! Carina, Maria och Britt-Marie är också hur goa som helst och Lovisa. Är väl dem som jag har jobbat med hittills. Kommer in hur bra som helst och har verkligen kul med dem, tanterna och gubbarna.

Imorgon blir det
att jobba på det andra jobbet, längtar! Ska få dela mediciner för första gången, ska bli kul faktiskt! Gillar att få lite mer ansvar och fler arbetsuppgifter. :) Börjar inte förrän 16.45 så en lång sovmorgon får man med, UNDERBART!

Natti natti

Ångest..

Ska in och kika kontot nu.. Har verkligen ångest med tanke på hur mycket jag brände i lördags... Återkommer om det, kanske.

Update:
Usch säger jag bara.. Fy fan.
Update 2: Haha, kom på att jag har överfört några tusenlappar till sparkontot! Då var det inte så farligt längre! PUH! Nu ska jag sova.

GODNATT

Har du ätit en semla idag?

Mitt svar: ja!


JAG MÅSTE HA

De som känner mig vet att mat är min stora passion här i livet. Jag äter jämt och mycket, det har jag alltid gjort. Men det många inte vet är att jag kan få plötsliga, starka sug på speciella saker. Som i förra veckan då jag blev så sjukt sugen på ostbågar. Jag var bara tvungen att köpa en påse och jag tryckte i mig hela (!!) påsen. That's sick! Eller som när jag åt smörpopcorn tre dagar irad och blev helt förtvivlad när de tog slut.

Just nu har
jag ett galet sug på tacos, verkligen GALET. Tyvärr så är det bara jag och pappa hemma ikväll så det lär inte bli någon tacos. Men jag måste ha det i veckan, MÅSTE! Undrar hur det blir när jag blir gravid, man har ju hört att folk får sug efter speciella saker. Hoppas jag får sug på äpplen eller något, är nog ingen höjdare att proppa i sig en ostbågepåse om dagen.



Snipp snapp slut

Mobiltömning av bilder


På världens minsta toaletten i bussen på väg till Göteborg.


Två av de sex glas som Ylva fick av mig i försenad inflyttningspresent. Mysfrukost, saknar!


Från lördagen då utgång stod på schemat.


Världens skönaste tofflor som världens bästa mojmoj har gjort.


Vaknar upp hos Amanda efter en hård utekväll.


Haha, en liten rolig bild från hissen på nya jobbet.


Min lunch en dag då jag skulle iväg till jobbet. Hade 10 min på mig, det blev ett baconpaket som åts direkt ur stekpannan. Very fresch!


Ska jag?


999:- 799:-

Wohow

Ojdå, här rullar dagarna på.. Lördagen var väldigt bra, fullt ös och 1000 kr fattigare på kontot (typ). Men roligt hade vi! Mådde lite halvbra dagen efter bara, något tungt att åka till jobbet...

Idag är jag HELT ledig, första gången på en vecka nu. Igår jobbade jag inte men var in till jobbet och fick delegering. Så nu får jag ge mediciner (utom insulin) till mina tanter och gubbar. Mer ansvar, kul!

Sitter här och är helt slut, har precis storstädat mitt rum. Våtdammat, dammsugit och torkat golven, torkat av alla listor och över dörrarna, tagit in kläder i garderoben, tagit ner tvätt, slängt skräp osv.. Så himla skönt nu när det är färdigt!

Det var lite vardaglig uppdatering, kommer lite "roligare" inlägg snart. Har slängt över lite bilder från mobilen.

Pöss

Saturday night fever

Snart är det dags att ta sig in till jobbet. Ska åka in lite tidigare och handla lite, bland annat mat så man inte festar på tom mage ikväll. Är riktigt taggad inför utgången, har bestämt kläder och allt (halsbandet får stanna hemma, passade inte ihop med toppen).

Nu blir det
att fixa det sista. Ha en bra lördag alla!

Tjingeding

Bedtime, ja man

Vissa dagar är jobbigare än andra på jobbet och idag var det riktigt jobbigt dag. Vet inte varför, kanske var jag trött eller så var det för att larmen pep oavbrutet. Man blir psykad av det där ljudet ibland, folk ringer till höger och vänster. Men jag blev lycklig igen när jag blev kallad "tokfia" och "min lilla pudding" av min pudding. Det gör en glad i hjärtat.

Imorgon är det
jobb igen och utgång på det. Har köpt en topp och ett halsband idag som ska invigas tillsammans med min korta svarta kjol och mönstrade strumpbyxor. Hoppas och tror på en grym kväll, trots att man ska jobba (kväll) på söndag. Det blir att ta det lugnt....? Knappast!

Sängen kallar,
sköööönt.

TJABBA

Morsning korsning

Sitter och lyssnar på lite Johnny Cash och laddar inför jobbet. Blir ett kort pass idag (16.45-21.00), så det är inte så mycket att ladda inför egentligen.

Känner mig lite låg idag.. Min älskade mormor hade blivit 81 år idag om hon hade levt. Grattis på födelsedagen min ängel. Det går inte en dag utan att jag saknar dig mojmoj.

"Du finns i mitt hjärta, i min själ, överallt inom mig." Du finns i allt jag gör, vart jag än är. Jag vet att du vakar över mig och hjälper mig att hitta rätt väg.


Jag älskar dig




Tragedy

I veckan gick en dotter till en av mammas fd kollegor bort. Hon var lika gammal som mig. Hon var även en nära vän till en tjej som gick i samma gymnasieklass som mig. Varje gång något sådant händer så får man sig en tankeställare. Det är så hemskt, så tragiskt.

Natalie, David, Marcus, Johan.. Så många människor man har umgåtts och pratat med, som man har stött på, som aldrig fick börja sitt liv "på riktigt", som bara precis hann bli vuxna innan ödet bestämde något annat. Samtidigt som jag sörjer med deras anhöriga så känner jag en tacksamhet över att jag har mina närmsta kvar. Jag kan inte tänka mig hur det skulle vara att förlora någon av dem, det vill jag inte.

Jag vet inte
vad jag vill få fram med det här inlägget egentligen. Är bara så rädd att något av mina hjärtan ska tas ifrån mig alldeles för tidigt. Att jag inte ska få älska dem tillräckligt innan de försvinner. Den dagen jag står utan någon av dem, den dagen vill jag aldrig uppleva.

Make love, not war

So true

"When I was 5 years old, my mum always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn't understand the assignment and I told them that they didn't understand life."


Personal Jesus

En väldans bra låt som syster spelade för mig när jag hälsade på henne senast. Sjukt bra live med!



So long

Nice price

Fick ett samtal från jobbet precis. Ska jobba 13-21.15 istället för 8-13 imorgon. Lovely! Sovmorgon + mer pengar, inte tackar man nej till det!

Nu får min mamma ta och komma hem snart eller börja svara i mobilen. Börjar nästa bli orolig...



Hej svej

Min jobb(iga) vecka

Kanske borde skriva lite här så folk vet vad man har för sig om dagarna.. I måndags var det min enda lediga dag den här veckan. Då blev det fika och mys med Emma, Amanda och Sabina. Underbara tjejer! Fick ett plötsligt och väldigt starkt sug på smörpopcorn så svängde förbi ICA innan jag åkte hem.

Igår jobbade jag dubbelpass. Först 7-14 på nya jobbet och sedan 16.45-21 på det "gamla". Köpte med en cupidosallad och gick till syrran och käkade innan andra passet.

Imorse var jag lagom trött när klockan ringde vid fem. Det var bara att slänga sig upp och ta sig till jobbet. Jobbade dock bara 7-13 så det var skönt. Har varit helt slut efter det, så trött att jag inte ens orkade fika med Amanda. Då är det illa!

Nu är det jobb som gäller till söndag. Jobbar dag imorgon men sen blir det bara kvällspass. Ska bli riktigt skönt att få sova ut lite! Hade tänkt ta det lugnt i helgen men det blir nog utgång på lördag. Imorgon fyller lillerik (Malin) år och det ska firas i helgen. En liten krogrunda har ju aldrig skadat... Börjar inte förrän 16.15 på söndag ändå. "Det är inte bra att dricka varje helg Alicia!", du behöver inte vara orolig mamsen!

Har vräkt i mig smörpopcorn och ostbågar sen jag kom hem. Väntar på att mamma ska komma, vet inte vart hon håller hus. Magen börjar kurra... Haha.

Väntar på bilderna
Mia, se till att hitta sladden nu. ;)

PUSS

This is my confession

Egentligen borde jag sova, men vad gör det.. Helgen kan jag sammanfatta som mycket trevlig, rolig, galen, spårad och en aning otippad. Men jag är nöjd! Har mått mindre bra idag bara, det är smällar man får ta helt enkelt.

Hetast just nu:



Tjing tjong

Run this town


Highway to hell

Mysfikade med Emma på Wayne's idag. En väldigt bra vän jag har hittat där. :) Fick åka en bit i lilla bilen med, älskar den! Haha, den är så himla söt. Köpte en tröja också, 249 kr på Solo (rea 50%). Ett par mönstrade strumpbyxor från H&M fick och följa med hem.

Snart blir det
att dra vidare och dricka lite öl hos mr djurgården. En brynäsare, en djurgårdare och så öl på det? Hur fan ska det gå? Haha.. Well, en tiger överlever alltid en fight!

Avslutar med en
grym klassiker;


We all must go through it sometime

Kan ju säga att jag kom in snabbt på det nya jobbet.. 2,5 timmar efter intervjun så fick jag börja jobba. Det var meningen att jag skulle gå dubbelt men det fick jag inte göra kan jag säga. Men jag klagar inte, det gick hur bra som helst! Carina och Maria som jag jobbade med var riktigt härliga och de boende var så söta så! Lite speciella såklart då det är en demensavdelning, men väldigt gulliga! Så nu har jag två jobb, riktigt nice i tider som dessa. Money money!

Träffade Robin på stan idag när jag käkade lunch och på bussen hem så hoppar MATHILDA på!!! Har inte träffat henne sen....... i somras? Helt sjukt! Satt och snackade hela vägen hem, så himla kul att se henne igen! Kommer bli superbra på lördag ;) Haha..

Imorgon har jag en heldag framför mig (förhoppningsvis). Ska träffa Jocke och Emma på stan på dagen, shoppa och fika lite. Sen på kvällen blir det kanske inflyttningsöl med djurgårdar'n! En rätt lugn fredagskväll alltså, blir att ladda inför lördagen! Drickan är fixad (inhandlas imorgon) och outfiten är näääästan klar. Ska kika efter lite schysta smycken imorgon. Kanske lite kläder med...

Dags för sängen! Ska upp "tidigt" imorgon, runt tio.

Natti på er!

Go'kväll

Idag har jag jobbat. Det var stressigt men gick bra. Imorgon ska jag till nya jobbet, är nervös. Kort och informativt, allt jag orkar skriva just nu.

Sängen!

Godnatt

Give me some more

Idag har jag fixat ett till jobb, heja mig! På torsdag ska jag dit, pirrigt!

Ska jobba idag
och imorgon, skönt att få göra någonting. Blir galen av att sitta hemma så som jag gjorde igår. Finns absolut ingenting att göra härute.. Nu när jag har två jobb så blir det förhoppningsvis lite mindre dötid och mer jobb.

På torsdag eller
fredag blir det att ta en fika med Emma, längtar! Har inte träffat den tjejen på alldeles för länge nu. Inte bra! Men desto mer har vi att prata om, SKVALLER! Lovely!



Hej-då-re-n.

This is my wedding

Jag har aldrig velat haft ett tradionellt kyrkbröllop (om jag nu ens gifter mig), när man stelt ska gå fram till samma melodi som alla andra. Detta par var inne på samma bana som mig och hade ett bröllop som var allt annat än stelt och tråkigt;


BUNNY 20 ÅR

Idag fyller min älskade vän 20 år! Jises, har vi blivit så stora nu? Galet.. På lördag blir det att fira denna pingla, längtar!



Ett stort grattis och massa kärlek
till dig min underbara vän

RSS 2.0