Wednesday

Jag vet... Jag är sämst på att blogga. Men det är så mycket nu. Flyttpackar för fullt. Yes, ni läste rätt. Snart är jag sambo med världens bästa kille! :)

I helgen åker vi till Örebro båda två. Johannes ska åka Novemberkåsan och jag ska ha en systerhelg med Linda och Malin. Äntligen ska jag få se Lindas lägenhet!

Nu ska jag försöka ta mig upp ur denna underbart sköna säng och slänga ihop lite frukost.

Just det, här är en bild på en del av de kläder som återstår efter att ha rensat ur garderoben två (!!) gånger:


Mr Weekend, I love you

Vissa helger är så otroligt bra. Man är ledig, träffar underbara människor och bara njuter. Denna helg har hittills varit en av de bästa på länge, trots en del tråkiga nyheter. I torsdags blev det en kväll i Tierp med Häggan, Elin, Sara och Julia. Vi spanade in Häggans nya lägenhet och käkade på Brorsans. En riktigt mysig och rolig kväll! Första fikat i lägenheten avklarade vi med. ;) Bra kväll med mina fina vänner! Igår tvättade jag hela förmiddagen och rensade ur nästan hela garderoben. Jag förstår inte att man kan ha så mycket kläder och ändå känna att man inte har något att sätta på sig! Tre svarta sopsäckar fulla med kläder som jag inte vill ha har jag lyckats rensa bort. Herregud.. Och då har jag inte börjat med skorna eller något annat.. Sjukt! På kvällen var det fredagsmys hos Amanda med Emma och Sabina. Myspys! Precis som på gamla goda tiden. :) När jag kom till Johannes så stod han med dammsugaren i högsta hugg, jag var tvungen att blinka några gånger och gnugga mig i ögonen. ;) Nejdå, det var så rent och fint! Ljusen var tända och vi tog en varsin öl framför teven. Underbar fredag! Dagens planer är inte helt spikade än. Jag och älskling ska hitta på något i alla fall. Men först ska jag och Raffe ut på lite äventyr. Jag älskar att vara långledig! PUSS

Bilden som inte kom med i förra inlägget


My man

Hittade denna kille i sängen, väntandes på mig. Fina misse! Nu trycker han upp sin blöta nos i mitt ansikte och är lite halvjobbig.. Men han är så söt min lilla Svante.


Mondaaaay

Jag överlevde gårdagen, men det var med nöd och näppe. Var helt död redan när jag kom till jobbet och allt gick fel till en början. Men när man var inne på sista rycket så kände man att dagen hade gått fort ändå. När jag kom hem till min fina så hade han gjort varma mackor, ibland har man det bra. :)

Jobbar endast onsdag och torsdag denna vecka (LYCKA!!!) så imorgon ska jag på IKEA-dejt med Amanda! Är supertaggad! Jag ska shoppa tills jag droppar! ;)

Nu ska jag tog ta en sväng till Läby, hämta lite grejer och kanske handla lite. Mer spännande än så blir det inte denna måndag. ;)


Hoppas att få se detta tryne i helgen, var alldeles för längesen sist..


Ways for a good life:

Before you Speak - Listen.
Before you Write - Think.
Before you Spend - Earn.
Before you Criticize - Wait.
Before you Pray - Forgive.
Before you Quit - Try.
Before you Die - Live.



Dear Mr Day, can you please be over soon?

Då är det snart dags att börja jobba igen.. Har haft en timmes rast snart och efter det väntas endast 4,5 h arbete till innan jag åker hem till min fina och myser (= däckar). Vill bara att denna dag ska vara över, helst nu tack!


-

Äh, nu skiter jag i det här. 12 timmars arbete väntar imorgon, är inte alls taggad. Godnatt.

Sleep well

Nu ska jag göra som Morris gör så snyggt, sova. :)


Du fick mig att falla och förlora balansen och jag vill aldrig mer återfå den


1.4


1.3


1.2


Bilder från promenaden 1.1


Härlig eftermiddagspromenad

Nu har jag varit ute och gått i över en timme, så himla skönt! Jag brukar alltid ha hög musik i lurarna när jag går men nu hade jag ingen musik alls. Det var så härligt att höra alla ljud runtomkring. Gick förbi en flock med får som alla ställde sig och stirrade på mig och bräkte. Så söta!




The country side

Sitter hemma hos Johannes och slöar. Tanken var att jag skulle röja upp lite och det började bra medan jag väntade på att ugnen skulle bli varm. Men nu har jag hamnat i någon form utav dvala/matkoma. En halvtimmes soffliggande till, sen får det vara nog! Tänkte hinna med en promenad med innan älskling kommer hem, är så himla fint härute! Ska ta lite bilder om det finns några batterier kvar på kameran. Landet är inte så tokigt trots allt.. ;)


Before a night out in Cork



Jag saknar Irland, jag saknar Cork, jag saknar livet där. Även om jag saknade ihjäl mig efter alla här hemma så hade jag the time of my life. Jag är glad över att jag vågade och levde bara i nuet i 10 månader. Den tiden kommer aldrig igen och jag är så glad att jag har fått uppleva det. Ireland, I'll always love you.

Låt mig få presentera: Raffe Fård



Då var man bilägare då! Lite nya fälgar på denna söta lilla pärla så blir det perfekt. ;) Fårrrrden och jag!

Hihi

Ledig idag och imorgon, lyxigt! Ska åka in till stan snart, får se om jag får med mig något hem... ;)


RSS 2.0