SHOPPING!

Äntligen! Jag hittade både skor och jacka idag. Det blev en heldag på stan och Gränby Centrum med Amanda. Vi började med att äta buffé på China Garden, lika billigt och gott som sist! Sedan kikade vi runt lite på stan, och mina skor som jag hittade förra veckan som inte fanns i min storlek... De fanns! New Yorker hade fått in nya och bland annat i min storlek. Lyckan var stor kan jag säga när jag såg dem hänga där! Det blev raka vägen till kassan och 299 kr fattigare, så himla värt!

Vi åkte en sväng till Gränby Centrum och jag fortsatte att kolla på jackor då jag inte hittade någon på stan. På Veromoda hittade jag den, efter att ha testat den en gång och sagt nej så testade jag den igen och sa ja! Krånglig mening, hmm.. Riktigt fin är den i alla fall och jag är supernöjd! Vi hann med att ta en fika på Barista med, chokladmoussetårta och en cola blev det. Mums! Fast colan kunde jag ha hoppat över, det är bara gott när jag dricker med Elin och tjejerna konstigt nog. :P

Nu ska jag tvätta lite (urk) och sen är det Idol och GREY'S ANATOMY! Ni anar inte hur mycket jag älskar den serien! Har väntat såååå länge på säsongspremiären, jag kommer att sitta KLISTRAD vid teven. Det är nästan så att jag inte kommer våga att blinka, jag vill inte missa en enda sekund!

Tjing pling, pöss

Egopics, javisst!

Teddy Picker, åh vad jag älskar den låten! Arctic Monkeys bästa låt! Har lyssnat på den typ fem gånger den här morgonen och fler lär det bli. Underbar!

Nu bär det snart iväg till stan, om tjugo minuter går bussen.. Är redan klar faktiskt. Blir nästan lite orolig då jag alltid brukar komma på saker i sista sekunden. Men nu har jag klätt på mig, borstat tänderna, fixat mig.. Plånboken, paraplyt (ja, man vet faktiskt aldrig!) och passet (ifall man blir lite ölsugen) är nerpackat i nya väskan som ska invigas idag. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli 11.45!

Tog en massa egobilder imorse med, bjussar lite på dem:



Puss!

That's just love

Dags att nanna kudden nu! Imorgon ska jag upp hyffsat tidigt (runt nio) då jag ska luncha med sötaste Amanda vid tolv. Trots att vi sågs förra veckan så längtar jag! Underbar tjej, underbar vän.


Fulla tjejer (i alla fall jag) på Etage, min första lagliga utgång, helgen efter min 18-årsdag.

Godnatt på er!

Arctic Monkeys live

Så sjukt bra live.. Galet. 00.40 ungefär börjar låten. Lyssna!!


I'm crazy, and so are you my friend

Förutom promenaden och matlagningen så har det varit en väldigt slö dag idag. En telefondejt med pylv har jag hunnit med. För att citera henne: "haft telefondate med Alicia idag, myspys. hon är lite tokig i huvudet men det är jag med så vi funkar bra tillsammans". Som jag skrev Ylvert, jag kunde inte ha sagt det bättre själv! Det är därför vi passar så bra ihop, vi är lika knasiga båda två. Det blev prat om allt från jobb till sex, precis som vanligt. Saknar dock att kunna dra ut och prata över några öl eller en myskväll i soffan. Men som sagt, jag kommer ner till dig gums!

Ikväll har jag kollat på idol som vanligt, har inte missat ett enda avsnitt! Mariette, love! Helt underbar, hon går solkart vidare. Sen tror jag att Moa tar andra platsen. Det får jag och ni andra veta om 40 minuter då det är dags för utröstningen...

Tills dess tänker jag lyssna på lite skön musik (The Doors just nu) och snacka med lite människor på msn.

Pössilöss


Min exakta ålder, ner till sekunden

På facebook kan man få reda på sin exakta ålder, ner till timmar, minuter och sekunder (då man gjorde testet).

Jag har levt i:
... 19 år (plus lite till)
... 228 månader
... 993 veckor
... 6954 dagar
... 166896 timmar
... 10013760 minuter
... 600825600 sekunder

Häftigt va?
Förstå hur många månader, dagar, minuter och sekunder man (förhoppningsvis) har kvar att leva...



The woods


Finns det något mysigare? Synd att kvalitén blir så kass på blogg.se...

Recept: Pasta med skinksås

Idag så har jag varit duktig och lagat mat till päronen. Det blev pasta med skinksås, riktigt gott! Det är även väldigt lätt att göra så jag tänkte slänga upp receptet på skinksåsen här:

Skinksås:

  • 2 ½ msk vetemjöl
  • ca 4 dl mjölk
  • 1-3 msk grädde eller margarin
  • 1 tsk salt
  • ½ krm malen vitpeppar
  • 2 st, ca 1 cm tjocka skivor kassler eller rökt skinka

Vispa ut vetemjölet med lite av mjölken och vispa i resten av mjölken. Tillsätt grädde eller margarin. Sätt på plattan och koka upp under omrörning. Låt koka ett par minuter.

Tillsätt kasslertärningarna och låt koka ytterligare ett par minuter. Smaka av med salt och peppar.

Lägg pastan på tallrikar och häll skinksåsen över. Servera med t.ex. kokt broccoli eller en sallad.



Kan Dee, hon kan!

Efter frukosten så gick jag en promenad i skogen, hur skönt som helst! Det var svalt och soligt, alldeles perfekt. Man får så mycket mer energi efter att ha varit ute en stund, funderar på att gå en sväng igen om ett tag. Är så glad över att bo på landet, att bara kunna gå ut och ta en promenad i skogen är guld värt! Det blir nog aldrig en storstadsmänniska av mig... Även om jag ska flytta till Götet som är något större än Läby. När jag skaffar familj så blir det ett hus lite utanför stan så man får lite av allt.

Jag har nätshoppat lite också, livsfarligt... Har beställt hem ett linne från Kan Dee, något som jag har velat göra väldigt längre. Hon är sjukt duktig och motivet är hur snygga som helst! Jag beställde hem detta linne, det kommer sitta fint under min kavaj till ett par jeansshorts och massa armband:



Det skulle komma upp en bättre bild idag, men visst är det snyggt?
My heart is not for sale står det till vänster om streckkoden. I like!

Nu ska jag slå en pling till sjukhuset och vårdcentralen!

Tjingeling

Frukosttajm!

Morr...

Det värsta
med att äta den här medicinen är att:
1. Du får inte dricka alkohol
2. Medicinen ska tas 30 minuter för måltid eller en timme efter.

Nummer två gör att jag får sitta här och vänta tills en halvtimme har gått. Då jag vaknar så sent när jag är ledig så måste jag ta den före frukosten. Alla som känner mig vet att jag älskar frukost och äter hur mycket som helst. Jag är vrålhungrig när jag vaknar och att då få vänta en halvtimme är tortyr!

Som tur är
så var det sista pillret (förhoppningsvis) av den medicinen som slank ner för strupen idag. Wiho! Öla imorgon? Jag är på!

Nu har en
halvtimme gått, dags för frukost och film!

Puss

Bra musik


You'll be in my heart

Morsning!

Om man nu kan säga det när klockan är två.. Jag har i alla fall precis ätit frukost och kollat på Tarzan. Disneyfilmer till frukosten börjar bli min nya vana när jag är ledig. Det är riktigt mysigt faktiskt! Är man ledig och har mycket tid så tycker jag om att göra en riktigt stor frukost och sätta på en bra rulle. En oslagbart bra start på dagen!

Nu har jag suttit och överfört lite pengar till mamma och Linda. Hyra och medicin har betalas. Känns konstigt att man har pengar, det händer inte ofta ska jag tala om för er. Nu när jag har varit sjuk och inte får dricka så märker man hur mycket pengar man sparar. Men det är faktiskt värt att lägga lite pengar på alkohol och utekvällar, för satan så roligt man har haft!

Nog om det, nu ska jag försöka plugga lite. Tror inte att det kommer gå så bra, men man kan ju alltid försöka.

Pussiluss

Natti

Nu är det nog dags att sova. Godnatt folket.


Saknar våra myskvällar... Dumma Borås! Men snart så ska jag komma NER till dig :)

Party with my pain

En låt som jag aldrig kommer att tröttna på... Love it!


Ny header!

Så kan det gå när man har tråkigt. Slängde ihop en ny, tillfällig, header på några minuter. Skönt med lite förändring. Blir galen när jag inte har något att göra. Blir galen på att vänta på svar... Jag är galen just nu helt enkelt. Eller nja, på gränsen snarare.


TRÅKIG DAG

Har en väldigt tråkig dag idag. Ingenting att göra, ingenting att skriva... Är för trött för att övningsköra eller plugga med, känner att jag inte kan fokusera på någonting just nu. Det är så många saker som tar så mycket energi just nu, både positivt och negativt. Har lust att bara dra iväg någonstans i veckan, får se vad som händer. Jag orkar inte att bara sitta hemma i alla fall, kommer att klättra på väggarna... Ska jobba i helgen, skönt på ett sätt då man bli sysselsatt. Men föredrar att jobba i veckorna så man kan umgås med vännerna på helgerna, men vad gör man inte för pengarna? Måste ha pengar!

Har suttit och kontaktat lite familjer i Irland, både på landet och i storstäder. Det här kommer att bli bra, ser ut att jag kommer stanna i sex månader. Rätt lagom tycker jag, kommer hem till sommaren igen. Men det kan bli ett år med, beror alldeles på vilken familj det blir. Lönerna skiljer sig väldigt mycket åt så man lär ju titta lite på det med. Jag kräver inte en onormalt hög lön men jag vill kunna ha så jag kan åka ut och göra saker när jag är ledig. Annars kan jag lika gärna åka till Norrland och jobba som barnflicka istället.

Nu ska jag försöka göra något vettig som att... kolla på tv? Som sagt, en värdelös dag. Usch!

I'm waiting for an answer...

Tjing pling

Jag har tråkigt...

... därav denna lista, i brist på annat.

Namn: Alicia
Födelsedatum: 15 september -90
Födelseplats: Uppsala, UAS
Bor: Läby
Hårfärg: Blond (naturlig hårfärg: råttfärgat)
Längd: 182,5 cm
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: Vänster
Stjärntecken: Jungfru
Kär?: Nej nej nej

Har du under den senaste månaden:
Druckit alkohol? Ja
Rökt? Ja, tyvärr
Shoppat? Oh ja
Skejtat? Nej
Bakat? Nej, men ska nog göra det idag!
Stulit något? Nej
Motionerat? Jo, någon promenad har det nog blivit
Solat? Nope
Haft sex? Yes
Tappat bort saker? All the time

Antal:
Antal piercings: Tre; conch, tragus och naveln. Sen så har jag tre "vanliga" hål i öronen.
Antal tatueringar: Inga, men är på gång
Antal syskon: Två, världens bästa systrar
Antal saker jag ångrar: Hmm, man lär ju sig av sina misstag.. Så, inget.
Antal skor: Fler än vad jag tror skulle jag tippa.
Antal mascaror: En, byter varje månad.
Antal personer du kysst: 28... Illa.
Antal förhållanden du haft: 0! Därav höga antalet på frågan över ;)

Antingen eller:
Pepsi eller coca cola: Cola, eller Pepsi Twist isf!
Mcdonalds eller burger king: Inget av dem, usch!
Adidas eller nike: Kläder: Adidas. Skor: Nike
Choklad eller vanilj: Choklad såklart
Kärlek eller sex: Kärlek
Tacos eller pizza: Tacos, men inget slår en bakispizza...
Läppstift eller läppglans: Läppglans
Buss eller bil: Bil
Cider eller öl: Öl (!!)

Ärligt:
Svär du? Mm, för mycket..
Sjunger du? Yes, vid datan, när jag lagar mat, i duschen... Överallt.
Duschar du varje dag? Ja, om jag inte bara är hemma.
Gillar du skolan? Älskade skolan!
Kommer du överens med dina föräldrar? Oftast
Tuggar tuggummi? Inte så ofta
Plattar håret? Nej
Gråter du? Ja, ganska mycket.
Varit depp och opepp? Har väl alla?
Sett upp till någon? Ja

Har du någonsin:
Tagit droger? Never. Eller ja, alkohol är ju en drog..
Däckat eller varit jättefull? Jodå..
Blivit kallad hora? Nej, inte vad jag vet iaf.
Blivit nedslagen? Nej
Druckit whiskey? Ja
Ljugit om din ålder? Yes, när jag var 15 och skulle inte på krogen i USA.
Bråkat utan anledning? Ja
Kallat dina föräldrar cp? Tror jag inte
Varit uppe 24h? Japp

I framtiden:
Namn på barn? Kevin, Jamie
Hur vill du dö? Somna in efter en bra dag med nära och kära.
Vad vill du bli när du blir gammal? Lycklig.
Hur vill du gifta dig? Vill inte gifta mig. Inte i en kyrka i alla fall, never!
Vart vill du bo? I Sverige, Göteborg troligtvis eller med söderut. Norr går det med iofs.
Drömjobbet? Ägare av ett behandlingshem för unga. Vill påverka och vägleda tidigt.

Brukar du:
Lyssna på musik? Alltid
Äta mat? Hela tiden
Dricka vatten? Jodå
Dricka alkohol? Hehe, ja..
Vara lat? Ofta
Skratta: Mycket!
Kramas? Inte så mycket faktiskt, men det är mys
Sova? Jovars
Jobba? Yes, Hasselparken is the shit!
Ha pengar? Nu är jag fan rik... Men har många utgifter med..


En riktig pratkväll

Kvällen igår tillbringades hos Elin och Erik i Österby. Blev lite spontant sådär, riktigt mysigt! Vi gick över till Johan en sväng där Malin och Daniel också var. De satt och drack lite och man blev ju bra sugen... Sara kom också över, sen så gick jag, Sara, Elin och Erik hem till dem och kikade lite film. Chips och Cola blev det med och jag bara vräkte i mig. Är det lördag så är det! Riktigt mysigt i alla fall och mycket prat blev det. Jag och Sara åkte inte hem förrän efter ett, så trevligt var det! ;)


Jag och Elin

Nu är det dags att äta lite frukost och lite senare så ska jag och pappa iväg till Bälinge och kika på fotboll. Intressant va?

Äh, ingen blogglust alls. Bäst att man slutar skriva nu.

YLVA, SAKNAR DIG!

Tjing


Jag älskar Idol-Calle!


GAAAAH

Hur kan något som kändes så bra helt plötsligt kännas kasst? Förlåt igen för svordomarna men; I fucking hate this.

Fyllesms i sömnen

Ibland är jag riktigt effektiv. Saker görs i en rasande fart och det känns som jag kan fortsätta hur länge som helst! Imorse var det en sådan morgon. Jag vaknade sent (väldigt sent) men sedan blev det fart! Plockade ur och in i diskmaskinen, gav katterna mat och städade undan lite. Allt på kanske 10 minuter. Det är riktigt fort för att vara jag, jag har en tendens till att skjuta upp och dra ut på saker och ting. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli ett så jag kan äta frukost/lunch, brunch! Får nämligen inte äta på en halvtimme efter att jag har tagit min medicin... Bara tre dagar kvar, sen så behöver jag inte ta den längre! Skönt!

Min och mammas myskväll igår var verkligen mysig. Mamma gjorde stora (STORA!) räkmackor och jag tände lite ljus och dukade. Sen så kollade vi på Idol och åt lite godis när mackorna var slut, trots att vi var hur mätta som helst. Karlsson-syndromet? En helt klart lyckad kväll, man underskattar fredagsmys med föräldrarna. Faktiskt. :) Inatt så svarade jag på systers fyllesms i sömnen. Såg dem när jag kollade inkorgen imorse. Jag kan ju säga så mycket som att jag stavar bättre i sömnen än vad min syster gör på fyllan... ;)

Idag vet jag inte vad som händer. Skulle ha dragit på hemmapremiären i Läkerol Arena (Brynäs) med några polare men det blev inte så... Vågade inte fixa biljett när jag blev sjuk då jag inte visste när jag skulle bli frisk. Nu så sitter man här, frisk och hockeysugen som tusan. Så jävla typiskt!

Ni får ursäkta svordomarna men jag svär otroligt mycket i verkligheten... Försöker verkligen att dra ner på det och jag tror att mitt jobb har hjälpt till. Även om det ibland slinker ut en och annan svordom, men gamlingarna är inte så känsliga som vissa tror. Men jag har fått en och annan tillsägelse av dem, så söta!

Puss på er, och godmorgon!

Grym cover




I forgot!

Jag glömde ju skriva att jag och Amanda åt buffé på China Garden för 75 kr!!!! Sjukt billigt! Jag åt två stora tallrikar med mat och en tallrik med glass och mandariner. Det var viktig information kände jag, var tvungen att dela med mig av den. Underbart gott!

Kluven


Stan och Idolmys

Hade en helmysig dag på stan med Amanda. Vi hittade lite saker både två, för min del så blev det ett armband (snyggt!) och en tröja (mysig!). Den enda som jag behöver nu är en jacka och skor. Kikade på stövlar men jag kan inte ha det. Känner mig så himla dum i dem, Amanda sa att det är för att jag är ovan. Jag antar det, men jag känner mig som en ridlärare... Hittade några som var helt okej, men inga som jag föll för. Däremot föll jag pladask för ett par skor på Newyorker (!!) men självklart så fanns dem bara i storlek 38. GAH, BLIR GALEN! Så snygga... Korta (skaftet alltså), svarta, liten klack och en dragkedja på utsidan. Rockiga Alicia-skor. Fan också, jag vill ha dem!

Träffade på både Robin och Jennifer på stan med, trevligt värre! Särskilt trevligt var det att träffa Jennifer då jag inte har sett henne på hur länge som helst! Efter jag hade sagt hejdå till Jennifer och Amanda så åkte jag och mamma hem tillsammans. Mamma var lite sur och drog dagens kommentar till en cyklist som cyklade över vägen: "jaha ja, ja cykla på då men egentligen borde jag köra över dig!". I ett glatt tonfall dessutom, hon kan hon min mor.

Ikväll blir det hemmamys med mamsen. Pappa är ute och käkar med några polare (läs: dricker massa öl med grabbarna = en full pappa som kommer hem inatt) så det är bara vi två hemma ikväll. Hon ska göra stora äggmackor och så ska vi kolla på Idol. Ska bli riktigt skönt att bara vara hemma faktiskt. Behöver vila upp kroppen ordentligt nu. Sen så kommer jag tillbaka, galnare och mer partysugen än någonsin! ;)

Dagens saknad: Emma och Ylva! Kom hem nu...



Kärleken till Brynäs IF

Mitt älskade Brynäs lirade första matchen för säsongen igår, borta mot Timrå. 1-1 blev det, ett helt okej resultat men tre pinnar är alltid bättre än en. Imorgon är det hemmapremiär mot Skellefteå, då jävlar ska det bli vinst! Har en massa polare som ska dit och heja, ska be dem skrika och sjunga åt mig med. BRYNÄS IF ÄR DEM BÄSTA, HEJA HEJA HEJA BRYNÄS! Åh, jag vill också stå i klacken, hoppandes och skrikandes. Snart så, då ska jag stå där igen. Underbart!



My friday, so far

Kvällen igår var väldigt mysig. Det blev en sväng till Hemköp där det inhandlades godis, läsk (Cola såklart) och några konstiga ostbågar till Idol. Efter det kikade vi faktiskt på Kändisdjungeln, ett program som jag har varit lite anti för då jag tycker att hela konceptet känns väldigt B. Men det var inte så dåligt ändå, äckligt som fan när han (någon trummis) fick stoppa ner ansiktet i lådor med djur och ta upp stjärnor med munnen. När han kom till lådan full med feta larver så trodde jag att jag skulle spy. Vidrigt!!!

Nu sitter jag på mammas jobb och väntar på att klockan ska bli tio. Har varit hos tandläkaren så fick gå upp vääääldigt tidigt imorse. Om man nu kan kalla 6.40 jättetidigt då man går upp 5.00 när man jobbar... Kallt som fan är det ute med, trodde att jag skulle förfrysa händerna innan mamma fick tag på mig. Måste köpa nya vantar så att man klarar hösten och vintern. För nu är den här, usch.

Idag ska jag träffa Amanda, hon ska komma in till stan runt tio. Det blir nog att gå runt och kolla lite i affärer och käka lunch. Har saknat den där tjejen, är van att träffa henne varje dag i skolan.. Men nu så ska vi ses och kramas, en STOR kram ska hon få!

Hoppas ni får en bra dag, vad ni nu hittar på. Nu ska jag surfa lite på facebook på mammas jobbdator, mohaha.

Puss!

Alicia just nu

Såhär glad är jag över att jag får besök ikväll:



Riktigt glad alltså!

Dagens craving

Jag blev jättesugen på att köpa en orange katt och döpa den till Ceasar. En liten söt kissemiss. Ceasar. Han ska bli min! Nu ska jag kolla runt på bland annat blocket efter lite missar. Mys!


Sortering av... killar

Hittade en bild på ett par krokar i Kappahls eller Lindexs omklädningsrum. Väldigt smarta krokar måste jag säga! Det slog mig att dessa även skulle fungera när det kommer till att sortera ut killar. Tycker ni inte det? Jag hänger nog de flesta på "fel storlek (fel överhudtaget), hämta ny" eller "ska kanske ha...".


My girls

Jag saknar så himla många människor just nu... Ibland har jag sådana dagar, man tänker på alla man inte har träffat på länge. Nu är det även fler som har flyttat ifrån en, både tillfälligt och permanent. Det gör lite ont när man ser hur livet förändras och vänner börjar flytta och sprida ut sig. Jag önskar ibland att allt bara kunde fortsätta som det alltid har varit, men hur kul vore det egentligen? Nästa år så flyttar jag troligtvis till Göteborg, något som jag tänker på med blandade känslor. Underbart på ett sätt att komma till en ny stad som jag älskar, träffa nya människor och uppleva nya saker. Samtidigt så kommer jag sakna allt här hemma så himla mycket. För att Läby kommer alltid att vara mitt hem och mina lantistjejer kommer alltid att vara mina bästa vänner. Klart att det gör ont att flytta härifrån då.

Men riktiga vänner har man alltid kvar, oavsett vart man befinner sig i världen. Det är det som är äkta vänskap.



Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik. Slänger kanske upp någon låt här i bloggen snart.

Pöss

Idol 2009

Här kommer några av mina favoritklipp hittills från Idol...








Talkative

Idag på kvällen så kom Sara och Elin över en sväng. Kan inte förklara hur underbart det var att träffa vänner och prata igen. Imorgon blir det fler vänner, längtar!

Har suttit och kollat på Idol som varje tisdag till torsdag klockan åtta. Är en Idol-tönt helt enkelt. Men har inte hittat någon som jag har fastnat för än. Ska vara Erik och Jon då, alltid killar. Lyssnar nästan bara på manliga artister konstigt nog.. Syster från USA ringde förresten, och allt hade gått bra! Nu är hon med Michael i staterna, söstra mi.

Nej, noll lust att blogga egentligen så nu säger jag hejdå. CIAO!

Lonely, I'm sooooo lonely

Nu har jag kommit på att istället för att deppa så ska jag njuta lite av min ensamhet. Förutom att dunka jätte(läs: JÄTTE)hög musik så tänkte jag faktiskt koppla av till en film och njuta av lugnet. Försöka i alla fall. Men det är bra mycket roligare att ha sällskap...

Imorgon ska jag träffa Häggan, Elin och Mathilda. De första vännerna jag har träffat på över en vecka nu. Äntligen får jag umgås och vara lite social igen! Man blir galen över att vara isolerad från omvärlden. Jävla sjuka. Usch.

Kram på er, nu ska jag poppa lite popcorn. Kan man poppa någon annat än popcorn? I så fall så borde man bara kunna säga "nu ska jag gå och poppa". Strunt samma.

Tjing

Volbeat live i Sthlm

En av de bästa dagarna i mitt liv. Ylva, vi gör om det igen va?


Kärlek och saknad

Nu är jag helt solo här uppe.. Det är tyst och... tomt. Nej usch, det här var inte skönt någonstans. Systrarna mina, kan ni inte komma tillbaka? Det är så ensamt. Inte långt till tårarna faktiskt, de första idag. Ja, vad kan man säga. Jag brukar ju vara lite seg när det kommer till reaktioner... LILLAN ANROPAR, KAN RESTERANDE TVÅ AV SYSTRARNA KARLSSON KOMMA HEM IGEN?


Jag älskar er, världens bästa systrar.

Dagens sköna låt


Avskedsdag

Nu så har man sagt hejdå till ena systern. Linda åkte till USA idag. Eller nej, hon flyttade till USA idag. Det känns inte så när man vet att hon kommer över till jul. Men nu bor hon i Washington DC, min syster. Det är lite för långt dit för att man enbart ska vara glad för hennes skull. Men det är det hon vill och glad för hennes skull, det är jag. Du förtjänar allt syster!

Ikväll är det dags att ta förväl till andra systern, Malin. 19.00 lämnar tågen Uppsala Centralstation... Kommer bli så tomt och ensamt här hemma. Jag ska inte ljuga, visst kommer det bli lite skönt, men jag kommer att sakna dem så himla mycket. Mina knasiga, tokiga storasystrar. Vi bråkar och blir sams, skriker och kramas, gråter och skrattar. Helt underbara.

Nu ska jag ner och kramas lite med syster, passa på lite!

Alicia, snart solo

Ett glas o'boy, ja tack!

Jag kan sova hur länge sov helst, känner mig ändå inte utvilad.. Antar att kroppen har en hel del att ta igen från förra veckan. Blev helt slut när jag dammsugde rummet igår, totalt utmattad. Tur att jag har världens bästa mamma som hjälpte mig med resten. Jag nästan skäms när jag inser hur bra föräldrar jag har och hur sällan jag uppskattar det. Antar att det kommer med åren, när man växer upp och mognar lite.

Imorgon flyttar syster till USA. Har inte riktigt förstått det och kommer nog inte förstå förrän på ett bra tag. Hon och Michael kommer nog över julen så då dröjer det inte så länge i alla fall tills vi ses varandra igen. Men jag tycker det är jobbigt att Malin bor i Göteborg, och nu flyttar Linda till USA? En bra bit till det... Fast det är det hon vill och jag är så glad för syster. Då har man en ursäkt att pallra sig till staterna lite oftare! Så igår hade vi filmmys med lite godis och popcorn till filmen Slumdog Millionare. Hur bra film som helst!

Har kommit på att jag aldrig kommer bli ett hälsofreak, när det kommer till maten. Läste en träningsblogg precis som skrev om hur en hälsosam frukost kunde se ut. Han avslutade med "undvik söta drycker, såsom juice och o'boy". Hmmm, jag som tycker att en nyttig frukost är när man dricker o'boy OCH juice för att man kompenserar upp det onyttiga. Som sagt, jag är ett hopplöst fall. Tur att jag har en galen ämnesomsättning, än så länge..

Nu ska jag ner och käka ännu en otroligt nyttig frukost! ;)

Inspiration - Erin Wasson





Ge mig en kram!

MORSNING FOLKET!

Det är så att man vill skrika ut det, bara för att man nästan kan det för halsen. Så sjukt underbart att det går åt rätt håll nu! Kunde äta lite mat igår och imorse så kunde jag äta frukost. Underbart! Om en vecka så kan jag börja umgås med mina vänner igen med, då är lyckan total. Det jobbigaste med att vara sjuk är den sociala isoleringen, att inte få umgås med vännerna eller att få krama någon. :( Jag behöver kramar! Så om en vecka, då är kramgalna Alicia back on track igen... Beware! ;)


Ska kanske skaffa denna tills jag blir frisk...

Idag blir det lugnt som vanligt.. Kanske plugga lite, får se om jag hittar motivationen igen. Städa rummet ska jag göra i alla fall. Det är knappt så att man kan andas där av alla dammråttor. Men snart så ska hela bunten utrotas, mohaha.

Det är rätt konstigt att man aldrig lessnar på att lyssna på musik. Jag kan sitta i flera timmar och ändå vilja lyssna i minst lika många timmar till. Konstigt det där..

Puss och kram på er!

Sjuk goes Snart frisk

Fy fan för att ligga på sjukhus säger jag bara... Igår åkte jag in till infektionsmottagning på Akademiska. Fick ligga inne i isoleringsrum nummer fem mellan 16.00 - 22.00. Sex jävla timmar. Det togs en massa prover, för bland annat influensa och halsfluss. Sköterskorna och läkaren kom in med full skyddsmundering utöver arbetskläderna (handskar, munskydd och förkläde) tills proverna gällande influensan var klara. Som tur var så hade jag inte svininfluensan, kändes riktigt skönt att få veta det kan jag lova. Men "sänkan" (ett prov som bland annat visar om det är en bakteriell eller virusinfektion, tror jag) som ska vara under 10 visade 254... Jag hade (har) två andra stora infektioner i kroppen. Så först ville läkaren att jag skulle ligga kvar under natten men när hon såg att jag var relativt pigg så fick jag åka hem. Jag hade sällskap av både mamma, Linda och Malin i rummet. Systrarna smet ner på stan en stund och köpte present till mig, världens finaste armband. Det är inte varje dag man ligger i ett isoleringsrum och får höra "ja må hon leva". Runt tio fick vi till slut åka hem efter en massa prover, stick och så fick jag antibiotika via dropp och spruta, direkt i blodet. Tog bra kan jag lova, för idag så är febern och värken borta och även halsen är bättre.


Roligare fredagskvällar har man ju haft..

Så nu blir det nog lite bättre uppdatering här. Känns så skönt att man är människa igen, att ligga på soffan hela dygn i sträck är inte roligt.. Nu ska jag bara käka lite piller i tio dagar, sen så! Tack för alla krya på dig-hälsningar. Nu vill jag bara bli frisk så att jag kan träffa min brudar igen. Blir galen när jag inte får prata, skratta och umgås med dem! Saknar er, älskade ni!

Alicia, soon back on track

Varför?

Mår skit idag fortfarande.. Tredje dagen med hög feber och halsen svullnar igen allt mer. Som tur är så kommer en läkare hit ikväll och undersöker mig. Måste bli frisk någongång! Håller tummarna för att det är halsfluss (vilket det känns som) för då blir man snabbt frisk när man börjar knapra medicin.

Jag har fortfarande svårt att förstå att lilla Räkan är borta. Även om hon inte var en nära vän så har vi ändå gjort mycket tillsammans med mina andra vänner. Sista april hos mig, festerna hos Elin och Malin, festerna i Tierp. Det är bara svårt att förstå att någon som man har umgåtts, skrattat och pratat med bara är borta. På grund av en igenimmad ruta på en traktor. Maximal otur, det ska inte kunna hända... Precis som igår så skänker jag en tanke till hennes familj & släkt, pojkvän och vänner. Hon var omtyckt av många, och nu saknad. Det är så hemskt, världen är så orättvis.

Vila i frid Natalie.

Vila i frid Natalie <3

Räcker det inte nu? Varför ska så många unga och fina människor gå bort? Johan, Marcus, David, Simon och nu Natalie. Natalie som blev en av oss när hon hängde och festade härute. Räkan, som jag kallade henne för att hon inte gillade det, som alltid var så glad. Tjejen som var så nära med mina bästa vänner. Även om jag känner sorg så kan jag inte föreställa mig hur mina vänner och Natalies nära och kära mår. Att bli påkörd av en traktor och dö? Kom igen, så jävla onödigt! Jag har aldrig trott på en Gud och för varje gång en ung bekant till mig går bort så försvinner chanserna att jag någonsin kommer att glömma det helt. Världen är så jävla orättvis, du förtjänade inte det här Natalie. Inte någonstans.


Häggan, Elin, Natalie och jag... Helt sjukt, ofattbart...

Kryptonite - 3 Doors Down



Är inte den riktiga videon, den kunde man inte bädda in... Låten är i alla fall riktigt bra.

Hallelujah moment

Det här med daglig uppdatering verkar inte funka på helgerna.. Men det betyder väl att man har ett liv, eller?

I alla fall så hade jag riktigt kul i lördags. Först så kom Elin och Sara hit, drack lite och fick ett otippat samtal om att en polare låg på sjukan.. Inge allvarligt som tur var! Sedan fick vi hämtning av tre grabbar, gratis taxi till festen. Inte klagar jag då inte. Det blev en hemmafest på landet hos en Markus. Några bilder blev det knappt, men roligt var det. Blev övernattning hos R och kom inte hem förrän sent igårkväll. En bra och mysig söndag. :)

Idag så har jag jobbat... Bestod mest av att fika, äta tårta och sitta och språka lite med tanterna och gubbarna. Helmys! Vi kollade på Tinas matlagningsprogram och då fick jag det där suget... Ni vet, när man är sugen på något men inte riktigt vet vad? Sen när jag och Linda var på väg hem så såg jag den, Max-skylten som lyste upp vid E4:an.. Det var nästan så att man kunde höra änglakören sjunga i bakgrunden.. "ÅH LINDA, kan vi inte äta på Max?!" Sagt och gjort, en drive-in blev det. Ord kan inte beskriva hur gott det var!

Imorgon är det min dag, då blir den här damen 19 år! Ska jobba till 16, sen blir det förhoppningsvis smörgåstårta! Muuums.

Puss på er. Och mig.


Öltime!

Snart anländer Elin, första ölen ska knäckas. Nu kör vi!


Burn it to the Ground

Ny älsklingslåt..


Öla ikväll!

Det finns inget bättre än att vakna upp själv i en dubbelsäng, utvilad och på allmänt bra humör. Låg kvar ett kvar och messade lite med min älsling (nej, inget k!) Elin om kvällen. Åt världens godaste frukost, tunnbröd och varm choklad... Mmm! Nu är det bara lite öl som saknas för att denna dag ska bli perfekt!

Och öl blir det nog ikväll. Med mina brudar. Kan det blir bättre? Tveksamt.


Mobiltömning av bilder


Testade lite kläder inne på H&M




Inga kommentarer på den va, Sara? ;)


Den här vägen har man vandrat på många gånger... Vägen till Amanda.

D-Ö-D

Ja, jag lever. Men det är knappt alltså.. Nej då, fullt så illa är det inte men bra slut är man. Som tur är så kunde någon annan ta "mitt" pass imorgon så jag kan vara ledig hela helgen.

Mamma, pappa och Linda drog till torpet idag så jag är själv hemma tills på söndag. Skönt eller skönt? Jävligt skönt! Har kollat på idol och ätit chips... och bara njutit av ensamheten. Men jag måste erkänna att det blir lite läskigt ju nu när det nästan är kolsvart ute. Tur att jag har mina missar så jag inte är helt ensam i alla fall. :)

Imorgon blir det någon form av "fest" här. Nej, ingen röjfest så att hela huset förstörs utan det blir lite vänner och alkohol. Det brukar vara en väldigt lyckad kombo. Men först så ska jag sova ut ordentligt imorgon (UNDERBART!) och äta en god frukost med äggmackor och annat gott. Det är nästan så att man blir lite sugen redan nu...

Tänkte tömma mobilen på lite bilder och slänga upp här. Inte alla förstås, det törs jag inte.

Godnatt på er som ska sova och er andra önskar jag en trevligt kväll/natt!




Pirates of the Carribean "Theme Song"

Kom hem för inte så längesen.. Skriver om idag imorgon, ska upp tidigt och jobba.. Tänkte bjuda på en underbar musiksnutt så länge, skillad unge!


Elchock till frukost?



En kille som ska försöka äta frukost samtidigt som han får elchocker.. Gammalt klipp, men fortfarande roligt!

Födelsedagsfirande i förskott

Det blev en helmysig dag med tjejerna på stan! Först så åt vi som sagt lunchbuffé på East City. Tyvärr så ingick bara mongoliska bufféen på kvällen men vad gör det, resten av maten var sjukt god! Jag fick ett jättesnyggt linne och örhängen i present av dem och så bjöd de mig på maten. Tack, tack, tack, ni är helt underbara! :) Efter maten så gick vi och fikade på vårt älskade Wayne's. Det gör inget att vi är stammisar när deras chailatte är gudomlig! Träffa Robin, en kille från gymnasiet, där med. Riktigt trevligt!

Ikväll börjar Idol och självklart så kommer jag att befinna mig framför tv:n. Det här kan man ju bara inte missa!

Saknar min Ylvert!

Alicia right now


Jag för någon minut sedan. Bara örhängena som fattas... Nu ska det ätas :D

Hungrig och laddad!

Tjenis penis!

Nu sitter jag här, lite småhungrig faktiskt.. Har ätit en liten frukost för att kunna äta så mycket som möjligt på lunchbufféen idag! Förutom sushi och kinamat (asiatisk?) så ingår även mongolisk buffée fram till 15 september (min dag!). Så jag, Amanda och Emma ska äta där idag (East City, vid Sivia Torg) och fira mig i förskott. Det är svårt att hitta någon dag då vi alla tre kan så det fick bli en tvådagars helt enkelt!

Ska försöka fräscha till mig lite, en timme kvar tills bussen går och här sitter jag i mjukisbyxor...


Mina älsklingar!

Hugs

Hiltons i London

Hej alla!

Kom hem rätt sent från Amanda så har inte hunnit med att sitta här så länge.. Vi hade det i alla fall jättemysigt och har bokat hotell i Paris nu. HILTON! Hur lyxigt som helst! Det var något erbjudande så vi fick bo där sjukt billigt (under 2000 för fyra nätter). En underbar frukostbuffé, pool och grejer! Ska det va så ska det. ;)

Nu blir det varma mackor och Pirates of the Carribean med familjen (minus Malin :(()..

Tjing pling

Oh Mandy

Nu är det nog dags att börja fixa sig lite.. Ska dra in till stan och hem till Amanda. Ska hänga lite med henne och Emma (kanske någon mer..?). Myspys, har inte träffat Amanda på hur länge som helst! I miss her.. Sen ikväll så är det plugg och städning som gäller. Urk..


Kärlek till Volbeat

Morsning!

Sitter här och lyssnar på Volbeat, jises vilken "nostalgitripp" man får. Det känns som att man står där i Debaser tillsammans med Ylva igen. Längst fram, volymen över den tillåtna gränsen och proppat med folk som diggar till musiken. Underbart!


GRATTIS

Kanske borde meddela att körningen gick bra (vi kom fram och tillbaka i alla fall) trots spöregnet. Har även hunnit prata lite med ett av dagens två födelsedags barn, Eric. Grattis grattis! Jonatan fyller också år idag, grattis på honom med! :)


Vinnare av Covertävling - Apologize

Vilken röst och vilken känsla. Sjukt bra!


Slirigt

Ska övningsköra och hämta syster i Örbyhus nu i ovädret. Wish me luck!

ZLATAN

Det blev lite stressigt innan jag skulle åka så jag hann ju aldrig skriva om gårkvällens viktigaste händelse; Zlatans mål! Vi satt och skrek och trodde inte våra ögon när han får in bollen när matchen egentligen är slut. Helt sjukt, sånt händer inte! Glad blev man i alla fall och som Zlatan sa i intervjun efter matchen när de kollade på höjdpunkterna: "det där var snyggast". Det är inte ofta jag gillar Zlatan men igår var han min älskling. Puss!



Hade det riktigt trevlig på stan med Milan. Vi gick lite, pratade och sedan blev jag bjuden på käk. Ibland har man det bra. :)

Goo Goo Dolls - Slide


Morgonhälsning

God morgon! Bättre sen än aldrig, right?

Jag har faktiskt varit vaken ett tag, har fixat och gjort iordning mig nu. Drar in till stan om en halvtimme, skönt att man är ute i god tid för en gångs skull..

Har inte så mycket vet vettigt att skriva förutom att jag lyssnar på Goo Goo Dolls. Underbar musik! Har fullt på min ipod lite nu, nice..

Nu blir det att fixa det sista! Pöss

I'm a Gangsta


Min nyinköpta hoodie från Gina. Bjuder på grisnäsan, taskig vinkel säger vi..

Alkoholfri kväll

Det blev ett hastigt skrivet inlägg om gårkvällen då mina polare började ramla in här hemma. Egentligen var det inte så mycket mer att tillägga förutom att jag, Lina, Sara och Linus beställde mat från pizzerian idag. Jag kan ju säga som så att kebabpizzan satt där den skulle! Vid halv fyra så var jag hemma i Läby igen efter en något skakig bussresa..

Ikväll blev det lugnt, kände att jag röjde tillräckligt igår. Sara, Elin, Häggan och Julia kom över hit och myste lite. Chips, godis, nötter, melon och läsk fanns på bordet och vi var inte sena på att hugga in. Lite kortspel blev det där, en pokerkväll utan alkohol. Gryyymt! Sen så kollade vi på en skräckfilm där människor blev uppätna, den var läskig..

Nej ni,
nu blir det nog sängen om en kvart sådär. Ska träffa Milan imorgon, awesome!

Tjingeling

Crazy night

Oj oj, vart ska man börja? Det blev som sagt en spontan utgång i Gävle igår, en minst sagt lyckad kväll!

Det började med en liten groggsing hos Linus tillsammans med Sara. Efter det så drog vi vidare till Maddis där Lina, Dennis, Amelie, Hannah och massa annat folk var. Efter lite ölspelande och öl, vin och shots så åkte vi vidare till Gävle och Hang Loose (tror jag att det stavas..). Därinne upptäckte vi att priset för en shot var 30 kr... Behöver jag säga mer? Jag fick i mig en hel, betalade dock bara för en så det blev inga ekonomiska förluster i alla fall. Tack Dennis och Johannes!

Efter att ha dansat, vandeliserat toaletten och irriterat dj:n så gick vi vidare till Heartbreak och Slick City (nedervåningen). Där försvann man in i dimman om man säger så, men vi hade så himla roligt! En massa dans och prat med nya människor blev det. Sedan var det dags att åka hem, hade sådan lyx att vi hade skjuts både till och från Gävle. Jag hittade min match, Balle! Tillsammans blev vi Alle Balle, något som vi tyckte var jävligt bra!

Kvällen avslutades hos Linus där jag och Sara sov över. Det blev lite fyllekäk (hamburgebröd och ishavsröra, fråga inte, och potatissallad med skinka). Sen sjönk jag ner i Linus föräldrars dubbelsäng som jag hade heeelt för min själv. UNDERBART!

En hellyckad kväll. :)

Boondock Saints ll

Snart kommer uppföljaren till en av världens bästa filmer. Se den!


Partymusik








Party party!

Ikväll ska jag ut i Gävle av alla ställen tillsammans med Sara, Lina och ett gäng till. Ska bli riktigt kul då jag inte ens känner hälften av dem som ska med ut! Det är en tjej som heter Madeleine som fyllde 18 i onsdags som ska firas. Jag är riktigt taggad, sitter och dunkar lite skön musik nu samtidigt som jag kollar bussar. Ska förkröka lite med Sara och Lina innan vi drar till Maddis. Rooooligt!

Idag så har jag varit i stan, tandläkarbesök och shopping! Lyckades få med mig en hel del hem; trosor, skor, tröja och smycken. Saker som jag behöver, förutom smyckena då.. Men men, man måste ju få unna sig något "ibland". ;)

Ta det lugnt ikväll allihopa, eller gör som jag och parta järnet! Slänger upp lite partymusik snart..
Pöss

Ett stort grattis!

Idag fyller världens bästa pappa år, nämligen min pappa. Egentligen skulle jag ha gått ut på nationsrunda idag och festat järnet, men då jag insåg att jag inte kommer att se pappa på hela dagen så bestämde jag mig för att vara hemma istället. Man börjar prioritera andra saker nu, inte minst efter att han nästan gick bort för 1½ år sedan.. Idag är det pappas dag och då ska man fira honom, punkt slut. Det kommer att bli en helmysig kväll. :)


Jag älskar dig, jag vet inte vad jag skulle göra utan dig.

Äntligen plugg igen!

Morsning korsning!

Idag är jag på sånt där superhumör! Och konstigt nog så beror det på att min kurs har börjat, så jag sitter och pluggar nu. Allmän musiklära, hur kul som helst! Får lära mig noter och dylikt, helt underbart. Ska sitta någon timme till och plugga (det är en IT-distans kurs) innan jag går ner och äter frukost.

Alicia "plugghästen" Karlsson is back on track!

Sugen på något gott?

Det är i alla fall jag. Vi har lite äppelpaj kvar från igår... Hm, får se om jag hugger in på den eller poppar lite popcorn. Det skulle inte förvåna mig om det blir båda. Ikväll ska jag i alla fall se finalen på The Bachelorette, så spännande! Jag hoppas det blir Jason, även om det skulle vara roligt överraskande om Jesse fick ett ja.

Nu har jag bestämt mig, det blir popcorn! Eller äggmackor och te... Fan, beslutsångest. Dagens i-landsproblem...

Pöss



Update! Mamma kom upp precis och berättade att hon skulle baka bullar till kvällen. Då var det problemet löst! ;)

Sluta banta ihjäl er!

Usch, det är nästan så att man blir rädd.. Jag har suttit och klickat runt på diverse större och mindre bloggar nu på förmiddagen. Inte bara beter de flesta sig som att de har grova personlighetsstörningar utan de försöker sig på grova "dieter". Dieter som går ut på att man endast ska äta ett äpple eller dricka en chailatte om dagen. Hur sjukt låter inte det?! Många av dessa tjejer är dessutom redan smala (som de vet då de skriver om hur snyyyygga de är) och även vill de går ner några kilo till. Det är skrämmande då deras läsare är i de yngre tonåren och därmed väldigt lättpåverkade. Size zero är något som inte endast kommer att existera i modellvärlden länge till, utan sprida sig till världen utanför.

Att endast äta ett äpple om dagen är inte sunt och inte heller ett bra sätt att gå ner i vikt på. Så fort man har nått sin målvikt och börjar äta så kommer man gå upp igen. Nyckeln är att träna och äta sunt, att undvika onyttigheter i veckorna och se till att få i sig allt som kroppen behöver för att må bra.

Jag förstår väl att många av dessa bloggerskor inte menar allvar utan använder det som ett sätt att "provocera" och få mer läsare. Men det är just dessa läsare som jag oroar mig för och vad det hela kan leda till. Det är bara sjukt, osunt. Ut och motionera en timme om dagen istället så ska ni se på resultat. Idioter.


Det är inte vackert, inte någonstans!

Sunshine

Godmorgon folket!

Idag känner jag mig hyffsat pigg faktiskt. Kan bero på att jag drog ut på en powerwalk direkt när jag vaknade. Det var hur skönt som helst! Ska försöka att göra det till en vana, kan vara bra att röra lite på fläsket känner jag.

Annars har det inte hunnit hända så mycket härute i Läby. Har fått två samtal av Ylva som kände sig lite förvirrad i Borås. I know the feeling, om man säger så. Jag har en tendens till att gå vilse vart jag än ska. Som tur är så går jag inte vilse under mina promenader i skogen längre, det kunde vara lite otäckt ibland..

Nu är jag ensam hemma, hur skönt som helst! Sitter och betalar lite räkningar samt "fönstershoppar" lite på nätet. Man blir ju inte lite sugen om man säger så... Kanske blir ett plagg eller två innan man är klar.

Ciao


It's you and me, and all other people

Ikväll var det en sån där dunderkväll. Den tillbringades hos Ylva, där man först blev bjuden på finkäk i form av spagetti och köttfärssås (Ylvas specialité) ;). Sen blev det en sväng till affären där det inhandlades lite godis (självklart) och vax som visade sig vara värdelöst. Men man vet aldrig förrän man har testat och testade gjorde vi. Eller ja, snarare Ylva som utbröt i "ooh", "aah", inga positiva sådana. Det blir till att hålla sig till rakhyveln helt enkelt.

Imorgon åker hon, min fina vän. Även om det "bara" är några dagar så kommer det att bli tomt. Tur att någon uppfann telefonen säger jag bara! Och tur är också att jag kanske får träffa Milan imorgon, det är alltid positivt.


I'll miss you...

Det är sjukt
hur man kan sakna sina vänner så snabbt. Jag saknar redan mina "lantistjejer" som jag träffade i lördags. Man får inte nog helt enkelt.

Nytt och spännande ;)

Plåtning -07

Åh, har tittat igenom bilderna från när vi var ett tjejgäng i Amanda stuga på Väddö. Helt underbara dagar! Vi plåtade och plåtades lite. Det var riktigt kul och något jag absolut skulle kunna tänka mig att göra igen.






Älskar den sista bilden! Man känner så mycket när man ser den tycker jag. Sorry för mitt egoflow.

Pöss

Om en timme ska jag hoppa på bussen till Björklinge och Ylva! Det blir att äta middag och hänga där ikväll. :) Imorgon åker hon till Trollhättan, I will miss her! '

Gah, just nu har jag skrivkramp. Vet inte vad jag ska skriva här, sorry. Jag funderar på att äta något litet nu innan middagen hos Pylv. Knäckebröd med rå falukorv och senap! Mums!

Vill bara säga GRATTIS till min älsklingstjej idag, du är bäst!

I'm so naive


En av världens bästa låtar

Det spelar ingen roll hur många år det går, jag tröttnar aldrig på den här.


Naive

En gammal goding, enjoy!


Utvilad men trött?

Jag förstår inte. När jag jobbar så sover jag i max 5 timmar och är hyffsat pigg när jag vaknar. Nu när jag sover upp till 9 så känner jag mig inte alls utvilad. Huvudvärk, slö och ont i kroppen. Skulle inte förvåna mig om jag håller på att få den där jävla svininfluensan. Fast nja, jag känner min kropp ganska bra och det är inte sjuk jag håller på att bli. Är nog rätt slut efter all övningskörning igår, det tar verkligen på kroppen att köra.

Idag hade jag tänkt att börja plugga, men då jag hade glömt att registrera mig så får jag vänta ett par dagar till. Men sen så är det dags, allmän musiklära. Jag läser endast för att ha något att göra när jag inte jobbar och musik är ett väldigt stort intresse så FU som säger att jag läser bara för att få kårleg. Så är det inte alls!

Ska nog sitta här ett litet tag till och vakna till lite skön musik. Slänger in någon låt som vanligt.

Ciao

RSS 2.0