Kärlek


Sjukling

Ajajaj... Jag blir så jävla irriterad när folk skriver "hej-det-är-så-synd-om-mig-inlägg" men nu måste jag få skriva ett just sådant. Igår firade vi Amanda, käkade på Dragon Palace och drog sedan vidare till BJ. Men jag åkte hem kvart över tolv då jag mådde skit rent ut sagt. Har haft feberfrossa och yrat hela natten och har världens värk i hela kroppen. Orkar inte!!! Har inte tid att vara sjuk nu, fuck.. Skulle egentligen ha jobbat idag men ringde och sjukanmälde mig. Så idag blir det soffläge hela dagen... Too bad att teven inte funkar, såklart...

Aja, det var trevligt att träffa Amanda, Emma, Jennifer, Sabina och Robin igår! Önskar bara att jag hade varit frisk och haft en sjukt rolig kväll. Men men, that's life...

Mors dag idag med, älskar dig mamma!

Hejdå

Friday

Lyckades hålla mig borta från krogen igår, starkt jobbat av Alicia Karlsson! Istället åkte jag på fotboll med Häggan, Elin, Sara och Mickan. Kollade när damerna tog sin sjätte raka seger när de vann mot Danmark med 2-3. Sen blev det en drive-in på Max, stackars killen i luckan.. Ny på jobbet, stressad och med en Alicia tjoandes i mikrofonen: "HOOHOO?" Men det löste sig bra tillslut, jag och Sara fick våra leksaker till Maxboxarna också! Haha.. Sen åkte alla utom Mickan hem till mig och hängde lite. Skip-bo, yatzy, snacks och jag fick ta min efterlängtade öl. Mums! Helmys kväll med underbara vänner, I like!

Vaknade av världens
smärta i magen idag, mindre skönt.. Nu har det dock gått över så nu kan man äta frukost!

See ya


I wnt you messed up


Grattis älskade vän

Idag fyller min Amanda 20 år, en av mina vänner som har kommit närmast mitt hjärta. Vi fann varandra direkt på gymnasiet, som du skrev i min mössa på studenten: "Från första dagen i ettan till sista dagen i trean", och därefter livet ut såklart. Imorgon ska du firas ordentligt!


Från ettan skulle jag tro...


Hos Emma



Älskar dig!

I kicked ass yesterday

Åh så bra det gick att köra igår! Allting satt, kändes underbart! Nu närmar det sig... ;) Jobbet gick bra med, en gubbe gav oss alla en halsduk var som hans syster hade gjort. Så söt!

Nu bär det av till stan. Besiktning (hehe) och fixa ett nytt busskort. Längtar till imorgon ikväll!

Pussåhej

Stuck in the middle with you


Godmorgon folket

Eller ja, jag har faktiskt varit vaken ett tag. Sov hela 10 (!!) timmar inatt, minns inte när jag gjorde det senast. Ska ta en promenad och träna lite styrka hade jag tänkt. Ska hänga upp tvätten först som jag slängde in imorse. I med nästa lass bara... Urk, är nog dags att städa rummet och organisera alla kläder i garderoben. Är kaos nu och då överdriver jag inte.

Imorgon ska jag till Gävle och köra lite bil igen. Börjar närma sig till uppkörningen och teoriprovet. ;) Bara en person som vet när det blir av, resten får inte veta. Mohaha!

Tjarå

Premiär

Har startat en ny kategori: Ur min Spotify. Det är precis som det låter, här kommer jag slänga ut lite sköna låtar som jag har på min lista och godbitar som jag har hittat på andras.

Börjar med lite blandat:

Alborosie – Mama She Don't Like You
Stealers Wheel – Stuck In The Middle With You
Toots & The Maytals – 54-46 Was My Number
Kiss – Let's Put The X In Sex
Storm Weather Shanty Choir – Drunken Sailor

That's all for
now. På återseende.

Ciao

Sho bre

Sjukt tråkigt att vara ledig en vardag... Har i alla fall varit ute och sprungit en timme, alltid lika skönt! Snart är det dags för matlagning och tvättning. Har knappt några rena kläder kvar.. Skärpning!

Your loss

Pigs in a blanket


Achy Breaky Heart


Myself already know I'm not okay...

Greyson Chance

Ingen har väl missat denna video? Har blivit hur stor som helst, fullt förståeligt.. Killen har aldrig tagit en sånglektion i hela sitt liv, that's amazing.


Svante, my love

Helgen var bra. Fredagen var trevlig och spårade i slutet. Men fram tills dess så var det en riktigt lyckad kväll! Mysiga arbetskamrater, vodka och prat. Lovely! Blev en sväng till drumboy på dagen med, trevlans.

Resten av helgen var lugn. Elin kom över en sväng på lördagen och sedan myste jag till det med räkmackor och cider. Mumma!

Idag träffade jag
Amanda på stan. Satte oss på Wayne's i solen, hur härligt som helst! När hon åkte vidare till Öregrund så gick jag till mammas jobb och fikade lite. Sen blev det shopping och mat på stan med päronen. Helmys eftermiddag!

Nu ska jag ner och äta sjukt goda mackor och njuuuta. Och ni ska få njuta av en bild på min man;



Hejdå folket

Twist and shout

Det är inte bra att vara ledig, får så svårt att hålla reda på dagarna då... Igår var jag helt säker på att det var onsdag, men så var ju inte fallet.. Då var det torsdag och jag hade en väldigt bra dag. Finkäk och öl hos drumboy och sedan lite film. Vi gick och hyrde Death Race, riktigt bra faktiskt! Bilar, pangpang och död. Great! Hann även med att prata med Pylv en sväng i telefon med, älskade vän!

Idag är Alicia
en snäll lillasyster. Ska åka in till jobbet och hoppa in för syster tills hon hinner hem till Uppsala. Efter det blir det tillfixning och häng i hennes lägenhet för att sedan dra vidare till vodkafest hos två ryssar från jobbet. Awesome! Ska bara välja kläder och allt det där nu... Jobbigt!

Dags att dansa
lite till musik och klä på sig kanske. Eller?

Tjing pling

Freckles


Dagens morgonvisa

Underbar låt att bara sitta och ta det lugnt till. Älskar början, IRLAND!



Grymt band! Fanns dock bara live på youtube, finns på Spotify med.


Mrs Cool



TJARÅ!

Godmorgon!

Jag bara älskar att ha mycket tid på morgonen! Sovmorgon, ingen stress, stor frukost... Underbart! Sitter och lyssnar på lite U2 och klurar på vad man ska ha för kläder på sig idag. Varmt är det i alla fall, puh! Men molning, hmm.. Aja, något hittar man väl.

Har bestämt mig för att INTE se Terror on Elm Street... Kommer vara själv hemma i helgen och att sova ensam i vårt stora hus är läskigt nog som det är. Men någon gång ska jag se den, verkar grym! Fan att man ska vara en sådan chicken...

Då var ännu ett meningslöst inlägg avklarat. Fattar inte varför folk fortfarande läser. Lite mer bilder blir det ju nu iofs när jag har skaffat ny kamera. Nåväl, det är kul att ni är kvar!


Funderar på att inviga de nya jeansshortsen idag.. Hmm..


Över och ut

Tummer ner för blogg.se

Bara krånglar hela tiden! Funderar starkt på att byta IGEN... Suck. Bilder och text kommer inte med, kan inte se nya inlägg osv.. Aja, får hoppas att det bara är något tillfälligt. Skärpning blogg.se!

Dags för sista
natten som man kommer sova bra på ett bra tag.. Ska nämligen träffa drumboy imorgon, middag och kanske bio; Terror on Elm Street eller vad den hette ska vi se i sådana fall. Verkar bra men jätteläskig. :( Gillar skräckfilmer men har som sagt väldigt svårt att sova i flera nätter efteråt..

Tackade nej till en utgång på BJ ikväll, framsteg Alicia! Men har många partyhelger båda framför och bakom mig nu.. Blir nog 14 raka, minst, innan jag är färdig. Tur att man bara är ung en gång!

Dags att äta något, borde vara ganska mätt efter middagen. Lagade fläskfilé med strips och beasås till mig och mamsen. Det var uppskattat. :)

Puss på er, tjing tjong

Älskade kissemiss


Min man och jag



Världens finaste Svante

Skrevs igår och skulle ha publicerats då också...

Oj, långt uppehåll här... Helgen i stugan och götet var i alla fall awesome! Mysiga kvällar, vin, öl, god mat och så fest på lördagen för syster. Träffade en hel del av hennes vänner och andra roliga personer. Hellyckad kväll! Bilder kommer upp lite senare..

Man känner sig som en helt ny människa i det här vädret! Underbart! Igår hade jag två körlektioner tidigt på morgonen så åkte direkt till Uppsala och hängde med drumboy. Lirade PS3, äntligen fick jag testa trummorna i Rockband! Sen drog vi ut och satte oss i en park med pizza och öl och snackade i timmar. Sjukt nice.. Såg min första film i blueray, vilken jävla skillnad! Vi kikade på Sweeney Todd, en av mina favoritfilmer. Lovely.

Idag har jag
gjort halkbanan i Söderhamn. 3 i bilen + instruktören, sjukt härliga allihopa! Fick 4 av 5 och beröm av Anders, det är inte illa det! Kul var det med, skulle vilja göra den igen! Träffade Amelie och Karolina på tåget hem, snackade lite. Trevlans!

Nu ska jag ner
och äta lite, var tolv timmar sedan jag åt... Fy skäms Alicia!


Cool brud i väntan på 06.56 tåget.


I väntan p

Hejdåhej



17 år lång vänskap

Passar på att gratta en av mina bästa vänner, Malin Hägglund, som blir 20 år idag! 17 år tillsammans än så länge, galet vad tiden går fort... Känns som det var igår som vi gick i skogen och smet iväg från de andra barnen när vi letade blåbär och kojor. Vissa människor vet man att man kommer ha med sig hela livet, Häggan är en av dem. Älskar dig vännen, hela livet och livet efter det.







Kärlek.

Bortskämd

Hade en helbra kväll hos Kristoffer. Blev bjuden på mat, kaffe och kanelsockerkaka. Riktigt mums! En bra vän det där.

Blir borta ett tag nu som sagt, återkommer med bilder och dylikt nästa vecka.

Puss på er.

Today I'm doing this

Dagens planer då. Drar in till stan om en timme för att åka vidare till Gävle och köra lite bil. Efter det ska jag hälsa på min vän Kristoffer en sväng, har inte sett den karln på ett bra tag. Snacka lite skit och sen åker jag hem för att packa inför helgens minisemester.

Har jag sagt att jag älskar Gävle? Kan faktiskt tänka mig att flytta dit.. Helmysig stad!

Hejdå

Grattis älskade du

Dagen började med att jag och mamma ringde till syster Malin och sjöng så vackert för henne. Idag blir nämligen min lilla storasyster 25 år! Imorgon åker vi (jag, mamma, pappa och Linda) till torpet för att på fredag åka vidare till Göteborg och fira syster i helgen! Kommer bli hur kul som helst, längtar verkligen.

Och syster, jag älskar dig och skulle göra vad som helst för dig. Som jag sa: Honey you are a rock, upon which I stand.






Just love.

Varför jag älskar Irland


Äsch

Helgen var awesome. Lördag var skoj. Söndag var lite jobbigare. Idag var rolig. Snart ska jag ha körkortet. Äntligen.

Varför ska allting vara så komplicerat? Är det bara så eller är det jag som krånglar till det? Vet inte vad jag ska göra. Skit också.

Andas bara

Skön låt Aguilera


Hej dagboken

Hinner knappt sitta vid datorn, är i Gävle hela dagarna och kör bil. Det går jättebra och lärarna är underbara! Kör med två stycken, fick bli så. Men det är inga problem! Blir långa och intensiva dagar, knappt så att jag orkar hålla ögonen öppna när jag kommer hem.

Ville bara säga att jag lever.

Pöss

Valborg i Uppsala

Torsdag: Klippning + färg och kinabuffé med Andreas. Blev helnöjd med nya håret och fick det stajlat till kvällen med. Ett bra bit tog hon, minst 5 cm.. Men det var absolut nödvändigt! Trivs riktigt bra med det och nya färgen är underbar. Perfekt! Jättekul att träffa Andreas, var dags efter att ha pratat med varandra i nästan sex år.

Valborg: Skulle kunna skriva hur mycket som helst här.. Var lite överallt och hade en väldigt lyckad dag och kväll.
09.00: Champagnefrukost hos Pata och Martina med olika människor.
~12.00: Gick ner till stan. Skildes från Amanda och Emma och gick till Malin och annat folk i slottsbacken.
14.55: Buss hem till Läby med Malin och Johan. Åkte med Häggan till Malin där det grillades med Elin, Häggan, Johan och Tobbe.
18.30: Åker vidare till Österby och Elin där det blir lite mysdricka på balkongen bland annat.
21.30: Går till Simbadet där det finns tunna och bastu och en massa människor. Riktigt trevligt!

Fullspäckad men rolig dag! Igår blev det trerätters och öl här hemma. Linda och Michael kom över, trevlans.

Idag har jag inhandlat en ny digitalkamera. Åkte med mamma och pappa till Draget (jag körde, lite scary). Fick med oss stolsdynor med hem också och så blev det korv på IKEA. Mums!

Hejdåhej

RSS 2.0