Can't be moved

Jobba, jobba, jobba... 6 dagar denna vecka. Hade en mysig förmiddag i stan med Emma igår. Sushi- & kinabuffé, shopping och glass. Imorgon ska jag kanske prata med min blivande värdfamilj för första gången, pirrigt! Jag funderar på vad man ska hitta på v. 28, min enda lediga vecka i sommar. Vill åka iväg, men vart? Stugan? Göteborg? Det visar sig...

Ciao

Music maniac

Drar till jobbet nu, övernattning inatt i systers lägenhet. Sushi med Amanda och Emma imorgon innan jobbet.


Tjabba!

Midsommar 2010 i bilder



Mys med finaste Amanda på klipporna i Öregrund i fredags.


Lördagens outfit



















Tja tja


Midsommarhelgen

Har haft en riktigt bra helg med bra sällskap och god dricka. I fredags åkte jag till Amanda i Öregrund. Åt god mat med henne familj och pojkvän innan vi gick ner till hamnen. Drack lite på Terassen och hängde vid klipporna. Sjukt mycket folk var det men kan inte påstå att det var direkt roligt att vara där. Tur att man hade bra sällskap! Men nästa år blir det nog inge Öregrund för mig. Bästa Häggan kom glidandes med en minibuss och skjutsade hem mig och massa andra tjejer. En högljudd resa med lite fylleskallar, trevlans!

Igår så vaknade man upp vid ett och mådde riktigt bra! Förkrökade hos Häggan med Malin, Elin och Sara innan vi drog vidare till Lövsta. En riktigt bra kväll med bra brudar! Snackade med sjukt trevliga poliser, dansade, hängde i öltältet, fixade in småtjejer och pratade. Bra kväll! Hade för en gångs skull kameran med mig så ska slänga upp lite bilder!

Idag har man slappat i solen och framför teven. Tyskland - England, vilken match! Domarens insats kan man ju diskutera, man tycker ju att det ska bli mål när bollen är en halv meter över linjen. Men nej, tydligen inte...

Tjarå!



Öl, öl och mera öl

Gick till Baren Baren och tog några öl med Robin efter jobbet igår. Mycket trevligt! Segt att somna vid ett och gå upp sex bara.. Men nu är det bara att ladda om! Jobba 8-13 och sen blir det nog Öregrund. Awesome!

Hejdåhej

Skön morgonlåt


Wöhow

Det kändes som att dagen igår aldrig tog slut, på ett bra sätt! Full fart från morgon till kväll... Jobbade 8-13 sen mötte jag upp Emma och Amanda på stan. Shoppades lite och sen blev det fika/lunch/middag på Barista. Emma åkte hem och jag och Amanda gick till Magnussons och tog en öl med Niklas och Johannes. Sen blev det en sväng till Andreas innan jag åkte ner på stan och krogen. Tog några öl på Bullit med Niklas, Johannes, Tony, Adde och Marie. Riktigt trevligt! Var duktig och åkte hem vid tolv, var lagom trött efter att bara ha sovit tre timmar den natten..

Idag blir det
jobb 16.45-21, sen så slaggar jag nog i syrrans lägenhet. Får la se..

Dags för frukost och bestämma kläder för helgen!

Ciao

Lovely!


Dagens klädkod (dresscode)




Snart kommer päronen
och syrrans Samuel hit. Då blir det grillning och kortspel! Nice nice.

Ciao

Irland <3

Åh, jag vill åka nu!!!


Älskling 1+2 hemma från staterna

Har haft en låååångt telefonsamtal med Amanda som kom hem från USA idag. Hade mycket att ta igen, underbara vän. Hoppas på Öregrund på midsommarafton, skulle vara guld! Love, love, love you!

Även syster kommer hem från staterna idag. Lovely!


Väddö 2007

ANROPAR!

YLVA ELLEN WESTERBLOM, ÄVEN KALLAD PYLV, B2, CHOKLADBOLLEN OCH BETTAN. VART HAR DU TAGIT VÄGEN? HAR FÖRSÖKT NÅ DIG VIA TELEFON, FB OCH MSN. HÖR AV DIG TILL MIG NÄR DU SER DET HÄR!!!


Can't wait!!!

Då har ännu en helg passerat. Tre dagar med jobb, vänner, vin och god mat. Nu är det dags för en ny vecka, full med massa skoj! Träffa människor jag inte har sett på länge, jobba och fira midsommar såklart! Ser verkligen fram emot denna vecka. Ska även prata med min förhoppningsvis blivande värdfamilj i veckan. Helt sjukt att jag förmodligen drar snart, så länge som jag har snackat om det! Så skönt att jag verkligen kommer iväg. Kommer bli ett minne för livet. :)

Finns inte så mycket mer att skriva. Har rensat ur hela min garderob. Två stora plastsäckar + en till (och då är jag inte ens klar med smycken och annat) fulla med kläder, skor och skärp har jag lagt undan för att sälja. Hittade kläder som jag glömt bort att jag hade, bland annat ett snyggt rockigt linne! Blir att återinviga det snarast!

Kanske ska försöka
lägga sig någorlunda "tidigt" idag. Inte så lätt när man är ledig imorgon..

Tjingeling

Hairy woman


Snart dags att dra till jobbet, tjarå!

Ukraina's got talent


Your Winter

Baby, if I hurt you then I hate myself
don't wanna hate myself, don't wanna hurt you


Ireland, here I come!

Vill till Irland NUUU! Blir så jävla rastlös här. Vill se nya platser, träffa nya människor, lära känna en ny kultur! Mailar med en familj från Irland, så får se hur det går. Tre pojkar, full fart... Har några andra med ifall de inte skulle vilja ha mig. Men jag hoppas verkligen att de väljer mig som sin au pair. I så fall åker jag i Augusti och blir borta i minst ett år! Hoppas! :)

Ska fortsätta med
att fixa och dona här hemma. Rensar ur hela garderoben, ska slänga hälften som finns därinne.. Kläder som man aldrig använder, som är trasiga och för små. Ut med det bara!

Heddå

Pretender


Ölhäng @ O'Connors

Ja ni... Det där med att ta det lugnt en lördagskväll verkar inte riktigt vara min grej. I alla fall inte när jag säger att jag ska göra det. Det började med att Sara och Linus kom över. Sara och jag drack lite och det slutade med att de skjutsade in mig till stan. Där blev det O'Connors med först Niklas och Sebben. Sen gick Sebben och syrran och Karin kom dit. Blev en trevlig kväll men man mådde som man förtjänade igår. Var tungt att sätta sig på bussen till jobbet...

Men jag överlevde och idag är jag ledig = slappa all day long. Sjukt skönt. Blir tre långa arbetsdagar denna vecka. 7-16, 13-21 och 8-21. Men lika glad för det är jag, I need the money.

TJA!

Att åka vilse i Uppsala...

Igår satte jag verkligen mina körkunskaper på prov efter jobbet. Skulle åka till posten och hämta mitt körkort. Först åkte jag till Kungshörnet eller vad det nu heter. Åkte igenom hela smeten på vägen dit, lyckades hamna i fel fil så fick virra runt lite innan jag kom dit jag skulle. När jag väl hade irrat runt där i en halvtimme så säger en kille att skiten flyttade för ett halvår sen. Suck sa jag och åkte vidare. Självklart så överskattade jag min förmåga att förstå vägbeskrivingar (som vanligt) så jag hittade självklart inte stället. Åkte runt i säkert en halvtimme mitt i stan, fram och tillbaka, innan jag parkerade vid Max och ringde pappa. Till slut så kom jag fram och fick mitt körkort! Sitter bra fint i plånboken kan jag lova. ;)

På kvällen blev det tjejmys hos Kritan med Malin och Elin. Tacos, vin, godis och kortspel, hur mys som helst! När jag var hemma igen så kom Sara över en sväng och pratade lite. Var bra trött när jag la mig kan jag lova, en lång men rolig dag!

Bye bye honey

Morsning korsning


We No Speak Americano

Nudlar och Coca Cola till frukost, inte helt okej va? Tur att det händer max en gång om året... Orkade verkligen inte fixa ordentlig frukost så fick bli det idag. Laddar inför lunchen med Emma istället, då ska det ätas! Syster har gått och blivit sjuk så ska jobba ikväll och imorgon. Bara att tacka och ta emot! :) Blir galen av att bara sitta hemma..

Har förälskat mig i denna låt. Sommarplågan 2010, oh yes. Synd bara att jag snart har sönderspelat den.


Den börjar vid 00.30.

Sick Puppies - The Pretender


Sjukt tråkig dag

Har verkligen inte gjort ett piss idag! Humöret har varit i botten och likaså orken. Blev på lite bättre humör när jag hämtade posten. Mitt körkort har nämligen kommit! Jises så snabbt det gick! Så imorgon blir det att åka till stan och hämta ut det. Självklart så ser man förjävlig ut på bilden men det hör ju till. Har aldrig blivit bra på skolfoton, passfoton och liknande. Varför bryta en tradition? Ska även dejta Emma en sväng imorgon med, mys!

Tjing tjong

Dresscode

Puh, är helt slut! Har hunnit med att äta bakad potatis hos syster, gått på stan en sväng, haft kusin med familj på besök och skjutsat Linda till Björklinge. Kusinbarnen Alexander, Fanny och Alva är ju bara för söta! När de kryper upp i ens knä så blir man bra sugen på att bli moster. Skynda er Linda och Malin! ;) Haha.. Fick med mig ett par skor hem från stan också, typiskt! Skulle ju inte shoppa mer... Aja, de var fina och inte helsvarta så det är iaf positivt!



The look of today... Oversize tröja Kappahl, jeansshort H&M, smycken lite varstans...

Busy

Idag händer det mycket grejer. Först ska jag in till stan och fina syster som bjuder på lunch hemma hos henne. Sen blir det en sväng på stan innan vi åker hem och äter med päronen och kusin Ellinor som kommer på besök med familjen. Ikväll så kanske jag och syster drar in till stan och går på bio, mys!

Som sagt, full fart och här sitter jag halvnaken. Duschen it is!

Pöss!

Zackarias - Fredag

Härlig sommarlåt som jag hittade när jag klickade runt lite på youtube.


Gåvor

Fick blommor och en godispåse av min underbara familj!! Ikväll blir det att åka till Ottars och kika när damerna spelar!




Lycka, lycka, lycka!

Ny plånka


Är inte sliten nere till vänster, den blänker lite.. ;p

KÖRKORT!!!!!!!

Helt sjukt, har knappt fattat det än! Konstigt nog så blev jag hur lugn som helst när jag väl satt mig i bilen och skulle börja uppkörningen. Gubben jag körde med var en lugn smålänning som var väldigt tydlig. Råkade köra fel men löste det fint. ÅÅÅÅÅÅH! SÅ JÄVLA SKÖNT DET ÄR!!!! Har varit en sväng till Örbyhus och handlat, bara för att få köra lite. :p Haha.. Kändes helt naturligt att sitta där själv. Fan vad jag är bra! Sjukt stolt över mig själv! :D Telefonen har ringt och plingat stup i ett! Tack tack tack alla!



Så sjukt skönt! I'm AWESOME!

Grym helg

It sure was... Studentfirande på Högbergs, jobb och studentfest i Läby på fredagen. Övningskörning i Gävle, jobb och 60-talsfest igår. Idag åkte jag och pappa till Gävle igen och körde lite bil och sen har det inte blivit så mycket mer. Har varit nykter hela helgen och det känns riktigt bra!

Dags att sova nu... 10.00...

Natti

Det här är HUMOR gott folk


Ms Rocker (nöjd Linda? ;))


En outfit från förra veckan. Ny tisha från New Yorker i Götet. Killavdelningen, good stuff!


Kuuuuuuuuuuuuuuk

Sorry för min franska men fan vad så less jag blir! Har över 38 graders feber igen... Bara att förbereda sig för tredje natten med feberfrossa. I hate it! Tur att man är ledig imorgon. Ska stänga av telefonen och sova tills jag känner mig utvilad. Blir att ringa sjukan också och kolla om man har bihåleinflammation. Fuck this shit! MORR!

Godnatt då. Om ett tag.

Kuggad

Yes, hade det varit den riktiga uppkörningen idag så hade jag kuggat. Men det känns skönt att veta hur det går till, nu vet jag vad jag har att vänta mig när det gäller "på riktigt". Bästa Pappa ringde för ett liten stund sen när han hade kommit i mål efter att ha sprungit Blodomloppet. Så stolt! Han kan min pappa. :)

Sen när blev jag en sådan killtjusare? Helt seriöst? Har aldrig haft något större intresse tidigare *host* men nu jävlar. Hörde glassbilens signal och begav mig neråt för att be honom åka vidare. På vägen ner så ser jag att killen som kör är riktigt het så vad gör jag? Jo, jag grabbar tag i närmaste tjugolapparna (mina) och springer ut och köper tre liter vaniljglass... Killen bjuder in till ett samtal och försöker spinna vidare, men Alicia Karlsson ler och svarar och avslutar samtalet. Vad fan? Måste en snygging komma inrullandes som på beställning när man är sjuk och äcklig? Suck..

Aja, nu ska jag plugga lite teori och njuta av tanken att jag är ledig imorgon. Hoppas det blir lika fint väder då så kan man ligga ute i solen och plugga. Nahajs!

Pösspöss

Hey ho, let's go

Nu ska jag iväg till Gävle och köra lite bil. Ska förbi jobbet en sväng med och lämna timlista, alltid ute i sista minuten.. Är fortfarande sjuk som en gnu, men what to do liksom. Bara att åka dit och köra järnet och göra sitt bästa. Går det skit så har jag i alla fall något att skylla på. ;) Haha.. Tur att det är ett tag kvar till uppkörningen, hinner nog bli frisk tills dess.

Tjarå

RSS 2.0