I don't get it!

Fattar inte hur alla storbloggare som ska ha ett så "upptaget och hetsigt liv" hinner blogga flera gånger om dagen.. En annan som är lantistjej och jobbar extra hinner fan inte ens ett inlägg om dagen. Antar att det handlar om prioriterar..

Nåväl, veckan har börjat väldigt bra och är säker på att det kommer avslutas minst lika bra! Igår så myste jag med Mandisen efter jobbet. Nachotallrik, caffe, paj (chokladkaka för min del) och en massa prat blev det. Efter att jag och pappa skjutsat hem henne så övningskörde jag hem. Tog lite omvägar för att utöka körtiden, skoj! Har alla dagar den här veckan nu (3), riktigt kul! Är så taggad på att ta det där jävla körkortet nu!

Har jobbat idag
med, 13-20.45 men nu är jag ledig resten av veckan! Imorgon har jag full upp hela dagen.. Ingen sovmorgon här inte trots att man är ledig, OGILLA! Först ska jag till banken och ta ut pengarna från mormors konto (det jag fick av henne). Sen ska jag klippa mig och färga håret!!! Längtar! Har inte klippt mig på snart ett år... Katastrof. Efter det blir det hem till syrran och fräscha till sig lite innan det är dags för sushi och öl med Andreas. Trevligt värre. :)

Valborg är faktiskt någorlunda planerat.. Kan dra igenom planerna lite senare. Blev en jävla massa text nu, sorry..

Puss på er

Snabba kast...

Har jobbat 13-20.45 idag. Nu ringde de precis och ville ha in mig 7-13 imorgon, vilket betyder att jag ska gå upp och mindre än sex timmar. Men det är härligt! Har löningen imorgon att se fram emot och så ska jag träffa Amanda efter jobbet. Mys! Hoppas att vädret är fint så kanske man kan sitta ute någonstans. Bäst att sova nu så man orkar övningsköra till jobbet imorgon.

Ciao

Skön partylåt


Badass

Yo yo, wazup?

Själv sitter jag här och njuter över att ha blivit människa igen. Igår var jag levande död. Jobbade i fredags till nio, runt åtta så fick jag ett mess av syrran som frågade om jag ville komma över på ett glas. Det slutade med en utgång på Oasia med henne och Michael. Blev kanske lite för mycket om man säger så... Som tur var hade jag Conny som telefonsällskap på bussen hem så jag inte somnade. Så igår blev det en lugn hemmakväll med papsen. Vi åt grillat och kollade på hockey, helmys!

Annars händer det inte så mycket här. Pratade precis lite med Billgert i telefon, trevligt värre! Ska väl kika lite bloggar och dregla över snygga kläder på lite sidor. Vågar inte kolla på konto... Fem partyhelger i rad tar både på krafterna och plånboken...

Tjingeling

Fröken Host

Bjussar på en nytagen egobild innan jag drar till jobbet. Ska kika lite på en bikini innan jag börjar, får se om det har kommit in några i min size. Får se hur det blir med vodkafesten efter jobbet, känner mig inte så pepp just nu.. Hostan har hållit mig vaken bra många timmar inatt, inte snällt.

Hejdåhej


Hahaha, Johan Glans = HUMOR!

Att börja dagen med ett gott skratt är enligt mig väldigt bra. Så därför tänkte jag bjussa på den här videon;


Mat, mat, MAT

Fortfarande sjuk, fy och blä.. Inge mysigt alls, tur att man är ledig till fredag i alla fall så man inte missar en massa jobb och pengar.

Igår så myste jag lite med Häggan och Mathilda hos Elin. Vi handlade mat och lagade en trerätters, eller ja Mathilda var väl den som stod för den större delen av matlagningen.. Skagenbaugette till förrätt, stekt fläskytterfilé med potatisgratäng, beasås och rödvinsås till varmrätt och så pecannötsglass till efterrätt, mums! Häggan drog tyvärr tidigt så det blev vi tre som fick mumsa på den goda middagen! Sen så kom Lill-erik (Malin) över och lirade lite skip-bo. Helmysig kväll!

Nu kurrar magen riktigt, dags för frukost (lunch?). Gröt och äggmackor, mums!

Tjing tjong

Utgång @ Saluhallen

Lördagen blev lyckad. Jättekul att träffa Emma och Malin igen! Jag åt även årets första mjukglass med Amanda i solen, underbart! På kvällen så blev det som sagt förfest i Alunda. Elin fyllde 26 år så det blev några tjejer där. Sen drog alla förutom Malin och Anne vidare till Uppsala och krogen. Saluhallen blev det, premiär för min del. Riktigt bra ställe, kan absolut tänka mig att återvända dit så att säga!

Lånade Lindas lägenhet och sov där på natten, hur skönt som helst! Granne med Max (fyllekäk!) och fem minuter till jobbet. Kan inte bli bättre.. Blev faktiskt lugnt för min del då förkylningen spökade. Det var jag glad för dagen efter då jag mådde riktigt bra.

Idag är jag
ledig, ska sätta mig ute i solen en stund. Himlen är alldeles blå, man kan inte annat än att njuta. Det saknas bara att man blir frisk..

Tjingeling

Underbar kväll

Först vill jag bara säga; TACK TACK TACK Mia för igår! En riktigt lyckad kväll, toppenbra! Massa god mat, kladdkaka, goda shots (kanske blev en för mycket) och vin. Borde må sämre idag, smällen kanske kommer senare.. Snälla pappa hämtade oss och körde förbi Bennys som var nästan tomt på folk! Underbart att slippa köa till den underbara burgaren och stripsen! Somnade bra nöjd kan jag lova..

Nu är det bara att ladda om. Ska in till stan och möta upp Amanda och Emma, mys! Ikväll är det dags för party igen, förfest i Alunda och sen utgång i Uppsala. I like! Mindre kul är det att man vaknade upp helt genomförkyld.. Blir nog lite lugnare för mig ikväll, förhoppningsvis.. ;p

Dags att duscha så man blir som folk igen!

Pöss

Saknad

På lördag får jag äntligen träffa två vänner som jag har saknat väldigt mycket. Can't wait!


Malin (älskar bilden!) ...


.. och Emma (haha, lite på lyset)

HEJDÅHEJ


Snart är det helg!

Och vilken helg det kommer bli. :) Först så frågade fina Mia om man ville komma över på lite mat imorgon, det tackar man inte nej till! Blir några tjejer där, ska bli mys! Sen på lördag ska jag träffa Amanda och EMMA på dagen, och på kvällen blir det party! Någon ny klubb/bar som har premiär i Uppsala som ska kollas in med bra tjejer!

Idag har jag varit ledig, underbart! Självklart så fick jag ett mess om jag ville jobba men jag tackade NEJ! Känns bra att göra det ibland, har ju ändå jobbat 5/6 dagar i veckan nu. Så imorse var jag ute och motionerade några km och körde lite styrka när jag kom hem. Fit for fight!

Har inte ätit sen frukost nu, börjar bli lite hungrig.. Päronen är som bortblåsta så det blir att fixa lite våfflor solo.

Ciao

Rest in peace

Är med i facebook gruppen "Vi som hoppas att David Birgersson kommer tillbaks levande" och hittade en väldigt fin dikt. Som de flesta vet så hittade hans kropp nyligen i hamnen... Hemska öden som kan drabba fina människor. Dikten fungerade i alla fall som en liten tröst, riktigt fin;

Du kan gråta varje dag över att han är borta.
Eller du kan le för att han har levt.
Du kan sluta dina ögon o be att han kommer tillbaks.
Eller du kan öppna dina ögon och gråta över att han lämnade dig.
Ditt hjärta kan vara tomt för att du inte kan se honom eller kan de vara ...fullt av den kärlek du kände, glädjen över... att... du känt honom.
Du kan vända dig ifrån morgondagen och sörja gårdagen.
Eller du kan vara lycklig imorgon för att han var en del av ditt liv igår.
Du kan komma ihåg honom med ledsamhet för att han är borta.
Eller du kan ära hans minne och låta det leva vidare.
Du kan gråta, stänga din själ vara tom och vända ryggen mot livet.
Eller du kan göra det han ville - Le, öppna dina ögon, älska och gå vidare.


Vila i frid, David Birgersson.


Mamma "35" år!

Helgen var dunder. Jobbade fredag och lördag men en tvådagars på Oasia hann jag också med. I fredags var jag dit med Linda, Michael och Karin och i lördags var jag där med Amanda. Ett riktigt bra ställe, har aldrig varit där förut. Ska definitivt dit igen.

Idag fyller mamsen år! Hon fick ett litet paket av mig imorse som jag slog in och la fram inatt. Det var två filmer som jag vet att hon gillar. Sen så har vi gått ihop och fixat lite andra grejer till henne med. Fina mamma!


Jag älskar dig!

Ikväll jobbar jag 18-21... Bra drygt. Värdelöst.

Puss


:/

Blir så less... Imorgon ska jag lunchdejta med Amanda innan jobbet. Skönt att få prata av sig lite, I need that..

G'natt

A short one

Påsken har varit mysig och bra. Blev lite party i fredags på möbeln, bra roligt! I söndags så åkte jag hem till Ylva en sväng och hälsade på. Myspys var det, dröjer som tur är inte så länge tills man ser henne igen.

Nu är det
bara jobb som gäller. Jobbar måndag till lördag den här veckan, ledig söndag. Puh.. Tufft men bra med pengar! Jobbade 10,5 timmar igår, röd dag och storhelg. Då får man mycket pengar. ;)

Över och ut.

Just det

Det blev ingen ölkväll igår, men hade det bra mysigt här hemma med päronen, Malin och Samuel. Vi åt räkor och ostbricka och pappa bjöd på god öl. Så det gick ingen nöd på den här damen igår.

Usch så trött
man är då, men skönt trött. Kan man vara kär i ett par skor? I så fall är jag det i mina löparskor. Alldeles underbara! De var värda varenda öre. 140 000 öre rättare sagt..

Hejdå igen

Jag är frälst, hallelujah!

Jag invigde nya löparskorna imorse... 07.30 ställde jag klockan på och kvart i begav jag mig ut. Det var bland det skönaste jag har gjort på länge! Det var alldeles lugnt ute, nästan inga bilar och solen sken. Kan inte förstå varför jag inte har börjat tidigare. Sen att jag redan har träningsvärk är en annan femma.. Haha.

Vid halv två kommer Michael och Linda hit,  då blir det påsklunch med allihopa. Ska bli så kul att träffa honom igen, får hoppas att han förstår vad man säger på sin halvdåliga engelska. Men det ska nog gå!

Ikväll blir det
nog möbeln, ska höra lite med brudsen. Är faktiskt inte så jättetaggad på att gå dit, men vill ju parta med vännerna.

Pöss

Finbesök från USA och Göteborg

Hade en helmysig eftermiddag på stan igår med Amanda. Fikade på Årummet, megastora mackor, paj och latte. Mums! Tiden bara flög iväg, satt och pratade i timmar. Sen blev det en liten tur på stan. Hittade en tröja på rea och så köpte jag en dagbok. Har alltid skrivit dagbok sedan jag var liten men slutade när jag började på gymnasiet.. Riktigt tråkigt, hände ju så otroligt mycket under de tre åren. Men nu har jag börjat igen som sagt och den är jättefin! Alldeles perfekt!

Idag kommer Michael,
syster Malin och hennes Samuel hit. Hela familjen + respektive är alltså samlade nu under påsken. Lovely! Nu blir det att vässa engelskan igen, haha..

Snart dags att dra in till stan och sjukhuset för "besiktning" som mamma så fint kallar det. Sen så ska jag faktiskt leta efter ett par löparskor! Känner att jag måste komma igång nu med träningen, har alldeles för mycket energi som jag inte gör av med.

Planerna för ikväll
är inte spikade, men lutar åt ölkväll hos mr djurgården. Fy fan, nu kommer man få höra om hur de slog ut älskade Brynäs.. Nåväl, man kan inte alltid segra.

Dags att rulla
iväg lite, kasta på lite smink så man inte skrämmer ihjäl folket på sjukan.

PÖSS

RSS 2.0