"This is it"

Ny blogg för nytt äventyr: www.aliciainireland.wordpress.com. Read it! Läs den!

Puss på er.

Busunge

Då var det officiellt, den här damen är inte singel längre. Tajming har aldrig varit min grej, så varför ändra på det nu? Hade världens mysigaste kväll igår, men var bra nervös över att träffa familjen kan jag lova.. Men det gick fint. :) Nu är det vi två, du och jag. Min finaste.

Idag ska allting
packas klart. Vänner kommer över och säger hejdå, först blir Emma som kommer med sushi. Mums! Hatar att säga hejdå, men det är ju inte ett farväl "på riktigt". Funderar på om jag ska väcka syster så att man får lite frukostsällskap...

Alicia <3 Johannes

Grattis och hejdå ALle

Sista fyllan med vännerna igår, helt underbar kväll. Hur fina som helst, allihopa. Gud vad jag kommer att sakna dem, underbara människor. Fick jättefina presenter med från mina fina tjejer och J. Idag så blev jag lite firad av systrarna, fick ett jättefint halsband och ett fotoalbum med en massa fina familjebilder. Och juste, en Tom&Jerry-påse med, viktigt! ;) Imorgon ska jag börja packa, galet.. Sen på kvällen blir det middag med J och hans föräldrar. Mys!

Syster Linda åkte
hem till Örebro idag, tur att Malin är kvar till tisdag.

Jag åker snart.
Snart. Typ nu. Nu?

Sovdags, ja tack!

Finaste

7 days (skulle ha publicerats ~21.00)

Åh, mina underbara tanter och gubbar! Var till jobbet idag och sa hejdå, känns så konstigt för jag har inte fattat än att jag åker snart. Men de var så söta! Kom stapplandes med utsträckta armar, kramade om en flera gånger, lös upp i underbara leenden och blev så himla glada! Världens finaste, kommer att sakna dem.

Sitter hos J nu, sov där inatt och blir kvar en natt till. Har ätit middag och nu blir det film- och popcorn mys i soffan. Ska kika på Inglorious Basterds, en sjukt bra film som J inte har sett. Mys!

Imorgon ska försäkringspapper skrivas på och abonnemang fixas. Det blir även att storhandla på Willys inför lördagen. Ska bli så himla mys att ha nästan alla nära vänner samlade. Det är bara sju dagar och sju nätter kvar. Gud vad man tjatar men det är är mestadels för att jag ska få mig själv att förstå. Har mejlat och messat med Valerie, mamman i familjen som jag ska till. Hon är så öppen och härlig, har inga tvivel alls om att jag kommer trivas där. Det är så skönt att inte känna sådana tvivel..

Heddå heddå


RSS 2.0