SUCK

Jag vill inte jobba................ Men det är bara att sätta sig i bilen och åka snart. Är helt slut, längtar tills man har jobbat färdigt imorgon och har två dagar ledigt! Underbart!

Just keep smiling

Nightmare

Bara tre dagar kvar, sen är det helg! Har tagit på mig ett extrapass imorgon så kommer jobba från sju till kvart i eller kvart över nio... Håll uuuuuuut Alicia. Tur att man har mycket kul att se fram emot, bland annat att syster kommer hem från Göteborg! Då blir det kramkalas!

Igår drog jag till Ön direkt efter jobbet. Gasade som fan hem, bytte om, sminkade mig och drack öl i bilen på vägen upp. Det kallar jag effektivitet. ;) Blev en trevlig men lugn kväll. Fick cider från någon snubbe med, tack sa jag! Somliga var fullare än andra *host* Häggan *host*, men men.. Det har ju sin charm med, haha. Så kul att alla brudarna var samlade, var ett tag sen nu.

Nu blir det frulle á la Alicia, det vill säga äggmackor och gröt! Mums! Bjussar på en skön låt innan jag drar. Enjoy!



Ha det king, tjingeling

Bunny och Dumhuve

En underbar bild på mina två bästa och äldsta vänner. Snart 17 och 15 år tillsammans, helt ofattbart! Är så glad över att ha er i mitt liv. Trots allt vi har gått igenom så är vår vänskap starkare än någonsin. Jag älskar er!


900201 v 900513

This drummer is at the wrong gig

Detta klipp blir aldrig tråkigt. Så jävla taggad han är! Hahaha... Sjukt skillad med, vilken timming! Men som sagt, han har nog hamnat lite fel...


Love you


Tröttmössa

Sov elva timmar inatt, kommer inte ihåg när jag gjorde det. Riktigt skönt!

Jobbade denna helg men har ändå hunnit med lite annat kul. I lördags så åkte jag till Ottars och kollade på fotboll med Elin. Man blir lite sugen när man står på sidan och kollar faktiskt... Sen åkte jag vidare till jobbet och vid åtta kom Sara och gjorde tanterna sällskap tills jag slutade. Efter jobbet så förkrökade och fixade vi oss i syrrans lägenhet innan vi gick vidare till stan och Skeppet. Ölade med Robin, Gunnar och några polare till dem. Blev Kalas till slut, skitställe men blev roligt ändå. Anna och Lelle var där med med ett gäng grabbar. Höjdpunkten var Gunnars dans till Rise up, kunde knappt stå upp för att jag skrattade så mycket. Och självklart nattmålet på Max vid halv fyra. Guld!

Idag är jag
ledig, skönt! Ska inte göra något vettigt alls, kanske följer med in till stan en sväng. Ska köpa ett fotoalbum som jag kan ha med till Irland med en massa kort på mina nära och kära.



Tjarå!

Need somebody to love

Ska ta bilen och brumma till Gränby Centrum idag hade jag tänkt. Hänga lite med Emma, kolla på bikini och kika runt lite. Skönt! Äh, blir bara en massa skit här. Blir bättre sen när jag drar till Irland och har en massa skoj att skriva! Helt sjukt att det bär av snart...



Ha det king, tjingeling

In the basement

Sorry, har blivit lite dålig att logga in här de senaste.... två veckorna? Galet vad tiden går fort! Har haft sjukt kul, mindre kul, varit frisk, sjuk, glad, ledsen, arg och allt möjligt under de veckorna. Vädret är galet varmt, poolen är äntligen uppe nu iaf! Bjussar på en liten låt innan jag kryper till kojs. Skoj att det är några som fortfarande klickar sig in hit. ;) Håller på och fixar med en ny blogg som jag ska ha när jag är i Irland. Mindre än två månader kvar. CRAZY!!!


Nätlös

Om 20 min så ska jag sätta mig på en buss till stan. Snälla, låt den inte vara varm och full av folk! Kommer sova i syrrans lägenhet i två nätter nu så kommer inte ha något internet på några dagar. Finns på mobilen gott folk. Work, work, work som gäller nu.

Ciao

Första intrycket

Ville bara skriva ett par ord om första intrycket av familjen som jag ska bo hos i 10 månader. Vi pratade över Skype idag och jag kan inte säga annat än att jag är lyckligt lottad. Vilken underbar familj! Pojkarna är ju för härliga! Jack (den äldsta, 7 år) ville visa sin glugg och spela piano för mig, Luke (5 år) vinkade så glatt och berättade att han gillar att spela Wii och lille Alex (3 år) var blyg i början och gömde sig för att mot slutet krypa upp i mamma Vals knä och kika på Majsan. Tog upp henne och visade dem, Alex som är rädd frågade om hon var snäll. Så himla söta! Mamma Valerie verkar hur härlig som helst och deras nuvarande aupair Maria, som är svensk och som jag mailar med, är jättegullig! Åh, allt känns så bra! Vill att det ska bli september nu!!

Ikväll ska jag lira bilbingo med Sara, Elin och Malin. Lär duscha och klä på mig tills dess.

Tjingeling


IRLAND SEPTEMBER - JUNI

Nu är det spikat!!!!!!!! Runt den 5:e åker jag, helt galet! :D Längtar som bara den!

Haha, mamma satt och frågade vad alla i familjen som jag ska till heter.

Mamma: Barnen då?
Jag: Jack, Luke och Alex.
Mamma: Det var lätt att komma ihåg! Jack, Luke och Alice!

Hon är bra söt hon mamma...  Ska skypea med familjen idag kvart över ett. Lite nervös är jag men ska mest bli roligt att få se dem och att de får se mig. Pojkar frågar tydligen hur många "sleeps" det är tills de får se mig. Så söta! Verkar vara en helmysig familj och jag är så glad att de valde just mig av alla som sökte. :)

Nu är det
dags för frukost, är själv hemma hela helgen. Uuunderbart kan jag lova!

Puss o hej

RSS 2.0