Saturday night out

Varför blir man bakis? Tänk om man kunde dricka utan att känna någonting alls dagen efter. Fast nja, är nog rätt bra att man får sig en känga så håller man sig borta ett litet tag i alla fall.

Efter jobbet så åkte jag och Linda hem till hennes nya lägenhet där jag fixade mig. Drack vin och fick skjuts av snälla storasyster ner på stan. Mötte upp Amanda, Sabina, Johan, Knudsen och ett gäng grabbar innan vi drog in på Kalas. Det sjöngs för Sabina, det dansades och dracks, och så blev det "efterfest" hemma hos Öbergs. Lånade Viktors säng och sov i den, hur skönt som helst!

En helbra kväll och jag fick dricka min favoritdrink igen, orgasm! Muuums. Lite bilder blev det med. Jag som alltid försöker hålla mig undan...


Jennifer, födelsedagsbarnet Sabina och jag



Det sjöngs som sagt...



... rejält!

Har varit i Lindas lägenhet och fixat lite idag. Blev att äta söndagsmiddagen på golvet med en resväska som bord. Gick fint det!

Baj baj

Grym låt, grymt band

Lyssna och njut av en gammal goding;



Det här är
vad jag skulle kalla äkta "Alicia-musik".

Fredagsmys och lördagsparty

Igår blev det fredagsmys med Malin, Elin och Sara i Österby. Monopol och lite tv blev det, trevlans! Helt sjukt vad det snöade, Saras bil var heltäckt med ett tjockt lager när vi skulle åka hem. Men det var ju riktigt kul att sopa av snön av bilen, haha.. Är man lättroad så är man!

Fick ett samtal
från Amanda igår så ikväll är det utgång som gäller. Sabina fyller 20 idag så det ska firas! Men först blir det jobb 15.45-21.15. Så skönt att kunna fixa sig där och dra direkt till krogen. Är riktigt partysugen faktiskt, får hoppas det håller i sig efter jobbpasset.


Sabina och Amanda i Paris

Tack å hej!


Till mina kära systrar


En bild tillägnad min syster Linda


... och en till syster Malin ;L




Videobomb!

Sommaren 2006 hade jag ett av de roligaste sommarjobben någonsin. Det var jag, Ylva och ett gäng grabbar som röjde upp lite vid badet i Björklinge och var en sväng till Jumkil också och piffade upp något dagis. I alla fall, det var kanske inte det bästa eller mest välbetalda jobbet man har haft men vi hade så himla roligt! Har massvis med bilder och videor från de tre veckorna, här kommer ett litet smakprov:



Enjoy folks! ;)

BDB = Nostalgi

Har suttit och kollat igenom en massa bilder på min bilddagbok. Har varit medlem sen 2006 så det finns en hel del minnen där. Flera bilder har jag redan lagt upp här, från en massa "fjortisfester" och liknande. Man var allt en riktig liten busunge när man var liten... Men jag är ändå glad för allt jag har gjort, har fått en hel del underbara minnen och vänner för livet.

Har egentligen inget vettigt att skriva. Jobbar bara lördag kväll denna vecka så ska bara ta det lugnt nu. Fick ett sms om att min jeansjacka finns att hämta ut i Björklinge, wiho! Jag kommer bli så snygg i vår/sommar så! Haha.. Måste säga att jag har fått grejer sjukt snabbt från H&M, stort plus! Men nu är det färdigshoppat därifrån... Har shoppat så mycket nu den senaste månaden, bara från H&M så blev det:

5 linnen
2 koftor
1 top
2 par skor
2 par trosor
1 par örhängen
1 jacka (jeans)


Och i Göteborg blev det som sagt en klänning, en kjol och ett par skor till.. Behöver nog inga fler skor till sommaren i alla fall. Det skulle vara ett par vita tygskor som jag aldrig hann köpa förra året (då det tog slut). Men vi får väl se, har ett par andra skor som jag är väldigt sugen på. Eller två par... Urk! Varför kan jag inte vinna några miljoner på lotto för? Kanske borde börja spela först..

Över och ut!


Kärlek till de närmaste

Det är lite jobbigt att träffa personer som man inte har möjlighet att se så ofta. Nog för att det är underbart när man väl ses, men när man åker därifrån så är saknaden större än någonsin. Det känns så himla tomt på något sätt. Bara tanken av att det troligtvis dröjer tre månader innan jag får se Ylva igen gör mig allt annat än glad. Och syster Malin, världens bästa, tokiga, galna, underbara Malin... Lovelilove ;)




Är så glad över att ha sådana människor i mitt liv, jag är verkligen lyckligt lottad. Inte bara Ylva och Malin utan alla mina nära och kära. Jag är så otroligt tacksam och lycklig.

Happyface and sadface, at the same time?

I'm back

Nu är man hemma igen. Jag vill inte. Imorgon blir det att ringa en massa samtal, försöka fixa ett till jobb och få lite mer på det jag redan har. Orkar inte skriva så mycket mer just nu.

Hej

Love you sis

Fick en extra dag här i Göteborg, jag klagar inte! Blev lite sovmorgon för min del idag, träffade på en trevlig granne till Malin uppe i köket när jag fixade frukost. Sen så kom Malin hem från skolan och så gick vi till Läppstiftet, en byggnad där man kan åka högst upp och se ut över staden. Hur fint som helst! Tog en sväng till Nordstan efter det, shoppade lite på Indiska och tog en spårvagn hem.

Nu har vi vilat lite, Malin sussar fortfarande. Tänkte börja med maten snart, köttfärssås och spagetti. Gott va Amanda? ;) Vi ska bara mysa ikväll, prata lite och så ska jag färga Malins hår. Riktig systerkväll!

Tjing

Utgång i Götelaborg

Dagarna hos älskade pylv i Trollhättan gick alldeles för fort... Men vi hann med en del ändå. Filmen var sådär, blev faktiskt lite besviken även om den var spännande. På vägen hem så skulle vi skoja lite med killarna men de förstod inte det så det gick inge bra. Haha.

Tack Ylva för allting! De mysiga frukostarna och middagen med tända ljus, våra övertröttsattacker då vi skrattade åt allt och alla. "Who let's the säls out?", "Jag brukar bara göra såhär *pang*", "Varför gör du på detta viset (med rörelserna självklart)" Haha.. Älskar dig underbara vän.

Igår så åkte jag tillbaka till Göteborg. Syster mötte upp mig på stationen och bjöd mig på lunch i Nordstan. Efter att ha gått lite så bjöd jag henne på fika på avenyn innan vi gick hem till henne. Sen blev det middag och förfest Anna och Karin. Jättetrevligt! Vi gick ut på ett salsaställe, "Rio rio". Blev en heltrevlig kväll och bra mycket dans. Självklart inhandlades det obligatoriska fyllekäket av mig, Malin och Samuel. Donken på avenyn blev det, ruskigt gott!

Idag så har vi bara tagit det lugnt. Samuel drog hem för ett tag sen och snart så blir det systermys. Pizza, glass, fruktsallad och så en film till det. Underbart! Åker troligtvis hem imorgon, tråkigt...

Är fortfarande i ett lyckorus efter Brynäs seger mot Djurgården igår. 4-1!!! SÅ JÄVLA BRA!

Puss på er

Dag två

Igår var det en helmysig dag. Jag och syster möttes upp på Avenyn (jag hittade hur bra som helst!) och så gick vi till världens mysigaste café och åt lunch. Kaffe på huset fick vi med, hur snällt som helst! Samuel kom förbi och åt lite paj med oss och pratade lite.

Sen så visade hon mig runt lite på Högskolan och Universitetet, där kan jag verkligen tänka mig att gå (vilket jag ska). Efter det blev det en sväng till Slottsskogen, kollade på sälar och pingviner. Mys!

Runt fem satte jag mig på tåget till Trollhättan. Världens bästa Ylva stod och väntade, underbart! En bamsekram blev det och så gick vi till Athena och åt väldigt god pizza. En hel del prat blev det, våra munnar gick i ett. Precis som det ska vara! På kvällen hängde vi i Markus lägenhet medan han var på jobbet, åt Ylvas underbart goda blåbärspaj med vaniljsås och loka.

Idag har vi hunnit med att kika på Ylvas (förhoppningsvis) framtida lägenhet, hängt hos Markus och så åkte vi tre till Överby för att kolla på fiskar till Markus. Det blev inga fiskar idag men mat på donken blev det i alla fall. Så nu sitter jag här hos Ylva, alldeles proppmätt! Ikväll ska jag, Ylva, Markus och Krille gå och se Snabba Cash. Har velat se den hur länge som helst. Har läst båda böckerna och de är bland de bästa jag har läst. Har dock inte så skyhöga förväntningar på filmen då böckerna alltid är bättre.

Imorgon åker jag tillbaka till Göteborg och syster, blir troligtvis födelsedagsfest för en av Samuels vänner på kvällen.

Jag vill aldrig åka hem... Haha.

Puss

Ankomsten

Jag älskar Göteborg! Det var iofs inget nytt men det bara förstärks varje gång man är här. Längtar tills jag flyttar hit, till denna underbara stad alla goa gubbar!

 I alla fall, igår så mötte min vän Svennis upp mig på stationen. Vi körde hem grejerna till Malin och sen blev jag bjuden på mat. Riktigt trevligt! Vid halv nio var jag hemma igen och kollade på handboll medan jag väntade på syster. Efter nio kom hon hem och då blev det kramkalas och filmmys! Popcorn, chips, godis och läsk hade hon med sig, man blir riktigt bortskämd här.. Sen så har Ylva bakad blåbärspaj till mig också, life is good!

Nu sitter jag i Malins rum medan hon är i skolan. Skull egentligen ha följt med imorse men var helt slut och behövde sova lite.. Men nu ska vi mötas upp och spana in skolan och staden. Mys! Äta lunh på något härligt ställe och bara njuta av denna underbara stad. Men först så ska jag försöka gå till Avenyn, ska bli intressant.. Som tur är så vet varenda en här vart det är så fram kommer jag i alla fall.

I eftermiddag så åker jag vidare till Trollhättan och YLVA! Längtar, längtar, längtar! Ska äta ute och bara mysa. Imorgon blir det att kika på lägenhet med henne och Markus och sedan bio på kvällen, lovely!

Nej, tänderna ska borstas och kläderna ska sättas på. Off we go!

Heddå


Liten toa + lång människa + skakig bussresa = kaos

Då är man snart framme. Endast 40 minuter återstår av de 6,5 timmarna som det var från början. Syster jobbar till nio så min vän Svennis kommer och hämtar mig. Sen blir det pizza och hänga lite tills syster slutar. Har inte ätit något förutom naturgodis och en cola på bussen men är konstigt nog inte hungrig. Fast en pizza slinker alltid ner. ;)

Har gått på toaletten två gånger nu (den där jävla coca colan!) och det var minst sagt en intressant upplevelse. Världens minsta toalett och särskilt för mig som är lång och lika smidig som ett kylskåp. Sen så guppar det av något otroligt längst bak. Man lämnar nästan toaringen när man sitter ner. Haha, nej men nästan. Åh nej, börjar bli kissnödig igen... Vill inte klämma mig in där! Men som sagt, alla upplevelser är ju bra på sitt sätt. Eller?

Adios

Stressad men trevlig start på resan

Woho, nu är jag på väg!!!

Sitter på bussen på bussen till Göteborg nu. Det var ingen lätt match att komma iväg, så det var med lättnad jag sjönk ner på sättet. Som tur var mötte jag ovanligt många trevliga människor när jag åkte till Stockholm. Först så handlade jag nya hörlurar i stan (mina pajade igår, bra tajming) och han som satt i kassan var så söt och trevlig. Fick så dåligt samvete när jag var så kort tillbaka men jag hade riktigt bråttom.. Sen så var jag tvungen att springa förbi Hemköp och köpa lite resegodis. Självklart är bara två kassor öppna och jag som hade tio minuter på mig var minst sagt stressad. Tanten som står framför mig i kön ser det och säger "om du har bråttom så får du gå före om du vill". Hur ofta händer det?! Underbara tant!

Stressad och med en trasig "rullväska" och en otroligt tung handväska så halvspringer jag till stationen. Hinner precis till upptåget, puh! På pendel till Stockholm så sätter sig en jättetrevlig dam bredvid mig, också med två väskor. Vi skrattar lite och ser till att båda får plats. När jag väl kommer till Stockholm så kände jag att det var lugnt. Jag hade gott om tid och visste vartifrån bussen gick.... Trodde jag ja. Som en senil höna irrar jag omkring och letar efter gate 7. Jag trodde att alla gate:ar låg på övervåningen, men nu har jag lärt mig att gate 1-9 ligger till vänster om rulltrappan (om man kommer från pendeln). Lagom tills att man får gå på bussen kommer jag dit och hamnar roligt nog bland de första.

Nu sitter jag som sagt här, nersjunken i ett jätteskönt skinnsäte med datorn i knät och trådlöst internet. Naturgodis, cola, ramlösa och två dubbelmackor ligger i väskan så mig går det ingen nöd på. 4,5 timmar är det kvar och jag behöver verkligen kissa. Förlåt för det där sista, men det liksom bara kom över mig helt plötsligt. Har hållt mig lite omedvetet i över en timme nu. Inte bra... Men busstoaletter är ingen höjdare alltså..

Men men, nu ska jag sluta skriva på detta otroligt långa inlägg och bege mig längst bak i bussen till toaletten. Kan passa på att kika på passagerarna med, majoriteten är faktiskt unga killar runt 25. Mums!

Pöss

Läby - Uppsala - Stockholm - Göteborg (- Trollhättan)

Imorgon bär det av, ska bli så himla roligt! Har inte packat än men har lagt fram det mesta..

Det blev att
handboll ikväll med mamma, förlorade med två bollar. De ledde stora delar av matchen med 4-5 bollar, sjukt dåligt att förlora då. Förbannad är jag, skrek bra många fula ord framför teven.

Dags att packa och sova, imorgon är jag i Göteborg!!!

Puss


En och två dagar kvar...

... tills jag får krama er. Underbara människor.



Hola fjolla

Ja, då var den hektiska, fullspäckade och väldigt roliga helgen över.

Lördagen var riktigt rolig. Började att dricka med Ida, Sara och Malin hos Elin. Där sedan klädde vi på oss tomtegrejerna och Ida kanindräkten och så gick vi ut på bruket. Mötte upp resten av tomtegänget, en yesdroppe och B2. Jag och Ida tog en och ett halvt varv runt bland alla människor som stod och kollade med.

Sen drog vi
tillbaka till Elin och fortsatte dricka. Alla grabbarna kom och gjorde oss sällskap sen. Det spelades ölspel, jag storförlorade på bussen som vanligt... Förstår inte! Efter ett tag gick vi vidare till Folkan och "riktiga" festen. Där var nästintill alla utklädda, hur kul men läskigt som helst. Blev kramad av någon Teletubbie som visste vad jag hette och vart jag bodde. Själv så har jag ingen aning om vem den otroligt långa snubben var.. Hm, fick ett namn i alla fall. Får ta och kolla upp det.

Det dansades en hel del och Maajk stod för kvällens vurpa, mitt på dansgolvet! Knappen flög all världens väg, precis som Maajk. Tror att tomtefar var lite rund under fötterna.. Riktigt rolig kväll var det i alla fall och man fick skjuts till dörren av snälla Lennart! Underbart.

Klockan halv tre
var det dags att åka in till jobbet och jobba. Men det gick bra, tog det lugnt på lördagen faktiskt. Idag har jag också jobbat, men nu är jag långledig!

Oj vad långt
det här inlägget blev. Ska ner och äta lite. Sorry för tråkig blogg, lär bli roligare på onsdag då jag drar till Göteborg och Trollhättan. Längtar!!!!

Tjiingeling

Dag två av två

Jises, hur ska man orka? Tur att man är ung som de på jobbet sa igår.

Igår firades Linus. Det var jag, Emma, Amanda och så 16 killar ungefär. Härligt! Mat på Texas Longhorn och sedan vidare ut. Tyvärr splittrades sällskapet då några gick till BJ. Men vi tjejer, Linus, David, Jonas, Marcus och några till av killarna som jag inte minns namnet på gick först till Terassen och avslutade sedan kvällen på Etage. Helvärd kväll! Fick sällskap på bussen hem av Patrik och Eric som jag fick öl och kebab av. Mycket uppskattat!

Och nu är det bara att ladda om.. Knutfest i Österby ikväll. Åker om en timme, så nu gäller det att sätta fart. Packa grejer, vin (usch...) och bestämma vad fan man ska ha på sig. Lutar åt lite tomtemor (man ska klä ut sig), ska ta med en träslev också tror jag. Aja, det visar sig.

Nu kööööör vi, igen.

Tjing tjong

Haha, jag älskar mitt mongo till syster!


Nu ska jag leva livet

Idag har jag jobbat kväll, skrattade så jag grät med två tanter och Nadina (kollega). Den ena tanten sa den ena tokiga saken efter den andra och man kunde inte annat än att skratta. Tillslut så satt vi alla fyra och skrattade tills vi inte orkade mer.

Den närmaste veckan kommer bli väldig rolig, men väldigt intensiv. Mycket som ska hinnas med, men allt är bara roligt så jag ser verkligen fram emot det. För att göra den enklare för er och mindre rörigt för mig själv så kör jag helt enkelt en "lista":

Torsdag (imorgon):
Jobba kväll, händer inte så mycket mer.
Fredag: Jobba till runt nio, sen fixa mig och gå direkt till stan och fira Emmas Linus. Blir ett sällskap på ca 20 pers som ska käka och sedan gå ut. Skoj!
Lördag: Ledig! Knutfest i Österby med brudarna. Ska bli roligt, blir kanske att klä ut sig med!
Söndag: Jobba kväll.
Måndag: Jobba dag.
Tisdag eller onsdag: Åker till Göteborg! Hälsa på syster och lite annat folk. Ska även sova hos Ylva ett par nätter i Trollhättan. Min älskade vän som jag saknar något enormt! Längtar så att jag spricker nästan! :) Får se hur länge jag blir kvar på västkusten, men runt en vecka i alla fall. Ska bli skönt att göra något annat än jobba. Man måste ju leva också. "Live life while you're alive" så att säga.



Hasta la vista, baby



HAHAHA

Förtidssenil? Jo, jag tror nog det. I söndags var jag och Emma hos Amanda. Lirade yatzy, drack te, åt mat och popcorn. Tack för påminnelsen Emma ;) Illa... Jag hoppas att ni hälsar på mig när jag hamnar på ett boende inom en snar framtid......

Guldfisk

Vad har jag gjort?

Ojdå, nu blev det ett lite för långt uppehåll igen.. Så nu kommer det en snabb uppdatering:

Fredag:
Utgång med Amanda. Förfestade på Robins kontor med lite grabbar och en tjej. Jättetrevliga hela högen! Jag och Amanda hade lite svårt att ta oss därifrån. "Vi går kvar över, nej halv, äh det räcker ju om vi är där prick". Då vet man att förfesten är lyckad, hehe. Vi gick i alla fall vidare till Kalas och avslutade kvällen med att fyllekäka på Max. Underbart!

Lördag: Jobbade 13-21.15. Så det hände inte så mycket mer den dagen.

Söndag: Work again, bara 7-11 den här gången. Tror inte jag gjorde så mycket mer på eftermiddagen, kommer inte ihåg om jag ska vara helt ärlig..

Måndag: Jobba, jobba, jobba.. Trodde jag skulle få sova ut lite då jag jobbade kväll, men icke. Klockan kvart över åtta ringer min kära mor och påminner mig om att jag måste UT och NER i KÄLLAREN för att slänga in ved. Urk... Var bara att dra på sig uggsen och dunjackan och ut i kylan.

Tisdag: Följde med syster in till stan och kikade på tre olika lägenheter. Blandad kvalité om man säger så, vi håller tummarna för att den sista blir hennes! Jättefräsch etta med fint badrum och uteplats. Sen blev man bjuden på lunch på Ken's Pizza. Ett ställe vars pizzor var större än Pinocchios (!!) och mycket godare! Synd att det ligger ute vid IKEA bara.. Efter att ha smält i sig 2/3 av pizzan så åkte vi vidare till IKEA och handlade lite. Sen så var det dags för mig att jobba igen.

Idag så ska
jag jobba kväll igen, jobbar alla dagar förutom lördag den här veckan. Men nästa vecka så blir det semester, då ska jag ner till Göteborg och Trollhättan. Hälsa på syster och Ylva samt träffa massa annat folk. Längtar!!

Nu ska jag
äta frukost.

Tjing pling

Ändrade planer

Det blir förfest och utgång istället för mig och Amanda. Förfest hos Robin och utgång, ja det visar sig! Bara att tuta och köra, och ta det lugnt..... Eller?

Party!

Ville bara säga...

... att jag älskar er. Världens bästa systrar. Och mamma med såklart. Och pappa. Och mina vänner. Och katterna. Och mig själv faktiskt.



All you need is love

Fredag - dags för öl

Det finns inget bättre än att vakna upp i en varm säng och veta att man kan ligga kvar där hur länge man vill. Jag klev inte upp förrän runt halv ett, riktigt skönt!

Sara var här
igår som sagt. Vi åt kexchoklad, spelade lite, fixade bilder och pratade. Mycket mys var det!

Ikväll blir det i alla fall lite drinkar och öl ute med Amanda . Det lutar åt Plock eller något annat trevligt ställe. Blir ingen direkt utgång, inte som det ser ut nu i alla fall. Den här damen får ta det lugnt med ölen eftersom att jobbet väntar imorgon (13-21.15).

Börjar bli dags
att röra på sig, kanske hoppa in i duschen och bestämma lite vad man ska ha på sig ikväll. Sitter här, lagom sunkig i mjukisbyxor och gamla skoltröjan.



Hejdå, slira lugnt.

Hero of War

Idag har jag jobbat.
Jag har träningsvärk.
Snart kommer Sara hit och myser.
Det här är en väldigt bra låt.



Hejdå.

Laser, vapen och svordomar

Imorse när jag vaknade och kikade på termometern så var det nästan så att man trodde att man hade vaknat upp i Antarktis. -25!!!! Helt sjukt, när hade vi det så kallt senast? Och kallare ska det bli tydligen, fy fan. Jag går i idé, nu.

Var som sagt på stan idag. Shoppade lite medan jag väntade på mina tjejer. Blev en bh och skor (höga svarta uggs, fula men så jävla sköna!). Lunchade (och fikade) med Amanda och Emma på vårt älskade Wayne's. Där rörde vi oss inte utåt förrän vi verkligen behövde. Jag och Amanda åkte vidare till Svartbäcken och lirade lasergame med hennes Johan, småbröder och kompisar till dem. Vi var ett gäng på 11 pers som sprang runt med västar och laservapen. Hur kul som helst! Jag var såklart sämst av alla men bra roligt var det ändå. Något som absolut ska göras om!

Fick ett samtal från jobbet idag också, så det är bara att åka till jobbet imorgon bitti. Dock är det bara ett kort pass, 7-13, så det är skönt. Sen så ska jag nog leka lite med Sara. Skoj skoj!

Är faktiskt lite trött nu, kanske ska försöka lägga mig i tid för en gångs skull...

Ska försöka bli lite bättre med bilder, promise!

Tjing ding pling




Sverige - Schweiz

Det blir ett snabbt inlägg med säkerligen en massa stavfel idag då hockeyn snart drar igång igen.

Har blivit en del hockey på senaste helt enkelt. I söndags natt, 03.00, så kikade jag på semifinal 2 i JVM där Sverige mötte USA. De flesta vet hur det gick (5-2 till USA), riktigt trist.. Men ännu tråkigare är att Rundblad ska få så mycket skit. En lite grabb i början av sin karriär, klart att man gör misstag?

Igår så var jag hemma hos Sara och myste lite. Vi kollade på Brynäs - Modo med hennes pappa och älskade Brynäs vann!!!!!!!!!!!!!!!!!! En jävligt viktig match och tre viktiga poäng gör att vi nu har 6 poäng ner till Modo. Underbart! Vi käkade lite glass med varma hallon, kaka och pepsi. Nice nice! Bra kväll. :)

Nu sitter jag och kollar på Sverige - Schweiz. Tredje perioden ska precis börja och Sverige leder med 10-4. Spännande? Nja, men underhållande!

Blev inringd imorse
klockan halv sju så det blev att jobba 7.45-16 idag. Money.. Men imorgon är jag ledig och då blir det en heldag i stan. Vad gör ska hitta på då får ni veta imorgon.

KÖSS!

GO GO GO BRYNÄS TIGERS!

Nyår blev lyckat. Massa god mat och vänner, vi blev ca 17 st. Sånghäften fixades och vi tjejer skrålade för fullt så att killar till sist drog på musiken istället. Förstår inte varför... Roligt hade vi i alla fall och jag är riktigt taggad för 2010!

Imorse åkte syster Malin och Samuel hem, riktigt tråkigt.. Tur att jag har andra syster kvar hemma, så blir det inte lika tomt.

Ikväll blir det att ta det lugnt. Sitter bänkad nu, HV71 - BIF. Än så länge står det 0-0, men vi har inte börjat så bra. Jag håller tummarna stenhårt för att det blir tre poäng ikväll. Det skulle jag kunna leva på länge, att ha spöat serieledarna. Lite senare ska jag och päronen fixa tacos, hur gott som helst! Mamma frågade efter förslag och jag tvekade inte många sekunder. Mums!

Bilder och annat stuff kommer lite senare.

Tjing

RSS 2.0