Dagens pluggarteam

Jag & Sandor.... och Johannes fina leksakstraktor.

En liten update

Är på väg mot mitt första IG någonsin, så är inte så pepp på någonting just nu. Jag har kommit in i den fasen att jag nästan skiter i att plugga för det finns inte en chans att jag hinner få in tillräckligt mycket tills på torsdag. Men, jag kan lite saker så har jag en otrolig tur så kommer ju de frågorna på tentan och jag kan glida igenom på det. Oddsen är obefintliga, men hoppet är det sista som lämnar människan så jag tänker minsann hoppas!
Och som om det inte var nog med frustration och tentaångest så vräker snön ner. Vad i...?! Fast lite kul är det då det var fler som bytte till sommardäck igår. Haha, lite skadeglädje piggar upp en i tider som dessa.
Just det, min mobil är död och jag hittar inte laddaren. Det känns inte som att jag har flyt nu, får hoppas att det vänder snart.
Pöss!

7 dagar till tenta = plugg


Alicia-humor


En liten update

Nej ni, det här med att blogga har inte varit min starkaste sida de senaste veckorna.. Men det är när man inte har tid som man är med om som mest och har som mest att skriva om. Jag får helt enkelt försöka bli lite bättre på att klämma in ett inlägg här och där.

Måndag igen, och efter en underbart bra helg så är jag laddad inför en ny vecka. I fredags var det strålande sol så jag tog en promenad med Ida och Sara på morgonen. Senare på eftermiddagen lyxade jag, Maja, Anna och Carro till det på Smålands nation med skumpa och snittar. Hur mysigt och gott som helst! Lär definitivt göras om. Efter det åkte jag hem till Johannes föräldrar och fikade då Yvonne fyllde år. Alltid lika trevligt!
I lördags ringde klockan vid sex, en timme senare bar det iväg till Bergbybanan och enduro. Mamma och pappa kom och gjorde mig sällskap när Johannes var ute och körde. På kvällen åkte jag och Johannes in till stan och åt på Dragon Palace och bowlade på Bowlaget med Björn, Lisa och Johan. En helbra kväll! Igår så storstädade vi huset och började ta itu med tvättberget.. Thomas, Malin och lilla Natalie kom över på fika på eftermiddagen, jättetrevligt!

Man känner verkligen vilken skillnad vädret gör. Humöret blir bättre och man kan fokusera på ett helt annat sätt. Underbara vår!!

Nu ska jag kika vidare på familjen annorlunda. Tjing!

RSS 2.0