GOTT NYTT ÅR FOLKET!

"Kläderna är på, dunken är med, nu vidare och börja parta!"

Snart åker jag och Häggan till Malin där kvällen ska spenderas. Matlagning blir det först, potatisgratäng med inbakad fläskfilé och kladdkaka till efterrätt. MUMS! Känner på mig att det kommer bli en helbra kväll. Nästan alla brudarna samlade, bara Elin som saknas. God mat, mycket folk och självklart en hel del alkohol blir det ikväll. Allt som behövs!

Vi hörs nästa
år folket, ta det "lugnt" ikväll! Det ska bli halt så gå försiktigt om ni ska ut på gatorna. ;)


Kass cambild på min outfit. Får duga!

GOTT NYTT ÅR!

JOBBIGT VAAA

Nu är det slut på mitt "jobb-maraton". 8 dagar, ledig julafton. Mycket pengar har tjänat, nice! Men ska bli så himla skönt att vara ledig nu. Imorgon blir det lunch med två (tre med mig) systrar, tre kusiner, en flickvän och kanske en pojkvän på stan. Efter det åker jag till Elin och Erik för att kika på nya valpen Zeke och umgås lite. Mys!

Längtar till nyårsafton, kommer bli dunder!

URK

Tjena. Jag lever, har bara inte haft tid eller lust att skriva här bara. Är lite rörigt just nu. Mycket jobb bland annat, många andra tankar som snurrar i huvudet. Vad bör jag göra, vad vill jag göra? Hur vill jag ha det?

Aja, sängen som gäller.

Ciao

Levande död

Jag är död. Helt jävla slut. Det är inte mänskligt att gå upp klockan fem, det är inte det. Särskilt inte när det är lika mörkt ute som när man gick och la sig. Mörkt när man åker till jobbet, mörkt när man kommer hem. Mörkt när man somnar, mörkt när man vaknar. Bara mörkt, mörkt, mörkt.. Inte konstigt att folk blir deprimerade den här tiden på året.

Malin och Samuel kommer i alla fall hem idag, det är något väldigt positivt. Imorgon är systrarna Karlsson åter samlade när Linda landar på svensk mark. Underbart!

Två dagar kvar till julafton, helt sjukt. Är nog dags att slå in alla julklappar nu..


Cool vaaaaaaaaaaaaaaa


Ville egentligen bara säga att jag lever men känner mig död.

Heddå

Snodd från Kenza

Dagens humör: Bakis och lite ångestladdad inför imorgon. Nog för att jag älskar mitt jobb men att gå upp klockan fem är inte särskilt lockande...


Dagens borde:
Bädda rent i sängen och lägga mig tidigt.

Dagens frisyr: Äckligt hår uppsatt i en tofs.


Dagens klädsel:
Jeans och hoodie


Dagens planer: Kvällens planer snarare, fika lite och hoppa i säng. Läsa lite teori så att jag somnar fort.


Dagens vill ha: Salt och vatten


Dagens längtan: Systrarnas hemkost, tisdag och onsdag!

Dagens fundering: Var det så smart egentligen?


Dagens beroende: After-eight! Åt upp halva asken, de som fanns kvar...

Dagens tråkigaste: Huvudvärken.


Dagens tidning: Aftonbladet. Somnade dock efter jag hade läst en sida.

Dagens låt: Coldplay - Amsterdam



1, 2, 3, 4, jag är en partymyra

Hehe, ja ni.. Igår blev det utgång i Uppsala med lite bruds. Jag, Malin, Sara, Anna, Lelle, Amanda och Sandra var det som förfestade hos Malin och sedan åkte vidare till Kalas. Det var ganska dött där i början men sen blev det en väldans fart. Hittade två danspartners som jag dansade tills jag blev svettig med. Riktigt härliga grabbar! Amanda var chaufför så vi åkte bil både dit och hem, lovely!

Idag mår jag inte toppen direkt, huvudet gör ganska ont. Men men, det var det värt. Hade väldigt roligt igår! Så idag blir det bara att ta det lugnt. Ska poppa lite popcorn, sno lite julmust och kika på en film. Lata sig i soffan riktigt, hur skönt som helst!

PÖSS

Vimmelbild

Hittade en bild på mig och Jennifer från i onsdags. Syns ganska tydligt att jag blev tvingad att vara med på den där.. Ansträngt leende? Haha.. Jennifer är söt som vanligt!



Dags för frukost nu!

Tjing

Godis, popcorn och läsk

Det blev jag och Sara hemma hos Elin igår, riktigt mys! Kikade på Bonde söker fru och Baksmällan (The Hangover). Måste säga att filmen inte alls var bra, även om man skrattade lite ibland. Men vi hade mys och kul ändå, käkade godis, popcorn och läsk så att jag nästan mådde illa. Som vanligt... Haha. Efter ett åkte jag och Sara hem, så var hemma innan två. Var rädd att jag skulle sätta mig vid datan och sitta uppe halva natten, men jag gick och la mig direkt faktiskt. Framsteg!

Idag så har jag installerat Voddler på datorn. För er som inte vet så är det som Spotify fast med filmer och tv-serier. Det är nytt så det finns inte så mycket att välja på än, men det finns en del. Jag är överlycklig i alla fall att jag äntligen har fått det! Tur att man har snälla vänner (Mattias) som skickar en invite.

Ciao

Äntligen fredag!

Nu är veckan slut igen, skönt! Fast jag har inte koll på dagarna längre, inte när jag inte har jobbat på ett tag. Glömde till exempel bort att jag skulle upp klockan sju för att hinna till tandläkaren imorse. Halv tre inatt kom jag på det, då jag gick och la mig. Alltså har jag sovit ca fyra timmar = trött Alicia. Självklart hade jag ett hål med så fick ta bedövning och hela skiten. Det var lite småjobbigt när jag shoppade direkt efter när man försökte prata med folk. Det gick inge vidare, de kollade lite konstigt innan jag förklarade att jag hade varit hos tandläkaren.

Jag fick med
mig en hel del grejer idag. Sista julklapparna till mamma och pappa inhandlades, så nu är alla klappar klara! Sen så köpte jag en kort "inne-jacka", en t-shirt, armband, örhängen och deo till mig själv. Så nu är man förberedd inför utgången imorgon!

Ska slänga in
Karin Lasagne i mikron nu innan jag drar vidare till bussen. Ikväll blir det mys hos Elin och Erik med Sara och kanske Häggan. Godispåsen följer med såklart, det är ju trots allt fredag.

Tudeluu

En liten lördag

Oj oj oj säger jag bara. Vilken dag/kväll det var igår. Min körlärare blev imponerad av min backning runt gatuhörn, satte det på första! "Jaha... Ja, det där gick ju riktigt bra. Då kan vi gå vidare till parkering". Han blev lite chockad Ubbe, jag med för den delen. Kul var det!

Sen så mötte jag upp Amanda och Axel på stan innan vi åkte hem till dem. Vi fixade oss och när Emma och Jennifer kom så drog matlagningen igång. Pasta Carbonara, mums! Till sist kom Sabina och då blev det julmys med glögg, pepparkakor, mandlar, russin och självklart en massa julklappar. Julklappsleken blev det och jag fick en hårgrej "Curly och anti-frizz" något (jättebra!) och ett par örhängen. Av Emma fick jag ett par grissockor med från England, hur söta som helst!

Efter åtta så
åkte vi in till stan och mot VIP. Gratis inträde fram till 21 så vi såg till att vara där innan. Desto mer pengar kan man lägga på..... julklappar? ;) Vi hade hört (läst) innan att det var 25 kr för öl och cider, men även drinkarna var sjukt billiga. 25 kr för en 4:a och 50 kr för en 6:a. Men de slarvade lite så två av mina drinkar som var 6:or fick jag för 25 kr/st. Tror det blev 5 drinkar, en shot och en öl innan det var dags att gå hem. Upptäckte min nya favoritdrink: Orgasm! Det var nästan så att man fick en orgasm när man drack den. Hehe.. Den var i alla fall riktigt god. Sen så hittade Jennifer på en egen drink som inte var så pjåkig. Sourz Rasberry (tror jag), Passoa och passionfruktsjuice. Try it!

Jag åkte faktiskt hem tidigt igår, 00.15. Men det räckte bra, risken fanns att man skulle bli dyngrak om man stannade kvar. Skönt att vakna upp hemma också, man var allt lite seg..

En sjukt bra kväll igår i alla fall, tack tjejer! Avslutar med lite egobilder som jag tydligen tog på toan igår när jag kom hem. Ville dokumentera mitt "fina" våfflade hår.




Over n' out

Die kitty, DIE!

Igår var Ylva här, lika mysigt som alltid. Det blev ingen kladdkaka men en chokladkaka dög lika bra det. En mycket bra människa det där!

Min katt har
blivit utsatt för mordförsök av en annan hankatt. Han har ett stort sår på halsen, ska in med honom till veterinären imorgon om det inte har blivit bättre.. Ska skjuta den jävla hankatten som gjorde det, usch! Han har trackat våra katter i flera år nu. Kommer han hit en gång till så ska jag se till att han aldrig kommer tillbaka. Min lilla Svante rör man inte!



Nu ska jag in till stan. Körlektion först, ska öva backning och parkering idag. Det som jag är sämst på.. Stackars Ubbe. Sen så ska jag shoppa lite julklappar till ikväll. Ikväll blir det julmys med Emma, Jennifer och Sabina hos Amanda. Sen så blir det utgång för oss som inte jobbar eller går i skolan (jag, Emma och Amanda). Skoj!

Måste kila ut
till bussen nu.

Ciao

Love

Snart kommer bästa pylv hit, mys! Mat, kladdkaka, film och massa prat kommer det bli, som alltid. Underbara vän.


Jag ser det snöar..

Det är med blandade känslor jag kikar ut över snötäcket. Julen är nära = bra med snö, jag har körlektion imorgn = mindre bra med snö. Men samtidigt så vill jag köra i snö så jag har gjort det med. Har kört i allt när jag har körkortet sen vilket är en väldig fördel tycker jag. Nu kommer Kurt också och plogar upp framför huset, vilken klippa!

Nu ska jag äta varma mackor framför teven, mys! Kanske ska slå på stort och ta lite varmchoklad till det, mums!

Pöss



Kärt återseende

Idag var trion från Rosendal samlad igen. Jag, Amanda och Emma lunchade på Cupido och fikade på vårt (dock inte stammisstället) Wayne's inne i stan. Kändes helt underbart att alla tre var tillsammans igen, trots att det inte kändes som att vi hade vart ifrån varandra så länge som vi har. På onsdag ska vi samlas igen + Jennifer och Sabina hos Amanda. Då blir det först minijulafton och sedan drar trion ut på krogen! Ska bli riktigt kul! :)

Har kikat på
Män som hatar kvinnor idag, en hemsk men bra film. Nu har jag andra filmen hemma med, Flickan som lekte med elden. Tänkte kika på den nu faktiskt.

Imorgon ska jag träffa bästa Pylv, lovely!

Tjing pling

Hoffmaestro & Chraa - Highwayman (acoustic live)

Beroendeframkallande. Har lyssnat på den tre gånger på raken nu. Måste sova, ska bara lyssna en gång till.


Sally Santesson

Vissa klipp glömmer man bort, trots att de är hur bra som helst. Idag blev jag påmind av detta, som min kära syster Malin skickade till mig. Det roliga är att man kan koppla det till en viss hände i Göteborg i somras, då det var någon som gick in i ett tält"pinne" (stolpe snarare). Haha...


Dagens diss

Att Led Zeppelin inte finns på Spotify. Har lessnat att behöva gå in på youtube och leta upp låtarna bland alla covers och tributes. Ett av världens bästa band borde finnas med på Spotify, faktiskt. Suck. Måste säga att det var lycka när Calle körde deras Rock 'n' roll på Idol. Underbar låt!


Saknad


Ses snart vännen? Saknar ju dig.

Tack för min lördag

Kvällen igår blev riktigt bra! Började i Österby där jag först blev bjuden på mat och Elin och Erik. Nystyckat kött, strips och beasås, hur gott som helst! Sen så kom Sara, Emil, Micke, Jimmy och Adde dit, så satt vi och drack lite. Vi nio åkte jag och Elin vidare till Karlholm där Mia skulle firas. Massa brudar var det och sen kom grabbarna med. Vi åkte lite buss (ett spel som jag fick dricka väääldigt mycket på) och så blev det massa dans och annat. En heltrevligt som avslutades med en burgare på Bennys. Underbart!

Idag så mår jag faktiskt bra, lite seg kanske. Älskade Emma ringde och gissa om jag blev glad!!! Imorgon ska vi ses, längtar hur mycket som helst! Min lillskit är hemma i Sverige igen, haha. ;)

Nu ska jag
kila ner och baka lite pepparkakor och dricka cola. Är faktiskt sugen på det, kommer sitta fint. Lite pepparkaksdeg kommer nog att slinka ner det med. Hehe..

Tack alla för igår.
Elin och Erik för maten.
Sara för skjutsen till Karlholm.
Mia för festen.
Malin och Johan för skjutsen hem.
Bennys för den underbara hamburgaren och stripsen.

Tack och hej

GRATTIS MIA

Suck! Hade skrivit ett ganska långt inlägg så försvann allt.. Därför blir det kort nu.

Jag är glad idag. Varför? Jo, två anledningar (främst):
1. Mia fyller 19 år idag så det blir kalas hos henne ikväll. Vindunken åker med = fullt ös.
2. Emma kommer hem från England!!! Vet inte när hon är hemma men OM DU SER DET HÄR EMMA OCH INTE HAR HÖRT AV DIG TILL MIG ÄN SÅ GÖR DET! OCH LÄS MITT MAIL PÅ FACEBOOK!

Det var det som jag ville få fram med detta inlägg. Lite lättare såhär kanske än när jag skriver en massa babbel också.

Avslutar med en bild på mig och födelsedagsbarnet Mia, så himla härlig du är vännen! Fallna löv, det kör vi på ikväll!



Puss på er folket

Mor och dotter

Nu ska mjukiskläderna på för snart så kommer Sara hit! Godis, chips och cola ska fram med, myspys.

Ville bara säga att jag älskar min mamma otroligt mycket. Vi har inte haft det lätt men nu börjar vi hitta varandra och det känns helt underbart. Hon är helt otrolig, min starka, älskvärda och fina mamma.


Erik eller Calle?

Snart är det dags för pizzan och beasås, mums! Sen så fortsätter goffarkvällen med lite idolmys, chips, godis och läsk. Sara kommer över hit och gör mig sällskap, vännen min. :) Så ikväll avgörs det, Erik eller Calle? Jag tror och hoppas att Erik vinner, även om jag gillar Calle också. Men Erik har varit min favorit tävlingen igenom så.. Som sagt, ikväll avgörs det!

vs.

Idoltönt

Paket från Bellme!

Älskar inte ni känslan av att öppna brevlådan (vi som bor i hus då) och se ett stort paket med ditt namn på? Idag fick jag hem mitt paket från bellme, det med bland annat concealern i. Måste säga att allt är mycket större än vad det såg ut på bild. Så det var en positiv överraskning! Mer för pengarna så att säga. Sweeeet!




Nice dude


Töjning och piercingar

Jag måste nog vara Sverige mest förvirrade person just nu. Eller i alla fall imorse. 13.20 hade jag tid hos Darkwell. Perfekt tänkte jag, då kan jag ta bussen som är inne 12.15 så hinner jag handla lite andra grejer som jag behöver innan. När jag sitter på bussen så känner jag att det är någonting som inte stämmer. Jag har noga kollat på klockan hela morgonen och även ett par gånger på bussen. Jag tar upp mobilen och tittar på siffrorna: 11.04. Vad fan, tänker jag och blir helt förvirrad. Tog jag inte 11.40 bussen? Alltså så har jag stressat mig hela morgonen (självklart, eftersom jag tänkte att jag skulle ta 11.40 bussen när jag ställde klockan) för att hinna med bussen som gick 10.40, EN TIMME FÖR TIDIGT. Suck.. Förtidssenil?

Så jag fördrev tiden bäst jag kunde, blev dock lite långtråkigt. Sen så fick jag i alla fall mina piercingar fixade. Tragus hade inte växt igen, behövde inte töja alls. Så nu sitter jag med en ny stav och en lika fin pärla som innan. I naveln sitter en ny piercing, titan, med silverkula (övre) och en jättefin blå kula (nedre). Egentligen så var den slut med snälla Pelle fixade till det där. Gillar grabbarna på Darkwell!


Världens sämsta bild på min nya piercing. Man ser i alla fall färgen på den, trots att den är lite sned på bilden. Nej, det är inte rött runt min piercing, är pga skuggor och ljus. Skitkamera.

Kom även hem med en kajal (min från make up store är borta), lite grejer från apoteket (ansiktstvätt osv), strumpbyxor (svarta, till imorgon) och en julklapp till mamsen! Har även fixat min till papsen med, så nu är så gott som alla fixade! Skönt!

Blev ett väldigt långt inlägg det här, så jag delar upp det lite. Kommer fler snart.

Senil? Javi... eller va?



Så less man blir!

Skit också. Blev en förlust ändå. 2-3. Bajs. Men men, HV "skulle" ju vinna fast känns ändå så ruttet. Vi hade ju dem! Åh!

Jag och pappa åkte och hämtade mamma för en stund sen, passade på att övningsköra lite. Gick fint, vill ha det där kortet so bad. Har pratat en del med syster och andra människor med ikväll, lite småmysigt sådär.

Imorgon ska jag in till Darkwell. Tappade min tragus-piercing idag så kanske måste töja ut hålet, då broskpiercingar läker ihop väldigt fort. Får hoppas att det inte har gjort det så sparar man 150 kr. Fast hellre det än 600 som det kostar att pierca om.

Kramis

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

"Laine tar pucken i egen zon och åker hela vägen och skjuter pucken snyggt i mål. Någat tafatt försvarsspel men då föll en Brynäsback olyckligt också."

1-2.
Jag gråter. Men än är inte matchen slut.

KOM IGEN NU BRYNÄS!

Åh, sitter med en klump i magen. Bläddrar till sidan gång på gång, både spänd och nervös över vad som ska ploppa upp.. Klockslag och händelser avslöser varandra; "Bra prestation av Dixon som åker upp med pucken och kommer ändå in på mål, ytterst nära ledningsmål för Brynäs.", "Tedenby ytterst nära att komma fri men han missar passningen från Melin.".

Jag följer matchen mellan mitt älskade Brynäs och serieledarna HV 71. Det står 1-1 och det är sista perioden, jag är så sjukt nervös! Nu tog Brynäs timeout, varför? VILL VARA DÄR! Gah, blir galen! Följer matchen med spänning, vi (ja, jag säger så) måste vinna! Fan så skönt det skulle vara!

KOM IGEN NU BRYNÄS!

Tjoho!

Blir en snabb uppdatering då jag måste sova. Ska upp tidigt imorgon igen, urk..

Idag hade jag körlektion vid nio, det gick bra. Framåt går det i alla fall, det är huvudsaken! Jag älskar min körlärare Urban "Ubbe" Sjöö. Vi har roligt när vi kör, haha. Efter det så mötte jag upp Amanda och så blev det några timmar på stan. Lunchade och köpte lite grejer, både till oss själva och andra. Hittade julklapp till syster Malin och en klänning, ett linne och mascara till mig själv. Och en present till Mia med som ska firas på lördag! Åh, vill ha helg nu!

Godnatt på er
som inte redan sover.

Puss

Boxning

Hittade en gammal video från när jag, Elin, Häggan, Malin är hemma hos Mathilda. Det är år 05, helt sjukt egentligen vad tiden har gått fort. Här boxas i alla fall Häggan och Mathilda. Elin anfaller Malin i sängen också, haha.



Todeloo

Fel dag

Haha, men åååååååååh. Det är ju bara tisdag idag! Jag som trodde att det var onsdag. Alltså så är inte Bonde söker fru och Grey's Anatomy på tv förrän imorgon. :( :( :( :( :(

Virrpanna

Radiohead - Creep


En gammal goding, lika vacker nu som då. Love.

Idag är jag glad

Varför?

1. Bonde söker fru och Grey's Anatomy är på tv ikväll.
2. Jag har världens bästa pappa som gjorde världens godaste middag idag.
3. Jag har körlektion imorgon och efter det ska jag träffa Amanda, längtar!
4. Ska äntligen få träffa Mia på lördag då vi ska fira henne.
5. PÅ LÖRDAG KOMMER EMMA HEM!


Haha, älskar den här bilden på dig! Snart ska det bli en Emma-Alicia kväll, fullt ös!

Har kikat på Forrest Gump idag. Underbar film, världsklass. Snart är det dags för Bonde söker fru, lovely!

Pöss

A few words

Hej.

Idag är
jag trött. Orkar inte skriva. Ska på teorilektion ikväll. Händer inte så mycker mer.

Hejdå

Shampo, någon?

Jag borde döpa om den här bloggen till nattbloggen tror jag. Sitter här som vanligt och klockan är alldeles för mycket. Fast det är inte så konstigt när man kom hem strax innan fyra igår natt. Igår kväll så var som sagt Elin fyllechaffis och jag och Sara var sällskap. Efter att vi hade släppt av tjejerna på krogen så hade vi några timmar att fördriva. Vi åkte till Älvkarleby och Natalies minnesplats och sen drog vi förbi Max (såklart!). Sjukt gott var det! Det finns inget som Max en sen fredagskväll, haha.. Sen, efter lite om och men, så fick vi in de onyktra tjejerna i bilen. Som jag och Elin sa, det kändes skönt att vi var nyktra. Som sagt, strax innan fyra blev man avsläppt efter en trevlig kväll. Tiden gick bra fort i bilen ändå, trots att jag fick sjukt ont i vänstra skinkan. Om någon nu skulle vara intresserad..

Somnade inte förrän strax innan fem och var därför rätt så trött när mamma slängde upp dörren vid elva och ville åka till IKEA. Eftersom att det var jag som hade föreslagit det några dagar innan så var det bara att kliva upp. Hittade lite grejer där, som lite ljuslyktor, doftljus (vanilj) och förvaring för mina smycken. Riktigt snyggt! Sen så bjöd mamma på en räksmörgås och cola, mums!

Hittade en skylt som skulle ha fått våra svenskalärare på Rosendal att gå i taket:



Visst, schampo kanske inte är världens mest lättstavade ord men så svårt ska det väl inte vara att trycka in ett c när det ska hänga i ett så stort varuhus som IKEA. Eller är det meningen? I så fall är det okej. Aja, störde mig väldigt mycket på det i alla fall.

I'm ready!

Snart drar jag iväg med Elin till Malin där Kritan, Sara (och kanske någon mer?) är. Det blir lite tjejmys (förfest för Malin och Kritan) och sedan så är Elin fyllechaffis och jag är sällskap. Nice nice. Har precis ätit spagetti och köttfärssås som kocken själv (jag) gjorde. Väldigt gott blev det, såklart!

Nu fick jag ett mess av Elin som frågade om jag var redo. Klart jag är!

Tjing pling

Memories

Lördag igen.. Jises, det går fort nu. Idag har jag i alla fall varit ute och gått med mamsen, riktigt skönt! Gick och pratade lite, älskade mamma. Man får nästan en nostalgitripp varje gång man går i skogen, det är så mycket man har upplevt där som liten.

Pappa har åkt
på influensan eller något, så han ligger mest i sängen stackarn. Han ser så liten och ömklig där han ligger i sängen. Får hoppas att det inte är så allvarligt och att han bli frisk snart, papsen lilla!

Ikväll ska jag vara med Elin och Sara, mysa lite. Sen så ska jag vara sällskap åt Elin som ska vara fyllechaffis. Blir fint det!

Nu skrek mamma att det finns nybakta kakor i köket. Jag är ju inte den som tackar nej till det, om man säger så.

Pussiluss

Eve - Tambourine

En skön låt som man inte har hört på länge. Nu har jag svårt att sluta lyssna på den. Man blir bra partysugen...




I just can't help it...

... men det här gången klickade jag i alla fall hem någon som jag behövde! Min concealer är nämligen slut och min foundation är borta. Så det fick bli detta kit från Blondinbellas nätbutik. Den concealer jag har nu köpte jag också där och den har verkligen varit jättebra. Får hoppas att denna är minst lika bra!



Ikväll blir det fredagsmys med päronen. Jag, Alicia Karlsson, ska försöka mig på att laga hasselbackspotatis. What? Helt otroligt! Måste bero på att jag är så glad efter Brynäs vinst igår. Gott ska det bli i alla fall! Sen så blir det fläskfilé och beasås till det, mums.

Köss

Ålandsresan 2006...

2006 var det år då vi tjejer festade som mest. Jag har aldrig, och kommer nog aldrig, uppleva så mycket som jag gjorde under det året. Det finns så många minnen (bilder och videor med) som man aldrig kommer att glömma.

Ålandsresan är ett av dem. Jag, Malin, Häggan, Elin, Sara, Kritan, Anna, Elin, Karin och Zak åkte med Eckerö och käkade buffé på vägen dit. Sen så var vi på Åland ett tag innan vi åkte hem. Efterfesten eller festen blev hos mig och det kom lite mer folk dit, bland annat Niklas och Daniel. Ölen lades i poolen för att kylas och mamma fiskade upp dem och sa till pappa "kolla Roland vad jag hittade! Det ska bli gott!". Haha.. En helbra och rolig kväll och dag. Ett av många minnen som sagt. Hittade denna otroligt smickrande videon från festen hos mig. "HEEELLOOO!" Titta och njut.


Äsch då, ljudet verkar inte funka. Inte för mig i alla fall. Får försöka fixa det.

Pöss och snart g'natt

Spolarvätska, elcentral, dimljus...

Teorilektionen gick bra! Nu vet jag var man fyller på att vätskor och vart elcentralen, batteriet, kylaren och alla andra saker sitter. Vi gick även igenom alla ljus, så nu kan man det med. Lär mig verkligen hur mycket som helst, känns jättebra! Nu ska jag boka in resten av mina körlektioner. Ska fixa tid för halkan och riskettan med, nice nice!

Nu blir det
lite fika och film. Finns inget bra på tv så ska nog kika på en som jag har på datan. Har sett alla 43043904 gånger men vad gör man inte.

Kram banan

Brynäs IF - laget i hjärtat

MITT ÄLSKADE BRYNÄS TOG TRE POÄNG IKVÄLL, HEMMA MOT SKELLEFTEÅ. 6 JÄVLA 0, UTKLASSNING!!!!!!!!!!

Ååååh, jag blev
så glad när jag kom hem och slängde mig på datorn och såg resultatet. Läste igenom matchguiden;

"Skellefteå reser till Gävle för att ta sig an Brynäs under torsdagskvällen.  Det är två lag med lite skilda förutsättningar och mål inför matchen. Skellefteå ligger trea i tabellen med sina 45 poäng och har bara fyra poäng upp till toppen. Brynäs å andra sidan har skrapat ihop 30 poäng, som räcker till en niondeplats."


Alltså så var
det väldigt starkt av Brynäs att vinna ikväll. 6-0 också, helt jävla otroligt! JAG ÄR SÅ GLAD! Mina älsklingar kan! Nu får vi hoppas att det fortsätter såhär, att de klättrar upp till toppen där de hör hemma.



Brynäshjärta, rakt igenom

Give me

Idag tänkte jag gå upp "tidigt" och ställde klockan på elva. Men jag kom inte upp förrän tolv i alla fall.. Hade en jättehemsk mardröm som gjorde att jag inte sov så bra. Syster ringde nu på förmiddagen, trevlans! Annars så har det inte hänt så mycket här hemma i Läby. Jag har gett katterna mat, ätit frukost, borstat tänderna och nu sitter jag här. Funderar på om jag ska åka in tidigare till stan och käka där, eller om jag ska äta hemma. Hmm.. Det blir nog att spara lite pengar och äta hemma. Tror jag i alla fall. Sen så är det dags för teorilektion, kanske ska plugga lite nu istället för att sitta här och uggla.


Åh, jag vill ha den tröjan! Cool, egen och säkert väldigt skön också! Någon som vill skänka 799 kr?

Puss

Natthälsning

Nu ska jag sova, rekord!! Imorgon är det teorilektion. Vi ska vara i garaget och kolla in bilen. Men jag kommer nog spana in snyggingen i klassen mer än bilen, om man säger så. ;) Jag skojade bara mamma och pappa! ..... Not.
Natti

Sleeping... pig?

Vaknade efter ett idag.. Känns inte så bra att sova bort hela dagen, men har man inget annat att göra så är det väl okej. Somnade inte förrän vid fem.. Pratade lite med syster, min älskade syster!

Igår så var jag in till stan en sväng. Fick bland annat med en jättesöta kofta från Indiska, hur fin som helst! Åkte med päronen hem och tog en kebabrulle på vägen. Satt fint kan jag lova! Sen drog vi vidare till Tobo och smyckesparty. Jag körde dit och sen körde jag och pappa runt en timme efter att vi hade släppt av mamma. Det blev en sväng för oss med på smyckespartyt, jag köpte ett halsband och ett par örhängen. Jättefina var dem! Träffade Annie med, en tjej som jag spelade fotboll med när jag var liten. Pratade på ett bra tag, riktigt trevligt. Sen så körde jag hem också, gick hur bra som helst! Andra gången jag kör Volvon och jag är redan kär, haha.

Idag så händer
det som sagt inte så mycket. Har pratat med Amanda i telefon nästan en timme, hon är så söt! Sja ses nästa vecka, can't wait! Ikväll så har jag två telefondejter inbokade. Först syster Malin runt 18.00 och sen kommer Ylva plinga vid 20.00. Telefondejter är bra, brukar må riktigt bra efter att ha pratat av mig lite och fått höra vad de andra haft för sig och hur det går med allt.

Ikväll är det
mina två favoritprogram på tv med! TOPPEN!

Orkar inte skriva mer, ha det gött.

Pöss

Idag är det ingen vanlig dag...

.. FÖR ATT IDAG ÄR DET EMMAS FÖDELSEDAG! Grattis vännen, vi får fira dubbelt när du kommer hem igen! Lycka till på din speaking exam nu, jag håller tummarna stenhårt! Älskar och saknar dig.


Stupid girl


RSS 2.0