Världens bästa

Jag borde egentligen städa mitt rum men istället hamnade jag här.. Klockan 14.00 sätter jag igång! Då jävlar, då ska Alicia sätta fart ordentligt!

Igår åkte jag
in till stan och hjälpte mamma med att välja ut ett par nya glasögon. Sen så köpte hon present till pappa och bjöd mig på buffé. Sushi, kinamat och mongoliskt, hur gott som helst! Man var ganska så mätt kan jag lova.. På kvällen sen så åkte jag till Sara en sväng och hängde lite. Kollade på gamla videos, Elin som gör bromsspår med moppen. Haha! "Iiiiiih"... Sjukt kul.

I can't help it..

Vit helg = myshelg

Lönehelg och jag har inte druckit ett droppe! Känns riktigt bra, fast man är lite seg ändå. Har myst hela helgen med bra människor. I fredags var Amanda över till mig en stund på dagen. Hon hade med sig SUSHI, underbara människa! Sen på kvällen så hängde jag, Sara och Häggan hemma hos Julia. Tjockade lite och spelade kort. Igår så åkte jag hem till Elin och myste lite medan de andra var på fest. Vid kvart i ett så åkte jag vidare till Alundaskogen och J. Kan säga att en tröttare människa än honom idag har jag inte sett. Han sover så sött bredvid mig i soffan. "Nä, nu måste jag piggna på mig" säger han och somnar om. Haha..

Nu har jag endast en helg kvar i Sverige innan jag åker, EN helg. Vad fan hände? Jag längtar samtidigt som jag vet att det kommer bli jobbigt att lämna vissa människor kvar här. Nu händer det, nu åker jag. NU! Inte om några månader eller veckor, utan om tio dagar. TIO. Crazy shit.

Förkyld som ett as är jag fortfarande, nästäppan är inte att leka med alltså.

Höres folket, peace

Hahaha

Jag vet inte vad som är bäst; hans kläder, röst, frisyr, hur lill-gammal han låter eller hur reportern försöker hålla sig för skratt. Humor är det iaf!


To the woods

Imorse när jag vaknade så hörde jag en smäll i huset. Äh, katterna tänkte jag och knallade upp. Sen när jag kommer in på toaletten så ser jag att hela glasdörren till duschen har "exploderat", verkligen skumt! Det var glassplitter ända ut till hallen och hela duschen var full. Tänk om man hade stått i duschen, usch.

Igår var jag med Malin och Sara på kvällen. Satt i Malins säng och myste och pratade snusk. Me like! Kommer sakna sådana kvällar när jag åker, spontana myskvällar med massa prat..

Snart ska jag åka vidare till J. Tanken var att vi skulle äta tillsammans men jag var så hungrig så jag kunde inte vänta... Surprise någon? Ska testa en annan väg dit idag, spännande! Bra skönt att slippa 288:an, drygare väg får man leta efter. Jag tror att alla idioter samlas på den vägen, folk kör som om de har hittat körkortet i cornflakespaketet.

Nej ni, dags att piffa till sig lite och brumma iväg.

So long, suckers

Two weeks

Sitter hemma hos J, själv i hans hus. Så skönt att kunna somna om när han åkte till jobbet vid sex. Han ringde och väckte mig vid halv tio, så efter det har jag faktiskt varit vaken. Har diskat och ätit frukost och nu myser jag i soffan. Farligt med en godispåse i kylskåpet... Nyttiga veckan får jag börja med någon annan gång, hrm..

Ska snart åka hem igen, tråkigt.. Får se vad som händer ikväll, lugnt blir det i alla fall. :) Börjar bli riktigt förkyld, hatar det. Näsan är täppt som jag vet inte vad.. Men vägrar man att använda "riktig" nässpray så får man skylla sig själv helt enkelt.

Idag är det exakt två veckor tills jag åker. Vart tar tiden vägen? Går verkligen så himla fort.. Snart sitter jag där på planet med tio månader av nya upplevelser framför mig. Helt galet!

Todeloo

"Inget verkar kunna stoppa Malmö just nu"

Lördagen var awesome! Mycket trevligt folk, dans, alkohol men framförallt så fick jag träffade älskade pylv igen! Förmodligen sista gången innan jag åker.. :( Sjukt lyckad kväll i alla fall och lite träningsvärk fick man ju dagen efter.. I söndags så kom Sara över och så bakishängde vi lite här. Kebab och grejer, inte dumt!

Igår käkade jag på stan med Emma och Amanda. Fick ett jättefint armband från Snö of Sweden, tokungar! Ska slänga upp en bild här så fort jag hittar min kamera som har gömt sig någonstans.. Lagon tills man åker, underbar tajming as usual.

Så himla skönt att inte jobba, känner att jag behöver tid att bara vara innan jag åker. Kunna åka och hälsa på folk när jag vill. Idag ska jag ut till J igen och mysa. Looking forward to it! :) Men först ska jag ringa en massa samtal och greja här hemma, urk..

MALMÖ FF GICK UPP I SERIELEDNING IGÅR!!! Så sjukt jävla underbart! Guldet ska till di blåe i år!



Tjing tjong

Tröttnar aldrig på denna låt

Helt underbar!


UPDATE

Dags för en liten uppdatering kanske...

Har jobbat klart mitt sista "spikade" pass på jobbet. Känns sjukt skönt, är ledig alla helger tills jag åker. Underbart!

Hade en supermysig kväll igår och dag idag.. Film, öl, nötter, mys och tacos. Traktor får det bli nästa gång. ;)

Gick över till
Häggan och ölade med henne och Julia nu på kvällen. Mycket trevligt! Men känner att jag måste sova om jag ska klara av en tredje kväll av drickande. Imorgon ska jag äntligen få träffa min älskade pylv och fira hennes 20 fyllda år. Grattis för tredje gången älskling!

Över och ut, nu var det sluuuut

Gotta love Maria Montazami

Hur kan man inte älska denna underbara kvinna? LOVE!


"Här är jag och det här är..... du"

Alicia just nu; osminkad & otaggad





Off to work...

If tomorrow never comes..


Zzzz

Morsning folket!

Har sovit över
10 timmar inatt, helt sjukt.. Idag händer det inge roligt, ska in och jobba ikväll. Jobbar sista dagen på torsdag, känns lite småskumt men samtidigt väldigt skönt!

Dags för frulle!

Ciao

I just wanna use your love tonight

Det blev en trevlig och rätt blöt kväll igår... Mår inte så jättebra idag men kunde ha varit värre. Mina gin & tonic's var farligt goda! Vi blev ett gäng tjejer här till slut på förfesten. Det var jag, Häggan, Elin, Sara, Jennie, Malin och Julia. Mycket trevligt! Sen drog vi in till krogen i stan. Träffade på några sköna och mindre sköna lirare.

Idag blir det
soffläge hela kvällen. Päronen kommer hem snart och fixar käk, ibland har man det bra. En återställare är bra lockande men ska försöka hålla mig till vatten idag. Urk...

Exakt en månad
tills jag fyller 20 idag. Och lite mer än tre veckor innan jag åker. Sjukt. Galet. UNDERBART!

Pöss

Skål gott folk!

Väntar på att Malin och Elin ska trilla in. Det blir drinkar och några kalla ikväll här på altanen och utgång på det. Sara kommer efter jobbet och Häggan ringde precis och sa att hon också kommer över en sväng, guld!!

Dags att blanda första groggen, mumsfilibaba.

Skåååål!

Unification

Är ledig i två dagar nu, så himla skönt! Men veckan har ändå gått fort, flyter på rätt bra på jobbet. Lite pinsamt att sitta och böla inför dem på rapporten igår, men det är så himla sjuka saker som händer. Ofattbart.

Övernattade ute i Alundaskogen i torsdags, mycket mys! :)

Får se hur kvällen blir idag. Jag hoppas på alkohol och bra sällskap! Det fick jag igår i alla fall när jag drack cider och fick besök av Sara. :)



Ciao

Vila i frid

Nu räcker det med all skit. När ska det ta slut? Vem är det nästa gång? Livet ska ta slut när man har levt, inte när man precis har börjat. Det händer för mycket, för ofta. Tänker på alla anhöriga, livet är så orättvist.

Vila i frid Stephany

Kräfthäng

Det blev lite spontant kräfthäng hos Malin igår med Kritan, Sara, Johan och John. Trevligt värre! Blev lite sent men än så länge är jag pigg iaf!

Ska snart in till stan och luncha med Robin innan jobbet. Är lite jobbigt när man inser hur bekväm man har blivit när man har fått körkort.. Att åka buss blev så sjukt mycket jobbigare efter det. :p Nåväl, det hör ju till har man hört.

:)

Hej-då-re-n

Off to work...

... snart i alla fall! Ska slänga i mig lite käk först så man klarar sig ett tag. Var väl inte så mycket mer jag ville meddela. Förutom att jag längtar till helgen, ledig och själv hemma! I alla fall på lördag.. Ska bli så himla skönt! Hörde jag skål kanske? ;) Det återstår att se...

Tjingeling

Snart åker det av...


Red light indicates doors are secured

Det blev en myskväll här hemma med familjen och Samuel efter jobbet igår. Åt en massa gott och hade trevligt. Skjutsade hem Linda till stan på kvällen, får bjuda igen nu när man har körkort. ;) Gick upp tidigt imorse och åt frukost med Malin. Nu är hon på väg till Göteborg igen... Skjutsade in henne till station och det blev världens oväder på vägen hem. Kunde knappt se vägen när det regnade som mest. Inte kul!

Ikväll blev det tacomys med päronen och Samuel, mums! Första gången på en vecka som jag äter middag hemma, så då fick jag bestämma mat! Inte illa. :)

Livet rullar på bra, förutom att man börjar bli förkyld. Har ingen aning om varför...... *host* eldfesten *host*. Men men, that's life. Tur att man har annat att se fram emot den närmaste tiden. Det slog mig idag att jag åker om mindre än en månad, hur sjukt är inte det?! Det är mycket känslor gällande det, men mest så längtar jag bara! Även om det är tråkigt att lämna kvar vissa människor här..

Bjussar på några sköna låtar, enjoy!


Once a drummer, always a drummer


Eldfesten 2010

Det blev eldfesten igår med brudarna, vilken hade kunnat bli en höjdare om det inte hade spöregnat. Men det var fullt drag i Elin och Eriks lägenhet med dans och sång till Björn Rosenström. Sen halsades det baja päron och då var humöret på topp! Hängde i öltältet med lite folk och snackade, alltid trevligt. På vägen hem till Elin så delade jag, Häggan och Sara på ett paraply (som jag "hittade") vilket var lite halvlyckat sådär. Som tur var så fick vi skjuts till lägenheten av några snälla människor som vi inte hade en aning om vilka det var. Det var lagom kalla och blöta som vi klev in i pappas bil sen på vägen hem, usch!

Snart dags att åka till jobbet igen. Ledig imorgon, så otroligt skönt! Då ska jag sova, sova och sova! Har blivit lite för lite av det de senaste dagarna känner jag. Men har haft en mycket bra helg. :)

Tjingeling

Mys

Inte är man pigg idag heller.. Kom hem vid fyra inatt, men helt klart värt. :)

Idag blir det
som sagt att träffa Amanda och Emma innan jobbet, får se vad som händer efter. Är bra sugen på eldfesten och träffa mina brudar.. Får se hur mycket ork man har ikväll.

Over n' out

I'm alive!

Ja, jag lever! Har bara glömt bort min lilla blogg i en vecka.. Jobbar hela tiden känns det som, jobbar alla dagar den här veckan.. Missar eldfesten och Öregrund i helgen, men vad gör man inte för att tjäna pengar.. Men det känns lite lättare när jag kom på att det är sista helgen jag jobbar innan jag drar till Irland! Sjukt värt..

Överraskningsfesten
för syster i lördags blev sååå lyckad. Glada var vi och fulla blev vi, avslutade med en utgång på Saluhallen. Great!

Ska snart ta bilen till jobbet, sen ikväll så får man se vad som händer. :) Imorgon ska jag träffa Amanda och Emma innan jobbet och efter så blir det lite dricka och prat hos syster med hennes vänner och våra arbetskollegor. Kanske utgång? Mys ska det bli iaf!



Saknar mina brudar...

Hej på er

RSS 2.0