Två har blivit tre.. och kanske snart fyra!

Finns det något som gör en gladare än när personer som man aldrig har träffat förut är så otroligt trevliga? Jag tror inte det. Jag och Johannes hade en helkväll i Östhammar igår. Först åkte vi till mitt ute i ingenstans mellan Östhammar och Öregrund och hämtade vinterdäcken som jag skulle köpa. Han som jag hade pratat med var inte hemma men hans sambo var där. Hon var hur trevlig som helst! Visade oss garaget och stallet. De hade två hästar, två hundar och fem katter. Jättefint var det! Som sagt, man blir så glad när någon man aldrig har träffat förut är så himla trevlig. När vi var klara där så var det nästan en och en halv timme innan vi kunde hämta Sandor. Då åkte vi till Sibylla och käkade lite gott. Sen så var det äntligen dags att få träffa missen och ta hem honom. Han var så söt när han kom ner instoppad i Josefines (som vi köpte honom av) jacka. Han hade aldrig varit utomhus förut så han vred huvudet åt alla håll och nästan upp och ner för att kunna se allt. Bilresan hem var inte så rolig, han skrek och krafsade. Men efter ett tag lugnade han ner sig och när vi kom hem och släppte ut honom i köket så dröjde det inte länge förrän han spann och trivdes. Sandor är verkligen inte blyg, han är så social och kelig. Helt underbar! Men det är ju lite ensamt att vara själv i det här stora huset.. Messade lite med Josefine idag för att berätta att han trivdes och då sa hon att vi kan få köpa brorsan med! Egentligen var han bortlovad men hon ville hellre ge honom till oss. Åh, jag är så glad! Det kändes som att man aldrig skulle få tag i två katter och nu har jag en jättefin misse och en till på väg. Härligt! Tråkigt nog så måste jag iväg och jobba en sväng nu, får hoppas att Sandor klarar sig en stund själv. Längtar tills jag är hemma igen och får mysa med honom! Puss på er.

Just nu:

Slår in julklappar för fulla muggar innan syster kommer hit. Nu börjar snöret ta slut..


Todeloo

Just nu är jag mer lost än vanligt. Men att ha koll på alla grejer (och sig själv) under en flytt är inte lätt. Min kalender verkar försvinna titt som tätt så nu har jag verkligen NOLL koll. Jag hade till exempelt helt glömt bort att jag och Johannes ska äta julbord med min familj på torsdag. Det ska bli riktigt smarrigt, lagom till familjefotograferingen (som pappa fick i 60 årspresent) dagen efter. Då kommer vi se ut som nöjda, flinande julegrisar allihopa. Perfekt!

Annars rullar livet på, jag ska äntligen få hänga upp alla kläder och slippa ha dem i flyttkartonger. Mamma, pappa och Malin kom hit med garderoben igår. Johannes föräldrar kom också över och vi bjöd alla på fika. Glögg, kaffe och massa kakor. Det var riktigt trevligt och alla var kvar till halv tio, tio. Julhelgen närmar sig och jag har faktiskt nästan alla julklappar klara, kors i taket. De sista ska inhandlas imorgon. Jag och Malin ska ha en heldag som börjar med en pannkakslunch här hemma. Det enda som kan vara lite tråkigt med att inte bo hemma längre är att man inte ser systrarna lika mycket när de kommer hem och hälsar på. Men det är ju inte lika långt bort som när jag bodde på Irland, so I think I can get used to it.

Innan jag tackar för mig så vill jag bara meddela att jag har gjort en grymt bra affär idag. Vinterdäck med dubb som har gått knappt 100 mil + fälgar för 2000 kr. Som hittat! Jag och Johannes ska åka och hämta dem imorgon. Det ska bli så skönt att få riktiga vinterdäck på lilla Raffe. Åker just nu runt med dubbdäck med utplockade dubb. Inte så nice.

Nu ska jag slänga upp fötterna på bordet (har jag redan gjort), titta på den som dräper, vänta på att min sambo ska komma hem från gymmet och bara njuta av känslan av att jag är ledig imorgon. Lovely.


Twisted Sisters, världens bästa Karlssons.

Godmorgon Kilby

I like it here.. :)


Anledningen till varför jag inte har bloggat:

Kalendern är fullproppad, även när jag inte jobbar. Såhär såg det ut på min lediga helg. Jag klagar inte, man jag tänkte att ni kanske har lite överseende med att det blir lite glest mellan inläggen. ;)


RSS 2.0