Jag vill bara sova.....

Usch så trött jag är.. Ändå har jag sovit 8 timmar, antar att jag har en hel del timmar att ta igen. Snart ska jag in till stan och ha teorilektion. Vet inte hur jag ska orka lyssna och hålla mig vaken under två timmar. Tur att det finns kaffe där säger jag bara!

Självklart så har jag en massa att göra innan bussen går, om en och en halv timme. Sparar allt till sist, alltid.

Systrar, skype snart? Har lite skvaller på g. ;)

Puss

Otippat värre..

Ja, vart ska man börja? Gårdagen blev allt annat än vad vi hade planerat. En spontan utgång i Gävle och Hang Loose blev det. Höll på att kissa på mig i bilen, vilket inte var så trevligt. Som tur var så hittade vi en parkering där vi kunde lätta på trycket. Löningshelg = bra mycket folk ute. Dansade, drack och pratade med folk som man kände och inte kände. Sen så hände det lite otippade grejer. Jag slutade upp på en efterfest i Gävle i alla fall och somnade inte förrän strax innan åtta.. 14.30 tog jag tåget från Gävle, fick sällskap av dalmasarna, och underbara Sara hämtade upp mig i Örbyhus! Så nu är man lagom trött kan jag lova.. Kommer nog kunna sova ganska så gott inatt.

Ikväll blir det bara att ta det lugnt. Äta och dricka lite gott framför teven. Mer orkar man inte..

Grattis kusin Jakob som fyller år idag!

Tjing

Öl och brudar

Sitter här, relativt nyduschad med ett stökigt rum och inga kläder att ha på mig. Brudarna kommer runt sex, så jag känner mig inte sådär jättestressad. Ska bli helmys, brudar och öl! Fina grejer det..

Hinner inte skriva så mycket mer, ska leta upp mitt smink med som har försvunnit. Allt på en gång såklart..

Rock on!

Hej folket!

Idag är man inte direkt pigg, kunde inte sova så bra inatt.. Men men, kanske kan ta en powernap på en kvart eller något lite senare. Får se vad kvällen har att erbjuda, jag hoppas på lite öldrickande med tjejerna.

En sista tillägg
bara, det finns inget bättre än att få små söta, helt otippade sms. Hihi..



Pöss

Sleepy friday

Två ord. Ett namn. ERIK GRÖNWALL. Som Laila sa, det var storkross ikväll. Totalt överlägsen! Mariette fick åka hem, även om jag tycker om henne så var det faktiskt väntat och helt rätt.

Det blev en
lugn fredagskväll. Jag och mamsen åt tacos och kollade på Idol. Sedan kom papsen hem från bowlingen. Som vanligt så somnade dem innan utröstningen. Såhär livad var alltså min kväll:




Får hoppas att det blir lite mer ös imorgon. Öl blir det i alla fall med tjejerna, troligtvis hos Karlssons. Inte helt fel!

Kramelikram


Tingeling tingeling

Hmm, det här med flitig uppdatering är inte riktigt min grej. Kanske beror på att jag inte har så mycket att skriva om för tillfället. Känner inte för att provocera eller lägga ut videoinlägg där jag leker bimbo heller, då skriver jag hellre ingenting.

Idag vaknade jag i alla fall hyffsat tidigt, tack vare väckarklockan. Ska in till stan om en halvtimme, lite återbesök och shopping blir det. Ska hämta upp mamma på jobbet sen och så ska vi handla lite mat. Det blir nog Alicia, kocken själv, som lagar mat ikväll. Tredje kvällen denna vecka! Mycket bra gjort av mig tycker jag, nästan lika bra gjort som att göra av med 464 kr på mobilen under tre månader. Jag måste bara tillägga att abonnemanget + mobilen går på 89 kr i månaden då också, och det är inräknat. Yey me! Det lönar sig att vara snål, right Svennis? ;)

Nä, nu ska
jag sluta ordbajsa och göra mig i ordning. Lyckas ju alltid vara ute i sista minuten fastän jag hade mycket tid från början. Gick med i en sådan grupp på facebook, så nästa gång kanske busschaufförer har lite mer förståelse om man missar bussen med en sekund.

Alicia Karlsson
just nu, surpuppan själv tydligen:




Hej svej

Gosh I'm hungry

Ganska så nyvaken och hungrig... Har inte orkat göra någon frukost än. Men snart så blir det äggmackor och te eller varm choklad! Sounds good huh? Det händer inte så mycket idag. Ska plugga teori som ett as och mysa lite med päronen ikväll som kom hem igår. Fick ett jättefint smycke och matchande örhängen, italian style!

Frukost it is!

Puss

Nätshopping när den är som bäst...

Det är livsfarligt att sitta uppe på kvällarna med pengar på kontot. Har suttit och dreglat över kläder på diverse skate/street-sidor, är ju en riktig sucker för deras hoodies och t-shirtar. Men smakar det så kostar det, är inte direkt billigt.. Fast fan så härligt det skulle vara att klicka hem någon av dessa go'bitar:


DC, 999 kr, hollywood.se


Element, 799 kr, top12.se

686, 799 kr, top12.se


Famous stars and straps (mitt favoritmärke!) 399 kr, junkyard.se


Give me, give me, give me! Ska nog klicka hem t-shirten i alla fall. Enkel och snygg! Definitivt något man kommer att använda.

Ciao

Mumsfilibaba

Idag har som sagt Amanda varit här. Det blev kladdkaka med grädde och varma hallon, oslagbart gott! Satt och pratade i timmar innan hon åkte hem för snart en timme sedan. Resten av kvällen kommer att bestå av matlagning och så kommer föräldrarna hem från Rom. Syster ska hämta dem på Arlanda vid elva, får se om jag hänger med.

Nej ni, nu
ska jag nog ställa mig och laga mat. Blev så sjukt sugen på korv, makaroner och knaperstekta bacon! Mums! Syster ville ha våfflor med glass och sylt.. Hmm, vi får väl se vad det blir.



Avslutar med en
bild på mig och Amanda. Tack för idag min fina vän!

Puss och kram

Hej alla glada

.. och ni andra för den delen!

Natten idag var sådär, har väl sovit sisådär fyra timmar. Men känner mig hyffsat pigg ändå. Det där med sömnen går upp och ner, hoppas det blir fler sovtimmar inatt. Amanda älskling kommer hit imorgon, vännen min. Då blir det lite uppdatering och fika/mat. Dagen efter det så hoppas jag att jag hinner träffa Elin en stund, annars så får det bli i helgen tycker jag! En myskväll med hela gänget skulle inte sitta helt fel. Saknar dem.

I fredags så
knäckte Calle alla i Idol, han var överlägset bäst. Särskilt när han sjöng en av de bästa låtarna någonsin To be with you, vilken röst! Perfekt låtval, har lyssnat på låten 1000 gånger nu känns det som. Erik eller Calle ska vinna, så är det bara.



Puss och kramis, chokladbananis

Knäckebrödsdansen - BÄST!


Pain

Jag har egentligen bara ett ord att skriva: aj...

Orkar inte skriva så mycket, slänger in en bra låt istället.



Godnatt

Lördag

Har haft en helmysig kväll med Malin och Samuel. Först blev det pizza till middag och sen blev det lördagsmys med godis och chips.

Nu ska jag
försöka sova, i min egen säng. Skönt!

Natti

I can feel it..

Nu är jag hemma igen. Ont som fan har jag men allt har gått bra. Samuel och Malin är här, de åkte och handlade samt fixade lite pizza tydligen medan jag sov. Får se när de kommer hem, ska bli gott med lite i magen. Underbara vänner har jag med som har ringt och messat, älskar er!

Pain, pain, pain

It's time

Det var riktigt kul att se Milan idag, det var ett tag sen sist. Vi gick lite på stan och käkade. Underbara vän. :)

När jag kom hem så var det storstädning av rummet som gällde. Nu är det rent och fint, ska bara se till att få lite påslakan och örngott till sängen nu. Imorgon är det dagen med stort D, eller fredag snarare. Är tillbaka på lördag igen. De som vet vet, och ni som inte vet behöver inget veta. Det är allt jag tänker säga om det. Älskade vänner har jag som har messat mig idag, värmer att veta att ni tänker på mig. Älskar er otroligt mycket!

Dags för sängen
nu, blir att packa och greja det sista imorgon. Har fått världens mysigaste och sötaste tofflor av mamma och pappa. Går ingen nöd på mig inte. Plus att Malin och Samuel kommer imorgon, längtar!!

Puss på er, take care.

Natti natti

Saknad

Hade det helmysigt idag! Först så fikade vi på Storken (inte Wayne's för första gången på hundra år!) och sen så blev det en sväng i lite affärer (läs: många). Jag kom hem med en jacka, ett par jeans, vantar och strumpbyxor. Sved i plånboken men det var i alla fall nödvändiga saker. Vet dock inte om jag ska behålla jackan, får klura lite på det.

Tänkte försöka sova snart så man är utvilad och pigg till imorgon. Då blir det en sväng på stan igen, den här gången med Milan. Men då är det bara han som kikar i affärer och jag får vara smakråd.. Well, jag har ju fått shoppa loss idag i alla fall.


Åh, vad jag saknar dig! Saknar alla spårade partykvällar, saknar att dricka te och spela yatzy med dig, saknar att ha dig här. Inte långt kvar nu tills du kommer hem, jag längtar!

NATTI



Mmm, nice

Kom upp i hyffsat tid trots att det blev sent igår kväll igen.. Om en timme ska jag dra in till stan och möta upp Amanda. :) Har en del att saker att göra innan dess så jag lär nog sätta lite fart nu.


Mandis i London, plåtandes Big Ben. Jag fotade annat jag, haha.


Godmorgon alla!

Party in the U.S.A

Kom i säng väldigt sent igår vilket gjorde att jag kom upp väldigt sent också.. Hann bara äta "frukost" innan det var dags att dra in till första teorilektionen. Idag var det lite allmän info, kul att se nästan alla som man kommer gå med. Ingen snygging tyvärr men två stycken som var helt okej snygga. Den ena satt sig bredvid mig. ;) Sen att det inte fanns så många platser att välja på behöver jag ju inte nämna..

Sen så har jag hunnit med lite telefondejter. Bland annat Amanda som jag ska fika med imorgon, MYS! Efter det så pratade jag med syster Linda. Blev ett väldigt långt och välbehövligt samtal. Så härligt att höra din röst och se dig igen syster! Älskar dig och tänker på dig väldigt mycket!

Jag vet inte, men det känns inte.... riktigt bra. Kanske är lite höstdeppig som syster sa, får hoppas på det. Orkar inte bli nere igen, har inte tid eller energi för det nu. Behöver nog bara ta igen lite sömn.

Nä, ska försöka komma i säng snart så man kan komma iväg till stan imorgon. Längtar efter min Mandis!


Love, love, love you!

Godnatt

Kesha - Tik Tok

Dags att sova. Slänger in en sista låt. Puss och godnatt!


Partylåt

Har varit med ett tag men jag har inte slängt ut den här än. Paaarty!


Haha, saknar dig syster!


Alle och Häggan humor ;)

Det här verkligen vår humor Häggan, haha. Vet att du nästan aldrig läser min blogg men ska se till att du kikar på det här. Så jävla roligt! Eller så är jag bara riktigt övertrött...






Jadå, jag lever men...

Jag är helt slut.. Fy fan säger jag bara. Tur att jag älskar mitt jobb, annars hade jag aldrig orkat. Bästa pappa kom och hämtade mig i stan klockan 21.15 så jag slapp vänta på bussen som går 22.10. När vi kom hem så hade älskade mamma gjort massa goda mackor och te, underbart! Dessutom möttes jag av ett fint meddelande av underbara Emma när jag loggade in på facebook:

"Vill du veta en hemlis? Jag har världens bästa kompis och hon heter Alicia :) Puss älskling ♥"

Sånt blir man så himla glad av. Saknar dig älskling, mindre än en månad kvar nu! Can't wait!!

Och Ylva, jag tänker på dig med. Varje dag. Älskar dig!

I veckan ska jag träffa Amanda och Milan. På torsdag kommer Malin och Samuel hem, det ska bli så kul!

Orkar inte mer nu, ska bara lyssna på musik och slösurfa lite.

Vila i frid.


I miss you

Det blev en riktig myskväll ikväll, inte mig emot! Pratade ett bra tag med Sara också, trevlans. :) Saknar mina vänner otroligt mycket, fastän det var en vecka sen vi sågs. I need them!


Sara, min lilla mupp!


Häggan, Elin, Malin och jag, love!

Blir nog att sova snart, upp och jobba imorgon. Börjar ett iofs, men med tanke på att jag bor på landet och att det är lördag så går inte bussarna så ofta....

Puss

Jobba, jobba, jobba...

Fredag: Myskväll med päronen. Bakad potatis med olika röror, godis och cider.
Lördag: Jobba 13.00-21.15
Söndag: Jobba 7.00-21.15 (!!)

Det blir alltså en jobbhelg istället för en kompishelg. Tråkigt med välbehövligt, måste ha pengar! Söndagen kommer vara tung, kommer hem strax efter elva på lördagen och sen ska jag upp klockan fem morgonen efter och jobba hela dagen.. Men men, vad gör man inte. Tur att jag trivs så bra på jobbet! Vi ska även få en ny boende, en gubbe, på söndag. Ska bli riktigt kul att få välkomna honom. :)



Min älskling som njuter av golvvärmen. Det ser nästan ut som att han står upp och går på sista bilden.


I will try to fix you

För många tankar som snurrar i huvudet.. Dröjer innan jag kommer i säng. Ska skriva lite på mina låttexter och försöka varva ner med älskade Coldplay. De inspirerar, tröstar och lugnar mig. Älskade Coldplay.


HAHAHA 3


KO featuring Plain White T's- What You Do (Delilah Remix)


Jag älskar dig


Bla bla bla...

Självklart så var Bonde söker fru och Grey's Anatomy igår. Blev lagom förvånad när jag slog på tv:n vid åtta och så börjar Mammas pojkar på 4an. Jaja, tur att det finns internet! Blir att kolla på det ikväll, med lite popcorn. Resten har jag hunnit dricka och äta upp.

Har pratat med syster Malin i över två timmar idag, först i telefon och sedan Skype. Nu mår jag genast mycket bättre. Hon är bra hon. :)


Hemma igen!

Har varit och fixat en grej på stan och sen så gick jag förbi jobbet. Kände att jag behövde prata lite om det som hände igår. Fick en pratstund med både chefen och sjuksköterskan, kändes riktigt bra. De var imponerade över vår insats och det fanns inga frågetecken, vi kunde inte ha gjort något mer eller bättre.

Ikväll ska jag ta det lugnt. Kika på Bonde söker fru och Grey's Anatomy. Två av världens bästa program! Har köpt hem lite godis och läsk och så har jag nötter och popcorn här hemma. Det blir en riktigt myskväll här hemma! Får pyssla om mig själv lite när päronen åker iväg och galer lite i kyrkan.

Försöker även planera in helgen. Fick ett jobbpass på söndag, börjar sju vilket innebär att jag måste gå upp fem.. Inge party på lördag alltså, hehe. Ska försöka träffa min vän Milan i alla fall, har dröjt alldeles för länge nu. Hoppas även på en myskväll med lite vänner, får se hur det blir med det.

Puss och kram, och en extra puss till mina systrar som jag saknar väldigt mycket!

Just idag är jag inte stark

Igår var det den jobbigaste dagen på jobbet, psykiskt. Jag har tystnadsplikt men jag kan säga så mycket som att jag såg en kvinna bli livlös. Två ambulanser kom och medan de tre som jag jobbade med var därinne så fick jag ta hand om resten av avdelningen. Så jag var helt slut när jag kom hem igår..  Men vi löste det bra, allt gick väldigt fort och hur det än går så kunde vi inte ha gjort det bättre. Jag håller tummarna för att allt går bra.. Även om det är ett jobb så fäster man sig vid personerna man tar hand om, det är alltid lika tråkigt när någon går bort.

Som tur är
så är jag ledig idag. Ska in till stan nu en snabbis, sen så blir det att slappa framför teven och datan. Orkar inte så mycket mer.



Kram..

Fy fan för mardrömmar

Mm.. Hade en riktigt hemsk inatt. Jag drömde att jag var döende och skulle dö dagen därpå. Så jag skulle försöka förklara för alla mina nära hur mycket de betydde för mig och hur mycket jag älskade dem. Bröt ihop flera gånger och sa "jag kommer inte hinna förklara det, det finns inte tillräckligt med tid". Jag kände ångesten och rädslan för att dö och lämna alla jag älskar. Det var riktigt hemskt..

Kanske skulle en drömtydare tolka drömmen som att jag inte berättar och visar för mina vänner och min familj hur mycket de betyder för mig, hur mycket jag älskar dem.

I love you

...



... jag brukar skriva låttexter när jag sitter uppe på kvällarna?
... jag har väldigt svårt att tacka nej till mat och att sluta äta, hur mätt jag än är?
... jag har tvångstankar?

Fler än så blev det inte den här gången, dags att sova snart känner jag.

Ciao

GE MIG SMÖRGÅSTÅRTA

Idag har jag jobbat heldag (7.45-16), hur kul som helst! Dock blev det väldigt stressigt och det hände väldigt mycket, men det löste sig bra till slut! Lite tårta slank ner med, inte helt fel. Imorgon jobbar jag kväll, ska bli skönt med lite sovmorgon. Lyckades även ragga sju turer kring jul (21-23 och 25-28), perfekt! Är ledig hela julafton, då blir det bara att vara hemma och mysa!

Jag vet inte varför, men jag blev väldigt sugen på smörgåstårta helt plötsligt. Mmmm.. Kanske ska ta en macka innan jag kryper ner under täcket.


Ååååååååååh! Varför googlade jag på smörgåstårta för? :(

Heipa

They Don't Care About Us

Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thrill me
You can never kill me
Jew me, Sue me
Everybody do me
Kick me, kike me
Don't you black or white me


Sova......

Kort sammanfattning av dagen:

- sov ca 4 timmar = jävligt trött.
- körlektion, gick riktigt bra!
- var till UM och apoteket.
- träffade Isabella och fick ett gulligt sms av Erika!
- blev inringd till jobbet, 13-20.45.
- hemma vid tio, varm choklad och nybakt bröd.
- läggdags då man ska upp tidigt och jobba imorgon.

Grattis Mathilda "Hulda" Billgert! <3

Världens bästa pappa

Idag är det fars dag, så därför vill jag passa på att säga att jag har världens bästa pappa som jag älskar otroligt mycket. Jag tvivlar på att det finns en bättre och mer omtänksam person än honom, han är bäst!

Han är den som..
.. inte lägger i
tomat i salladen när jag, mamma och pappa äter för att han vet att jag inte tycker om det.
.. alltid hämtar en, oavsett vart man är eller vilken tid på dygnet det är.
.. sitter uppe och väntar när man har varit ute, bara för att se att man har kommit hem.
.. alltid säger puss eller kram när man pratar i telefon och ska lägga på.
.. sätter alla andra före sig själv.
.. jag älskar väldigt mycket!



Grattis Johan, 20 år!

Festen igår vad riktigt rolig. Johan fick en ritbok för vuxna och pennor av mig och Sabina. Det blev en riktig hit, tror alla kluddrade något i den boken. Det blev vin, prat och dans till gamla godinar som Larger than life med Backstreet Boys. Stripp-Oscar och Raymond var som duracellkaniner på extacy som någon så fint uttryckte det, galet. De höll igång dansgolvet om man säger så. Träffade en hel del nya människor vilket alltid är lika roligt. Men det var minst lika roligt att träffa Amanda, Jennifer, Sabina, Ray, Oscar, Knudsen och Johan. Det var hur längesen som helst som vi alla festade tillsammans. Det var bara Emma som saknades!

Snälla pappa kom
och hämtade mig och hungrig som jag var så körde vi till Max. Ett kycklingmål classic med smält ost har aldrig varit så gott! Somnade gott sen kan jag lova, men sov lite oroligt. Vaknade flera gånger men vid halv två så kände jag att det var dags att gå upp. Har ju körlektion tidigt imorgon så måste kunna somna någorlunda tidigt ikväll. Väntar på att klockan ska bli åtta så jag kan kolla på Ensam mamma söker. Älskar det programmet!

Över och ut

Foooooood

Igår var det som sagt party. Fläskfilé, strips (friterade) och beasås blev det till middag, hur gott som helst! Först så var det jag, Sara, Elin och Malin som käkade och fixade oss. Sen så kom Amanda, Anna, Johan, Daniel, Ekkah (Eric) och Challe över. Efter lite ölspel och singstar så drog vi vidare till festen. Som vanligt så blev det som roligast när det var dags att åka hem, typiskt! Stannade tills festen var slut och sedan skjutsade snälla Häggan hem oss. En rolig kväll, man mår som man förtjänar idag.

Snart är det dags att åka in till nästa födelsedagsfirande. Presenten är i alla fall fixad nu tack vare Sabina och Amanda. Underbart! :) Funderar på vilken buss jag ska ta in bara, tror nog att det blir den lite senare..

Dags för lite käk nu! Ska försöka fixa lite bilder från igår med.

Pussiluss

Morsning korsning

Känner mig faktiskt utvilad idag, kan behövas inför partykvällen. Först blir det middag och förfest hos Malin med tjejerna, mys! Sen bär det iväg till festen, blir nog en hel del folk där. Har turen att bli upphämtad här hemma med, lucky me. Nu ska jag fixa det sista innan det bär iväg.

Ha en trevlig fredag allihopa!

A girl's best friend

Sitter och myser lite med Majsan. Har fått igång camen också, tyvärr så måste man klicka på själva camen för att ta kort = suddiga bilder. Men Maja gillar läget ändå, med camen alltså. En riktig linslus. Linskatt? Min katt, min söta kissemiss.


Tack Soran

För att du fick mig att upptäcka denna underbara artist. Magiskt och alldeles underbart.


Jag älskar Johan Glans!


P!NK - Leave Me Alone (I'm Lonely)

Syster Malin, jag tror jag har hittat en låt som lika gärna någon av oss kunde ha skrivit. Don't you agree? ;)



Go away
Give me a chance to miss you
Say goodbye
It'll make me want to kiss you
I love you so
Much more when you're not here
Watchin all the bad shows
Drinking all of my beer

I don't believe Adam and Eve
Spent every goddamn day together
If you give me some room there will be room enough for two

Tonight
Leave me alone I'm lonely
Alone I'm lonely
I'm tired
Leave me alone I'm lonely
Alone I'm lonely tonight

I don't wanna wake up with another
But I don't wanna always wake up with you either
No you can't hop into my shower
All I ask for is one fuckin' hour
You taste so sweet
But I can't eat the same thing every day
Cuttin off the phone
Leave me the fuck alone
Tomorrow I'll be beggin' you to come home

Tonight
Leave me alone I'm lonely
Alone I'm lonely
I'm tired
Leave me alone I'm lonely
Alone I'm lonely tonight

Go away
Come back
Go away
Come back
Why can't I just have it both ways
Go away
Come back
Go away
Come back
I wish you knew the difference
Go away
Come back

Go away
Give me a chance to miss you
Say goodbye
It'll make me want to kiss you
Go away
Give me a chance to miss you
Say goodbye
It'll make me want to kiss you
Go away
Give me a chance to miss you
Say goodbye
It'll make me want to kiss you

Tonight
Leave me alone I'm lonely
Alone I'm lonely
I'm tired
Leave me alone I'm lonely
Alone I'm lonely tonight

Tonight
Leave me alone I'm lonely
Alone I'm lonely
I'm tired
Leave me alone I'm lonely
Alone I'm lonely tonight

Tonight
Go away
Give me a chance to miss you
Leave me alone I'm lonely
Alone I'm lonely
Say goodbye
It'll make me want to kiss you
I'm tired
Go away
Give me a chance to miss you
Leave me alone I'm lonely
Alone I'm lonely
Say goodbye
It'll make me want to kiss you
Tonight
Go away
Give me a chance to miss you
Say goodbye
It'll make me want to kiss you

Good night

Idag har varit en bra dag, i alla fall kvällen. Fixade lite rotmos till det rimmade fläsket som mamma lagade igår. Så det blev det till middag idag, riktigt gott faktiskt! Efter maten så drog jag och pappa ut och övningskörde lite. Blev en sväng till farbror Hasse och Marianne i Broskogen. Stannade på lite fika, trevlans!

Imorgon ska jag in till staden och handla lite. Hårprodukter, webbcam, headset och mini-piller är några av sakerna på listan. It's going to be a long day.. Ska försöka komma i säng snart så man får lite sömn i alla fall.

Kvällen har bestått av lite tv-tittande också. Dock i omvänd ordning då vi inte kom hem förrän till Grey's Anatomy. Så det blev att kika på Bonde söker fru på datan efter det. Det är så praktiskt att båda mina favoritprogram är på samma kväll, efter varandra. Onsdagskvällar = tv-kvällar.

Natti (om ett tag..)

Hallå världen

Jag lever och håller på att laga mat. Hinner inte skriva något, men tänkte slänga upp en video som ni kan kika på.


Tisdag morgon

Sov som en stock och vaknade inte förrän halv ett.. Ska försöka ställa tillbaka dygnet för det här är inge vidare.. Nu är det dags för lite brunch, tror jag skippar resterna och gör lite varma mackor.

Snart är det dags! :)

Puss och kram

Har varit en allmänt ointressant dag, så har inte så mycket att skriva. Lagade mat till mig och mamma, tände lite ljus och gjorde mysigt. Hon blev väldans glad när hon klev genom dörren, min älskade mamma.

Emma, mail kommer imorgon! Då ska du få reda på allt ;)

Nu är det dags att sussa. Därför slänger jag in en egobild och säger godnatt.


I love my bathroom..?

To be, or not to be

Ska jag, eller ska jag inte? Hmm.. Bra sugen och nyfiken är man ju..

Inte bra att sitta uppe och fundera på nätterna, det blir alldeles för sent. Ska försöka ta mig till sängen nu.

Natti

"Jag tycker om dig"

Åh, jag älskar mitt jobb! Att komma dit och höra att de boende har saknat en (var ett tag sen jag jobbade) gör en riktigt glad. Sötast var en tant som jag skulle hjälpa av med stödstrumporna:

Tant: Du har inte jobbat på länge nu ju, flera veckor!
Jag: Nej, det var ett tag sen nu..
Tant: Ja.. Jag har saknat dig.
Jag: Åh, jag har saknat dig med.
Tant: Jag tycker om dig, du är så käck och go!
Jag: Vad glad jag blir!

Sen så gav jag henne en bamsekram, och det leende jag fick tillbaka är ovärderligt. Mina tanter är bäst. :)

Jag skyndade mig från jobbet för att hinna med en buss som jag trodde gick klockan 21.10. Självklart så gick det ingen förrän 22.10.. Inte det roligaste kan jag tala om, då ville jag bara hem. Pappa (som jag ringde för att fråga när bussen gick) ville bestämt hämta mig men jag lyckades tala honom ur det. Fem minuter senare så ringer han igen och gör ett nytt försök, söta pappa! Men envis som jag är så fick han inte hämta mig utan jag gick och käkade på max istället. Kom på att jag inte hade ätit sen tre.. Blir alltid slarvig med maten när jag jobbar, inte bra!

Självklart så glömde bussen att stanna på min hållplats så jag fick gå några hundra meter extra.. Men busschauffören var så söt så det var omöjligt att bli arg på honom. "Ska du gå tillbaka ditåt? Alldeles ensam i mörkret? Okej då.. Men var försiktig!"

Nu ska jag kika på ensam mamma söker, hann bara se lite på jobbet. Usch för Helena och Oscar säger jag bara. Urk. Hon skulle ha passat bättre i ett program med namnet ensam mamma söker ett ligg. Ungefär. Usch.


This is the new shit

Gårdagen var både bra och mindre bra. Men mest bra. Party med massa brudar och lite grabbs, trevlans!

Nu ska jag snart in till jobbet och tjäna lite pengar. Ska bli skönt faktiskt, behöver rensa huvudet lite. Fan att man är sjuk, annars är en springtur det bästa.

Ikväll blir det
att maila lite, beware!

Puss

RSS 2.0