And out we go

Igår åkte jag med Elin och Malin till Ottars och lirade bilbingo. Blev ingen vinst men det var bra nära flera gånger. Men mysigt var det iaf, med imma på rutorna och massa gott att äta. ;) Efter det åkte vi till Häggan där Julia också var och hängde lite. Bra fredag!

Ikväll är det utgång på gång. Sitter och taggar med lite musik och väntar på bussen. Förfest i Alunda med Malin, Sara, Jennie, Malin och Kritan. Sen blir det Uppsala och troligtvis Saluhallen. Woop woop! Har inte orkat mig på något komplicerad outfit (som jag alltid brukar göra annars!! Eller?) utan kör på den lilla svarta. Kvällens accessoarer:


Röda naglar (vad kort mitt finger ser ut?!)..


.. armbandet jag fick av Valerie...


.. örhängen...


.. och självklart ölen!

Kram på er!


Bridesmaids

Den här veckan har hittills bestått av jobb, mys med min fina och igår gick jag och mamma på bio. Vi åt lite mat och pratade (läs: jag pratade och mamma lyssnade) innan vi gick och såg Bridesmaids. SE DEN! Hela salongen asgarvade och jag skrattade så mycket att jag grät ett antal gånger.



Nu är det dags att åka till jobbet igen. Ikväll ska jag till Kilby och pussa på min fina.

Soon, very soon

Igår jobbade jag mitt sista pass för den här veckan, och kanske för en lång tid på Hasselparken. Nu jobbar jag extra tills jag får veta om jag får fortsätta eller inte. Det är så sjukt egentligen att hela avdelningen vill ha kvar en, men att det i slutändan är upp till chefer som aldrig har sett hur man jobbar.

Efter jobbet så åkte jag och mamma till gränby. Vi handlade mat och så blev jag bjuden på fika. Det är bra att ha en klok mamma som man kan diskutera saker med. Stackarn fick lyssna på all min frustration som jag bar runt på igår. Men det är ju inte konstigt att man blir tokig när folk som ska vara en ledare beter sig så jävla illa.

På kvällen var jag med Elin och Häggan. Vi kollade på film från när Häggan var liten och fixade musik till ikväll. Idag är det byalagsturnering och sedan fest som gäller. Jag försöker att ignorera det faktum att jag är genomförkyld och borde ligga i soffan hela kvällen.

Idag är det lördag och imorgon är det söndag och min fina kommer äntligen hem!! Längtar som en galning efter min lilla tulis! Han kommer att bli ihjälpussad kan jag lova. ;)


 

Måndagsmys

Jag har tappat tidsbegreppet den här veckan. När man har ett jobb där man jobbar lite hur som helst så är det svårt att hålla reda på dagarna. Men jag ska inte klaga, den här veckan har jag bara jobbat tre dagar. Jag var först ledig tisdag och onsdag, så på måndagskvällen blev det en spontan ölkväll med fina tjejer som avslutades i Öregrund. Ett ställe var öppet och det dröjde inte länge förrän lulliga vi fick fart på folket.





Many people will walk in and out of your life, but only true friends will leave footprints in your heart."

Usch, jobbig kväll på jobbet och om mindre än 7 timmar ska man upp igen.. Pratade med Häggan på vägen hem, mitt dumhuve som jag inte har träffat sedan midsommar nu. Saknar! Men nästa vecka så får man se hennes nylle igen. ;)


Alle & Häggan, vänner i 18 år nu.. Det är äkta vänskap det! :)


Saknar mitt hjärta

Min finaste. Jag räknar dagarna tills du är hemma igen. 10..


Is there a home for the homeless? Is there hope for the hopeless?


Ekorrn satt i granen [...]

Klockan är snart elva och jag har inte gjort ett piss idag. Vaknade rätt tidigt, läste nästan ut hela boken, åt god frukost, kollade på film, sov middag i över tre (!!) timmar. Min kropp är helt slut, vet inte varför. Tog en promenad när jag vaknade i alla fall. Älskar att gå runt i skogen utan musik och bara njuta. Såg en hare och en ekorre. Haren skrämde nästan skiten ur mig när det kutade iväg.


Min polare

Nu ska jag läsa ut min bok och sova gott. Imorgon får jag frukostsällskap, ska hämta upp Ylva! ÄNTLIGEN! Har inte sett den damen på vääääldigt länge. Så det ska bli mys. :)

Godnatt på er!

Mys



Det är tur att jag har världens gosigaste misse som kan kela med mig när min fina är borta. :)
Han ringde precis, blir fortfarande glad och pirrig när hans namn står på displayen. Särskilt nu!
Fick reda på att det kostar 4 kr i minuten att ringa därifrån, helt sjukt! Då kostar det säkert 1,5 kr för mig
bara att ta emot det. Galet.. Men det är värt vartenda öre. ;)


A small update

Helgen var grym, välbehövlig.

På fredagen åkte vi som sagt Eckerölinjen, åt god mat och drack massa gott. Båten gungade så det såg ut som att fler än vanligt var ostadiga på benen, mycket roligt! För en gångs skull lyckades jag äta lagom mycket, det har aldrig hänt förut kan jag lova. Efter det gick vi ut på soldäcket och drack goda drinkar och njöt av solen. På kvällen blev det lugnt, kom hem vid halv åtta och stannade hemma resten av kvällen.

Vid tolv på lördagen åkte jag till Öregrund. Hälsade först på Amanda på Hotell Flora, satt och fikade ett bra tag i trädgården. Det blev ett långt och välbehövligt snack om allt möjligt, ibland behöver man bara få ur sig allting och då är det underbart att ha en vän som bara kan sitta och lyssna. Det är guld värt! Sen skjutsade hon mig till campingen där Malin, Elin och Sara var. På kvällen blev det middag, förkrök och sedan utgång. Blev bjudna på förfest hos ett gäng grabbar som också bodde på campingen. Tog en öl där med dem innan vår taxi kom. Dansade och hade kul på Hummel och åt världens godaste kebabpizza innan vi tog en taxi tillbaka.

När vi vaknade på söndagen så himlen blå och det var dags för mitt första dopp i år! Vi badade och solade hela dagen, underbart!! Efter lite korv med bröd kom min fina och hämtade mig. Vi åkte hem till hans föräldrar och grejade lite med saker inför sixdays. Blev bjuden på rabarberpaj av Yvonne, mys!

Nu är mitt hjärta i Finland i två veckor.. Förstår inte hur vi klarade av att vara ifrån varandra så längre.. Men två veckor går fort, det har "redan" gått två dagar. Men jag vill att han ska komma hem nuuuu.

Dags för lite kvällsfika.

Puss!

Bada i poolen efter jobbet



RSS 2.0