Party

Kvällen igår var rolig! Började med förkrök hos Malin med Sara, Häggan och Elin. Sen så kom damlaget, blev riktigt många tillslut! På höstfesten så blev det massa god mat och dans, hann tyvärr inte dansa med farsan.. Rackarns! Drog hem runt halv ett skulle jag tro. Somnade fem och vaknade tio, så man är rätt trött nu.. Har en skedkompis i sängen som jag ska försöka väcka nu också..

Idag är det tydligen dags för party igen. Får se hur mycket party det blir, det gäller bara att tagga till lite igen så är man på g!

Tjingeling

Hej allihopa!

Tänkte bara säga att jag lever innan jag drar vidare. Om en timme åker vi till Malin och börjar ladda inför kvällen. Ska hem till Häggan först och hjälpa henne bära lite dricka.

I gotta feeling, that tonight's gonna be a good night!

Puss och kram

Helgens planer

Fredag: Höstfest! Åka till Malin med Häggan runt två. Fixa sig och dricka lite innan förfesten. Sedan drar det igång!
Lördag: Vakna bakis, ta en återställare och fortsätta med party nummer två hos Malin.
Söndag: Vakna pigg, jobba kväll.




Awesome!

Hejdå

...



... jag oftast dansar
när jag sitter vid datorn och lyssnar på musik, i stolen alltså?
... jag älskar saw-filmerna och har sett alla på bio minst en gång?
... jag började sminka mig lite smått först när jag började på högstadiet?
... jag älskar att plugga, om det är något som intresserar mig?
... jag lyssnar på alltifrån tung hårdrock till dansband?


Möten och minnen

Jag älskar att träffa människor som man inte har sett på länge. Det väcker så mycket känslor och minnen som man trodde att man hade glömt. På vägen från jobbet till stationen så träffade jag först på Louise, en klasskompis från gymnasiet. Vi pratade på och när vi sa hejdå så dök det upp en massa gamla minnen från de tre åren. Klasskvällen, klassfesten, skivan, studenten.. Underbara stunder som man längtar tillbaka till.

Någon minuter senare så stöter jag ihop med Elin som jag har gått i samma klass eller i parallell klass som från förskolan till nian. Där kan vi snacka att minnen dök upp. Mycket hände i högstadiet, väldigt mycket.. De bästa och värsta åren i ens liv där man härdades och verkligen blev starkare.

Usch, halsen är fortfarande igensvullen och det blir inte bättre igen. Kanske ska ringa sjukan på måndag efter partyhelgen, så får man se vad de säger.

Nu blir det snart te och mackor, mys!

Pling ding

Akut p-piller vs. Mjölk

Igår hade vi jättemys! Först så åt jag, Häggan, Elin och Sara på China Garden. Riktigt gott, två tallrikar och friterad banan med glass blev det! Lite lagom mätta tog vi tåget till Skyttorp där Elin och Saras pärlor väntade. Sedan blev det filmmys hos Elin (och Erik) i Österby. Postkodsmiljonären, Bonde söker fru och Grey's Anatomy. Fullt program!

Häggan:
Äh, jag brukar dricka mjölk och sen blir det bra!
Vi pratar om akut p-piller och hon menade bakfylla.. Haha, bra roligt.

Idag så har jag hunnit med en hel del. Det var som sagt dags för första körlektionen. Jag var inte lite nervös, kunde knappt sova inatt. Men så fort jag såg Urban så förstod jag att det skulle gå bra. En liten gubbe med stort skägg. Lugn men samtidigt rolig var han, helt perfekt! Jag lärde mig otroligt mycket, riktigt kul. Bland annat så kom vi fram till att jag kör för mycket som en "kärring", som jag formulerade det. Han skrattade så att skägget hoppade, lilla Ubbe.

Efter lektionen så gick jag till jobbet för att fixa timlista. Därinne får jag veta att jag inte behöver fylla i det nu när jag har skrivit kontrakt, så det var därför jag fick dubbel lön den här månaden. Tur att jag upptäckte det så att de inte kommer om ett halvår och vill ha pengar som jag inte har kvar. När jag väl var där så passade jag på att vaccinera mig mot svininfluensan, helt spontant sådär. Kändes knappt och nu känner jag ingenting. Men de säger att det kommer imorgon, så vi får väl se då.

Nu ska jag kika om det finns någon mat till mig och papsen.

Puss så länge

River flows in you

Det här är mitt nästa projekt, det ska jag lära mig att spela. Perfekt för mig som inte kan läsa noter. Älskar låten, den är så himla vacker.


I wan't to break free

Jag är fortfarande förkyld.. Den ger liksom aldrig med sig. Jag vill bara bli frisk, dels för att det alltid är skönt att vara frisk men det finns andra anledningar också:

1. Jag kan inte ta svininfluensavaccinet när jag är förkyld och det vill jag göra.
2. Jag vill kunna komma till jobbet fullt frisk och inte halvsjuk som jag är nu.
3. Sist men inte minst, jag vill pierca mig! Har bestämt vad piercing nummer fyra ska bli...



Can't wait! Vill göra den nu, nu, nu! Älskar att pierca mig, tvivlar starkt på att jag kommer kunna sluta..

God morgon världen!

Vaknade hyffsat tidigt imorse, runt 11. Somnade vid tre så jag är inte så himla utvilad men tillräckligt! Idag så ska jag in till stan och äta kinakäk med brudarna, helmys! Har inte träffat dem på ett tag, Häggan var det en evighet jag såg, så det ska bli riktigt roligt. Man klarar sig inte länge utan dem, mina fina tjejer. :)


En väldigt gammal bild på mig och Häggan, vänner föralltid.

Mors

Got to learn how to let her go

Det är det bästa, för oss båda. Det vet jag, och du med. Men det var inte lätt.


The Hardest Part

Alla som känner mig vet att jag älskar Coldplay. Min första tatuering kommer att vara relaterad till dem, jag ska tatuera in ett citat ur en av deras texter. Det är inget jag kommer att ångra då det även kommer att betyda så mycket mer än kärleken till dem.

Här är i alla fall en av de finaste låtarna de (enligt mig) har gjort. Lyssna och njut. Kärlek och skönhet.



Everything I know is wrong
Everything I do just comes undone
And everything is torn apart

Bilder från Trollhättan

Här kommer lite bilder från lördagen i Göteborg och inflyttningsfesten. Det blir lite rörigt och jag orkar inte skriva massa bildtexter. Enjoy! :)



















Sist men inte minst.... TORSTEN!


Helgen i Trollhättan

Ja, vart ska man börja och hur ska man skriva.. Kan göra en sammanfattning som jag gjorde med London:

Fredag

Blev upphämtad av Emma här hemma. Resten av tjejerna (Denize, Sara och Evelina) var vid Willys där de inhandlade lite resgodis. Sedan började den sex timmar långa bilfärden (inklusive mat- och kisspauser) till Trollhättan. Allsång och massa skratt blev det i bilen, så resan gick rätt fort ändå. Dock var maten på vägkrogen Tre älgar ingen höjdare. Betalade ca 68 kr för en Felixpaj som de värmde på i mikron. Inte helt värt..

Vid halv sju (tror jag?) kom vi fram till Pylvs lägenhet efter att ha virrat runt lite och frågat en taxichaufför om hjälp. Det var tänkt av vi skulle överraska Ylva genom att knacka på och sedan gömma oss. Men hon var inte inne i lägenheten utan kom från soprummet så det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Men kramkalas blev det och tårar. Så underbart att se henne igen!

Kvällen tillbringade vi hos Markus där Krille också var. Riktigt trevligt, kollade lite film och hade mys. När vi kom hem så var det bara att blåsa upp madrasser och bädda upp bäddsoffan. Sex tjejer i en lägenhet på 34 kvadrat = trångt men väldigt mysigt!

Lördag
Vaknade tidigt för att åka till Göteborg över dagen. Promenerade och tog tåget till Götet där vi mötte upp Emmi (Emelie) som är en kompis till Sara och Denize. Det blev lite shopping (endast snoddar och hårnålar för min del) och mat på donken till lunch. Jag mötte även upp syster Malin, kramades och pratade lite. Alltid lika kul, nu dröjer det inte så länge förrän vi ses igen!

Innan vi åkte
"hem" till Trollhättan så köpte vi med oss lite käk. Sushi blev det för min del, 10 bitars! De stod framför en och gjorde bitarna när man beställde, riktigt fräscht! Så det blev middag i Ylvas lägenhet, mys pys. Drack lite vin och trängde ihop oss så gott det gick.

På kvällen var
det dags för inflyttningsfesten. En fest som blev väldigt rolig och kanske lite.. spårad? Kul hade vi i alla fall och spelet sanning och konsekvens var en höjdare! Någon fick skrika "jag vill ha snopp ikvääääll" utöver hela områden medan andra fick göra sugmärken och berätta vem de helst skulle vilja ha sex med i rummet. Vid tre började folk bli lite väl fulla så då fick det vara slut på festen. Alldeles lagom faktiskt, särskilt med tanke på att man skulle sitta i en bil hela dagen efter.

Söndag
Väldigt trött och lite bakis vaknade man upp. Kände sig inte så jättepepp på att sätta sig i en bil eller att lämna Ylva, men det gjorde vi vid halv tre tiden. Bättre käk på vägen hem blev det, åt en nachostallrik på något ställe. "Nachosgänget" som vi blev kallade, eller vad det var. Gillar man nachos så gör man! Efter maten så sprang jag och Evelina in på godisakuten och köpte lite godis. Först fick vi inte upp dörren till affären. Jag som var väldigt godissugen utbrast "men gud vad hemskt!" men som tur var så fick vi upp dörren precis då. När vi skulle gå därifrån så hade jag väldiga problem med att stänga den istället. Efter lite våld så gick det tillslut.

Så, det var
helgen i en väldigt kortfattad version. Jag vill tacka alla tjejer och särskilt Ylva för denna helg. Den var hur bra som helst! Ska sno lite bilder från facebook och lägga upp här nu!

Ciao

Sick and tired..

Kom hem för inte så längesen från stan. Mamma och jag kan det där med att shoppa (och äta!). Jag fick med mig hem ett par stövlar, tygskor, ett linne och en bolero. Tur att lönen kommer imorgon säger jag bara!

Jag är ledsen men jag är alldeles för trött för att knåpa ihop ett inlägg om helgen. Men imorgon kommer ett, promise! Då ska jag maila dig med Emma och Amanda. :)

Nu ska jag dricka lite te och mysa framför teven med päronen. Lovely.

Ciao

Söta lilla mamma

Vaknade kvart över ett av att mamma ringde. Hon ville ha lite shoppping- och fikasällskap så om tjugo minuter drar jag in till stan. När jag kommer hem så blir det ett inlägg om Trollhättan. Galet, galet.. och underbart!

Tjing tjong

Tillbaka

Jag är helt slut efter en underbar helg. Ska berätta allt imorgon, nu vill jag bara sova.

Emma, jag älskar
och saknar dig. Kul att du uppskattade mailet. ;) Puss på dig, mailar dig imorgon.


Blixten tyckte att jag inte var blek nog. Kärlek!

Därför älskar jag Kenzas blogg

Skönare tjej får man ju leta efter.


www.kenzas.se.

Trollhättan, here we come!

Allt är packat, jag är påklädd, frukosten är i magen och jag har inte glömt alkoholen. Check! Nu väntar jag bara på att Emma ska komma förbi med bilen, så drar vi iväg till TROLLHÄTTAN! Resten av tjejerna hoppar på i Uppsala, full bil blir det. Trots att förkylningen är kvar så är jag taggad till tusen. Fest i all ära, men att få träffa Ylva igen är oslagbart!

Nu blir det
musik tills det att dags att åka. Höres nästa vecka!

Puss puss

HYPER

Jag har haft en helmysig dag! Det gick jättebra att jobba, var hur lugnt som helst. Isabelle och jag klarade det fint! Efter det så mötte jag upp Amanda på stan. Vi åt (hon fikade) på Wayne's, såklart. Sen blev det en vända på stan och ett linne, puder och en ögonskugga fick följa med hem. En mysig eftermiddag med en av mina absoluta favorittjejer. :)

Imorgon är det Trollhättan som gäller! Vi är fem tjejer som ska klämma ihop oss i en bil dit ner. Jag blir alldeles hyper bara jag tänker på det. Inom mindre än 24 timmar kommer jag att få krama min älskade pylv igen! På lördag är det inflyttningsfest för hela slanten, får träffa lite nytt och härligt folk. Can't wait!

Nu måste jag
packa, eller sova, eller äta. Ah, jag vet inte vad jag ska göra! Snart, snart, snart är vi där! Galet! Jag hinner nog inte skriva något imorgon, vi får se. Annars så hörs vi när jag kommer hem.

Pössilöss

Morrn'

Urk, idag är man inte utvilad.. Gick upp tidigt för att hinna tvätta lite innan jag ska iväg till jobbet. Ska bara jobba tre timmar idag, 13-16. Känns lite halvt ovärt, men det är lite pengar i alla fall. Efter det så ska jag träffa Amanda, min blivande bartender. Riktigt nice och ha en som kan blanda lite goda drinkar sen. ;)

Nu ska jag
hänga upp tvätten och börja klä på mig.

Ciao

Nu ska kortet bli mitt!

Ojoj, idag har det hunnits med en hel del! Först var jag till gamla skolan en snabbis. Snacka om minnen som dyker upp! Helt galet.. Känns som att man fortfarande går där när man kliver in genom dörren. Kommer alltid att älska Rosendalsgymnasiet, så himla underbar skola! Där lämnade jag i alla fall tillbaka mina böcker, så nu slipper man räkningen på 600 kr. Skönt! Efter det så blev jag upphämtad av papsen. Vi åkte till Anderssons trafikskola och fixade körkortspaket + teori. Så nu ska jag gå på kör- och teorilektioner där, känns hur bra som helst! Första körlektionen är på torsdag nästa veckan, då är det jag och Ubbe (Urban) som ska ut och glida i stan!

Sen så övningskörde
jag i nästan två timmar timmar efter det. Beställde lite kebab och pizza i Björklinge och medan det blev klart så drog vi på konstutställning i... ja, någonstans på landet där. Jättefina tavlor! Hur mysigt som helst var det!

Så nu sitter
jag här, lagom mätt efter en STOR kebabrulle.. Orkade inte ens hela och då är den stor kan jag tala om för er! Snart börjar Bonde söker fru och jag ska självklart sitta bänkad framför teven. Sen blir det att öppna nya teoriboken (du kan få tillbaka din om du vill Elin, tack för lånet!) och börja plugga. Ska bli riktigt kul!

Tjingeling

Catfight

Hittade denna på Fokis blogg (foki.se). Haha, riktigt kul!

"WAS!!!"



Pirri pirri

Nu har jag ätit världens största frukost/brunch och ska bege mig in till stan. Ska lämna tillbaka lite skolböcker och sedan ska jag boka körlektioner! IH! Pirrigt! Ska även övningsköra lite i stan, får se hur det går.. Har ganska bråttom till bussen nu, så hejdå.

Puss

Rabiiiiiiiih

Snart ska jag sussa då jag ska in till stan och uträtta några ärenden imorgon. Tänkte avsluta med ett citat:

"Klart jag kommer ligga ikväll, jag gillar inte att sova stående". Idol-Rabih.

Natti natti

Shoppinglista

Jag kom på att jag inte har lagt upp listan på vad jag köpte i London och resten av bilderna därifrån. Det tar en sådan tid att ladda upp bilderna så jag har skjutit lite på det.. Men listan kan jag dela med mig av:

3 armband (två svarta med nitar och ett guld med massa berlocker)
1 paljettklänning/linne (svart med en blomma i silver på ena sidan i fram)
1 lång t-shirt (den som jag hade på mig i lördags)
1 ögonskugga (ljusrosa, glittrig)
1 mascara
1 vit kajalpenna
1 foundation

1 väska (svart med nitar i guld och typ silver/svart)
2 ringar (en som bestod av fyra mindre ringar i svart och silver, en silvrig tumring med ränder på)
2 myssockor
7-pack ankelstrumpor (sådana korta ni vet)
1 halsduk (vit, stor och jättemysig)

Det var allt
jag kunde komma på nu, har säkert glömt någonting. Det var i alla fall det jag fick med mig hem. Inte så mycket men det räcker. Ska försöka ta tummen ur röven och ladda upp resten av bilderna med.

Ciao!

Mistery

Hallå folket!

Imorse när jag vaknade (sent, då jag inte la mig förrän klockan fem..) så var världens dimma ute. Den har lättat lite men det är fortfarande dimmigt. Lite småläskigt men samtidigt mysigt på något vis. Jag har lyckats fastna för en annan låt på Krilles spellista, Get Some Teeth - Obie Trice ---> http://www.youtube.com/watch?v=3kdGBwkQ_kQ. Inte min typ av musik egentligen men beatet är hur skönt som helst!


Imorse.. Visst ser det lite mysigt ut ändå?

Över och ut.

Världens bästa låt

En av de bästa låtarna jag någonsin hört och någonsin kommer att höra. Får samma rysningar nu som när jag hörde den för första gången för längesen.

There ain't no reason things are this way
It's how they always been and they intend to stay
I can't explain why we live this way, we do it everyday

Preachers on the podium speaking of saints
Prophets on the sidewalk begging for change
Old ladies laughing from the fire escape, cursing my name
I got a basket full of lemons and they all taste the same
A window and a pigeon with a broken wing
You can spend your whole life working for something,
Just to have it taken away

People walk around pushing back their debts
Wearing pay checks like necklaces and bracelets
Talking 'bout nothing, not thinking 'bout death
Every little heartbeat, every little breath

People walk a tight rope
On a razor's edge
Carrying their hurt and hatred and weapons
It could be a bomb or a bullet or a pen
Or a thought or a word or a sentence

There ain't no reason
Things are this way
It's how they've always been and they intend to stay
I don't know why I say the things that I say
But I say them anyway
But love will come set me free
Love will come set me free, I do believe
Love will come set me free, I know it will
Love will come set me free, yes

Prison walls still standing tall
Some things never change at all
Keep on building prisons, gonna fill them all
Keep on building bombs, gonna drop them all
Working your fingers bear to the bone,
Breaking your back, make you sell your soul.
Like a lung that’s filled with coal, suffocatin’ slow.
The wind blows wild and I may move
But politician's lie and I am not fooled
You don't need no reason or a three piece suit
To argue the truth
The air on my skin and the world under my toes
Slavery stitched into the fabric of my clothes
Chaos and commotion wherever I go
Love I try to follow

Love will come set me free
Love will come set me free, I do believe
Love will come set me free, I know it will
Love will come set me free, yes

There ain't no reason things are this way
It's how they always been and they intend to stay
I can't explain why we live this way,
We do it everyday





Bästa låten just nu

Kan inte lyssna mig mätt på den här. En gammal goding.


KLICKA PÅ LÄNKEN --> http://www.youtube.com/watch?v=KTdkHLfQuwQ

You've got a friend

Jag har precis skickat ett iväg till älskade Amanda och tänkte lägga mig i sängen snart. Blir helt slut av allt som händer nu, är så mycket. Det gäller att välja vad eller snarare vem man ska lägga sin energi på. Snart blir det att åka upp till Ylva och Trollhättan med Emma, Sara, Denize och Evelina. Längtar! Hoppas förkylningen hinner bli bättre tills dess. Ska slänga upp en bra låt innan jag borstar gaddarna.

Puss och godnatt på er.

Syster har gift sig!!!


Så himla fina! Syster och hennes Michael!

HAHAHA 2

Fortsättningen på parodin av svenska hollywoodfruar. Så sjukt bra!


"Nu är jag en apelsin..." HAHA!

Lördagens outfit


Bjussar på den, inte världens bästa bild direkt...

Kavaj: New Yorker
T-shirt (lång), armand med nitar: London (kommer inte ihåg namnet på affären)
Armband, silverkedja med hjärtberlock: Födelsedagspresent från systrarna

Guten Morgen

Vaknade för en stund sedan men kom inte upp förrän nu. Det finns inget bättre än att stänga av väckarklockan (ja, jag har alltid den inställd även om jag är ledig), rulla in sig i täcket och somna om en halvtimme. Guld! Men det är inte lika mysigt när näsan är igentäppt och näsprayen inte hjälper. Nu väntar frukost/lunch innan jag ska ta tag i disken. Funderade faktiskt på att ta en promenad, men vädret är inte det bästa så det får vänta tills det klarnar upp.

Tänker på dig syster, hela dagen! Är så glad för er skull!

Puss

Bloody Sunday

Usch, idag har jag varit en sur och otrevlig människa. Tänkte gottgöra det genom att fixa disken och steka upp lite kyckling imorgon. Man måste få vara så ibland, tyvärr så är jag det rätt ofta nu för tiden. Tur att jag bor tillsammans med föräldrarna och inte med någon karl, då hade man blivit lämnad för längesen. Haha.

Jag har kommit
på ett till namn som jag kan tänka mig att döpa något av mina framtida barn till: Vincent! Inatt drömde jag nämligen att jag fick en son och döpte honom till Vincent, en dröm som kanske blir till verklighet? Än så länge så har jag bara två namn, Kevin och Vincent, inga tjejnamn. Joline är fint, Jamie också. Fast det är ett sådant namn som både tjejer och killar kan heta, vet inte om jag vill ha ett sådant namn på mitt namn (ta inte illa upp alla som heter Kim eller något annat "tvåkönat" namn"). När jag var liten så var jag säker på att jag skulle döpa mitt barn till Jasmine om det blev en tjej. Aladdin hade ett starkt inflytande på mitt liv på den tiden.

Nu ska jag
skicka iväg ett mail till syster i USA innan jag ska däcka i sängen. Sitter och lyssnar på en lista på Spotify som jag fick av Krille, underbar musik! En massa låtar som man hade glömt bort, hur bra som helst!

Mail och sängen
it is!

TJING

...



... jag har varit
träningsnarkoman och tränade sönder min kropp?
... jag har sju bästa vännner?
... jag är både en natt- och morgonmänniska?
... jag bara dricker läsk när jag äter pizza/hamburgare ute eller när jag är hemma hos polare som har läsk hemma?
... jag älskar pärondryck men avskyr färska päron?
... jag ofta skrattar så att jag får riktigt ont i magen?
... jag omedvetet börjar skaka på höger ben när jag är rastlös eller nervös?

Skål

Firandet igår var riktigt roligt. Det blev vänner, musik och alkohol som sagt, toppen! Jag nallade rätt flitigt från godisskålen med, mumsigt. Idag ska jag bara ta det lugnt, äta hemlagade köttbullar och bara slappa. Har lyckats blivit sjuk (TACK SABINA!) men som tur var så är det bara en vanlig förkylning och inget annat. Är less på att bli jättesjuk, sjukhuset och jag är snart bästisar om det fortsätter såhär.

Over n' out

All I do is party

Mors mors!

En hääärlig dag! Även om jag är förkyld så ska jag försöka att tänka positivt. Vaknade av att bästa Ylva ringde, trevlans! Nu har hon sin egna lägenhet, woop woop. På fredag så åker vi upp ett gäng och crashar den, mohaha. Nej, men då är det dags för inflyttningsfest. Jag är taggad till tusen!

Men först så ska jag tagga till hundra till ikväll. Johan har fyllt 20 år och det ska firas. Vänner, alkohol och musik, kan inte bli bättre! Förkylningen får jag ta hand om imorgon, ikväll är det fullt ös som gäller. Ska bli spännande och se hur det blir med allt.. Ibland är man inte så smidig som man tror så att säga. Men som man bäddar får man ligga, right?

Outfiten är i alla fall klar, nu är det bara allt annat som ska fixas. Partey!



Tjing pling

HAHAHA

Så jävla bra parodi! Ett måste!


Mysig fredag

Ikväll har det verkligen varit fredagsmys, dubbelt upp! Efter jobbet så åkte jag och mamsen till Willys och handlade "lite" inför kvällens fredags nummer ett: tacos och öl med päronen. Det var väldigt gott, sist jag åt tacos var jag sjuk och då var det ingen höjdare.. Sedan åkte jag vidare till Sara för mys nummer två. Chips, cola, godis och Idol. Guld! TACK SVENSKA FOLKET FÖR ATT NI INTE RÖSTADE PÅ CAMILLA!!!! Såååå skönt att hon äntligen åkte ut! Nu är det bara Niklas som jag vill ha ut, resten är helt okej. Erik är bäst, min lilla älskling. Puss!


Jag och Sara. OBS! Gammal bild! 

Nej, nu ska jag försöka tänka ut en bra outfit till imorgon. Party party!

Hasta la vista, baby!

Work, work, work

Det får bli ett väldigt kort inlägg innan jag dyker ner i sängen. Har jobbat ikväll, det gick bra trots att det var ovanligt mycket att göra idag. Var helt slut när jag kom hem efter tio och självklart så ringer Elena från jobbet och frågar om jag kan jobba 7-16 imorgon. Självklart sa jag ja, jag tar alla pass jag kan få nu i princip. Känns riktigt bra, pengar måste man ju ha för att klara sig. Har dock en känsla av att jag kommer vara rätt död imorgon när jag har slutat. Som tur är så ska jag inte ut och röja utan ska ha tacomys med föräldrarna. Underbart!

Lite krök har
jag dock att se fram emot. På lördag blir det att fira en 20 åring och nästa lördag är det inflyttningsfest hos världens bästa Ylva i Trollhättan! Längtar som tusan att få se henne igen, min B2, Bettan, Chokladboll och Pylv!

Nu ska jag sova, försöka i alla fall. Har inte riktigt kommit ner i varv än... 05.30 går alarmet igång på mobilen, jag skulle ljuga om jag sa att jag inte har lite ångest.. Urk. Men som sagt, pengar!

Hej-då-re-N!

Morsning

Snart är klockan ett och kvart i fyra börjar jag jobba. Tänkte ta bussen som går kvar i två då jag har lite saker att göra innan jobbet. Jag ska bland annat kolla på stan efter lite stövlar och leggins, prata med chefen och slänga i mig lite käk. Ikväll kommer resten av bilder samt en lista på vad jag shoppade i London. Nice huh? Hmm..

Faster Gudrun och Bert var över en sväng och ställde in bilen. Riktigt roligt att se dem igen, var ett bra tag sen sist.

Pussiluss

Älskade ängel

Ibland kommer den bara över en, sorgen och saknaden. Jag har inte riktigt insett att du är borta än, älskade mormor. Var inne på min lunar och kikade lite och hittade ett inlägg som jag skrev strax efter begravningen:

"idag begravdes älskade mojmoj..
allt var så fint, blommorna, sångerna .. allt. precis som du mojmoj.
jag försökte inte gråta, jag försökte vara stark för din och för familjens skull men det gick inte. när dom sjöng vem kan segla så brast det. jag kunde se dig framför mig när du stod och sjöng. alla minnen och ångesten över att aldrig få se dig igen bara kom över en.

jag kom ihåg när jag och pappa var hos dig för att hjälpa till i nya lägenheten. när du sa till pappa vilken tur att han fanns. då sa jag att det var vi som hade tur som hade dig.
på kvällen ringde du sen och sa hur glad du blev över det jag hade sagt, hur mycket det värmde. jag menade det jag sa mormor, av hela mitt hjärta.
jag hade turen att få dig som mormor, jag hade turen att få lära känna dig och få uppleva en massa fina saker tsm med dig.

du må vara begraven tillsammans med en stor del av mitt hjärta, men tiden med dig och alla ljusa minnen kommer förevigt att finnas kvar.
tack för allt, jag älskar dig världens bästa mojmoj."



Jag älskar och saknar dig mormor, varje dag.

It's time!

Snart så är det dags för Bonde söker fru, ett av mina favoritprogram! Ikväll är det dags för bönderna att möta dem som de har valt ut, pirr! Man hart ju sett att det går bättre för vissa än för andra på reklamen.. Spännande! Päronen har köpt hem lite godis så nu ska det mysas!



Bilder från London del 1

Jag tog tyvärr inte så många bilder i London.. Ska få bilder från de andra tjejerna. Men några tog jag i alla fall, lovade ju! Dock är de kanske inte så roliga, partybilderna finns på Emmas kamera (som vanligt).


Utsikten från vårt hotellrum. Det var riktigt förvirrande med vänstertrafik!



















Blev en hel del bilder på vaxdockorna på Madame Tussauds.




Den stora Big Ben.


Resten av bilderna
kommer senare ikväll. Att det ska ta en sådan tid att ladda upp bilder.. Ska slänga in dem på facebook snart också hade jag tänkt.

Tjing (eller pling och pling? ;)) Haha, Amanda och Sabina fattar...

London 9/10 - 13/10

Det är så svårt att beskriva en resa så att ni verkligen förstår hur det var, men jag kan i alla fall försöka få fram vad vi gjorde.

Fredag
Runt ett åkte jag, Sabina och Amanda från Uppsala. Snälla Anna (Amandas mamma) skjutsade oss till flygplatsen i Skavsta. Efter lite mer än två timmars flygresa och ungefär lika lång bussresa så var vi framme i London. Vi hade lite svårt att hitta hotellet först men till slut så kom vi fram till Hilton och innanför dörrarna var Emma!!! Så roligt att se henne igen! Hotellet var hur fint som helst och personalen var jättetrevlig.

Vi gjorde i ordning oss och gick ut för att äta middag. Det blev inte mat förrän halv ett, kan lova att man var hungrig då.. Ölen och hamburgaren på T.G.I satt fint! Efter det så kom Jan (en av Sabinas vänner) och gjorde oss sällskap. Vi gick ut på ett ställe med fem våningar och en dj som hade beslutsångest gällande låtarna. Vissa låtar spelades i fem sekunden innan han bytte. Vi drack världens minsta shots, tequila. De var rätt söta faktiskt och smakade som de skulle.

Lördag
Dagen började med en underbar frukostbuffé på hotellet. Tre tallrikar + en crossiant med nutella blev det varje morgon, love it! På dagen så blev det en massa shopping = ont i fötterna. Nästa gång blir det att ta med sig några vettiga skor så man orkar gå runt utan att få sjukt ont i fötter, knän och ben. Fika på Starbucks blev det såklart, det är ett måste!

Senare på kvällen så blev det middag på en italiensk restaurant. Pasta blev det och servitrisen snålade inte på ost och peppar... Där fick man allt i stora last, minst sagt! Men inte klagar jag, desto mer får man för pengarna! Efter det åkte vi hem till hotellet och fixade oss inför kvällen. Lite förkrök på hotellrummet blev det till slut, efter lite krångel att få tag i dricka... Vi åkte till en känd klubb som hette Ministry of Sound, ett riktigt bra ställe med många dansgolv och bra musik. En snubbe som måste ha varit känd (då alla applåderade och grejer) lirade trummor till dj:ns musik, riktigt häftigt! Träffade en jättetrevlig kille vid namn Luke, fick tyvärr varken facebook eller msn men man vet aldrig! Vi kom hem sent av olika anledningar, men det blev i alla fall en lyckad kväll. Sabinas vänner Dan, Jan och Hannah var också med.

Söndag
Frukostbuffé för att ladda om, underbart! Sedan var det dags för en riktig turistdag. För på schemat var Madame Tussauds, där vi kikade på alla vaxdockor och gick ett jätteläskigt spöktåg. Kändes dock bra att en man som var 40 skrek som en tjej, då behövde man inte skämmas för att man själv skrek. Riktiga människor som hoppade fram några centimeter ifrån en, usch! Efter det så gick vi förbi Big Ben och Buckingham Palace och kollade lite. Jag lyckades få min lunch gratis då servitrisen glömde slå in den, nice säger jag! På kvällen så stannade sjuklingen Sabina på hotellet medan vi andra gick och åt en riktigt god sushi, den godaste jag har ätit! Dock hände det en grej som gjorde att jag knappt kunde fortsätta äta.. Sällskapet bakom oss beställde in en stor, friterad.... SPINDEL!! Jag hatar spindlar! Får rysningar bara jag tänker på att äta en! Som tur var så satt jag med ryggen emot, annars hade jag nog spytt... USCH!

Måndag
Det blev lite frukostbuffé och shopping innan det var dags att säga hejdå till Emma. Det tråkigaste på hela resan, helt klart.. 12 december, usch det är så långt dit! :( Efter det så blev det mer shopping för oss som var kvar. Vi åkte även dubbeldäckare, skoj! Något övertrötta åt vi middag på ett ställe där man fick hur mycket mat som helst! Efterrätten var en höjdare den med, massa choklad och glass! Precis som jag vill ha det! Fick även höra Sabinas fina sång, HAHA! Skrattar bara jag tänker på den, sjukt rolig! Sedan packade vi grejerna innan vi somnade..

Tisdag
Dags att resa hem.. Laddade om med en stor frukostbuffé (som vanligt) och sedan blev det buss och flyg hem till Sverige. Där väntade pappa och skjutsade hem oss. Jag och pappa körde koleken som vanligt (man får poäng efter vad man har på sin sida vägen, kor, hästar och sånt) och jag såg en ÄLG! Vilket gjorde att jag fick hela 15 poäng och vann, känns bra!

Nej, nu blev det mycket text. Fick faktiskt skriva om hälften då det försvann.. Urk. Bilderk ommer upp lite senare, både här och på facebook.

Puss på er!

London 09 - vår låt!

I gotta a feeling - Black Eyed Peas
http://www.youtube.com/watch?v=wFYivgUjB1A <----

Tillbaka in kalla Sweden

I'm hooome!

Det har varit en väldigt lång dag idag så nu är man något trött... Har precis lagt in bilderna på datan och slängt upp ett som ny profilbild på fejjan (facebook). Tänkte skriva ett mer utförligt inlägg när imorgon när jag har fått sova lite i min renbäddade säng. Min underbara mor har städat mitt rum och bäddat rent i min säng till idag. Det roligaste var lappen hon hade lagt på klädhögen i fotöljen där hon la alla kläder och grejer:

Vi vill ha lite ordning och reda!
Hälsningar kläderna och grejorna.


Är hon inte för söt?

Jag kan säga så mycket som att jag har haft en underbar helg. Bäst! Imorgon ska jag som sagt berätta (nästan) allt!

Bye bye

En video man aldrig tröttnar på


LONDON!

Snart åker jag! 12.40 går bussen och jag är så gott som klar nu. Alla kläder ligger i väskan och även smink, smycken och allt annat. I handbagaget ligger passet, plånboken, kameran, mobilen och min ipod. Plus lite andra saker som strumpor, tidning och lite sådant. Mamma lämnade en jättesöt lapp på bordet innan hon åkte till jobbet (hon gör alltid det när jag är hemma när hon jobbar):

Godmorgon Alicia!
Hoppas du har sovit gott! Ha nu en rolig och trevlig resa med dina vänner.
London... here you come. Vi hörs.
Puss och kramar, Mamma och Pappa.

Ska nog skriva en lapp och lägga på bordet, då blir mamsen glad. Tagit hand om all disk i alla fall, då blir de dubbelt så glada!

Nu ska jag slösurfa lite och sedan fixa det sista. Det här blir nog det sista inlägget innan jag åker. Så hejdå allihopa, ha det så kul här hemma! Jag kommer hem på tisdag eftermiddag, så vi höres då. Förhoppningsvis har jag en massa bilder att lägga upp, men jag vågar inte lova något!

Puss på er!

...



... mina största fobier
är mörker, spindlar och höga höjder?
... min stora idol när jag var liten var Billy the Kid i filmen Young Guns?
... min stora fotbollsidol var Zinedine Zidane?
... jag bröt armen när jag åkte snowboard för första gången, i slutet av det sista åket?
... jag har tre piercingar och att en fjärde + en tatuering är på gång?
... ATT JAG DRAR TILL LONDON IDAG?!?!?!

Den sista kan man knappast ha missat..


Soon, soon..

Dags att sussa, blev efter tolv ikväll.. Men kände att jag var tvungen att varva ner med lite musik innan jag skulle försöka sova, är lite uppspelt inför imorgon. En helt ny stad, få träffa Emma, allt kul vi kommer få uppleva.. Åh, kommer bli så underbart! Slänger iväg ett inlägg imorgon då jag inte åker förrän 12.40 härifrån.

Tack Sofia kussen, jag ska ha det hur bra som helst! Du får ha det så bra i helgen du med. :)

Godnatt på er

Packning - check!

Fan vad bra jag är! Nu ligger allt nerpackat, förutom reskläderna och saker som jag måste ha imorgon innan jag åker iväg. Ååååh, det ska bli så kul! Har inte fattat att jag drar till London snart! Två minneskort till kameran är med, så nu kan jag ta riktigt många bilder. Ska försöka ta fler än i Paris, är så dålig på att ta kort när jag har roligt.. Är inte det första jag tänker på då direkt. Men nu ska jag försöka bättra mig!

Nu ska jag
slöa framför teven med mamsen. Vi ska äta kycklingsallad och dricka mitt goda te som jag köpte idag. Hur mysigt som helst!

Puss

Here we come..

Besöket på vårdcentralen gick bra! Sänkan hade sjunkit till under åtta, vilket var väldigt bra med tanke på att min var uppe över 250. Det blev en sväng in till stan och där det inhandlades lite smått och gott. Strumpbyxor och te, samt en tidning blev det. Självklart så glömde jag att köpa rakhyvlar men det fixade min käre far åt mig istället. :) Nu på eftermiddagen så har jag övningskört en sväng, gick riktigt bra! Efter London så ska jag fixa lite körlektioner.

Nu är det
dags att börja packa. Har börjat lite smått men nu är det dags att sätta igång på riktigt. Det är helt sjukt att vi åker imorgon, det har gått så himla fort! Tiden bara flyger iväg..


London med dessa tre brudar kan inte bli annat än roligt!

Pirr pirr!

Erik Hassle - Bump in the Road


Run bitch, run!

Nu ska jag alldeles strax dra in till stan. Ska på återbesök på vårdcentralen och kolla så att jag är helt frisk (håll tummarna!). Sen så blir det att köpa det sista till London, strumpbyxor, rakhyvlar och andra otroooligt nödvändiga grejer.

Nä, måste kila så jag inte behöver springa ut i sista sekunden som jag alltid gör. Är lite känd för det här, en vanlig kommentar från busschaufförerna är: "du hann precis, som vanligt!". Men nu ska jag chocka den som sitter bakom ratten, mohaha.

Hej svej

Just in time

Ville bara säga att nu ska jag gå och lägga mig, innan klockan tolv ikväll igen! Duktig Alicia. :)

Två dagar kvar, yey!

Pictures



En del av mitt utkast till packlista. Sedan stryker jag det som jag tycker är överflödigt. Som att ha med sig fyra tjocktröjor till exempel..


Dagens middag, Shish Kebab med beasås.

TIRED

Hallååååååååå bloggeeeeeeeeeeen

Är sjukt övertrött nu, snackar bara en massa skit så jag borde inte skriva här egentligen. Det var mysigt hos Amanda. Drack lite te, åt frukt och mörk choklad (nyttigt!) och även lite korv med makaroner slank ner. Jag är så grymt taggad att dra till London nu, det kommer bli underbart! Jag ska nog försöka komma igång med packningen ikväll, efter Bonde söker fru (premiären, yey!) och Grey's Anatomy. Har fullt upp ikväll med andra ord. Ska även börja ladda batterierna till kameran och tömma båda minneskorten så jag kan ta massa bilder i London! Can't wait!

Pussis och kramis, skumbananis

Visste ni att...

... jag har simmat 25 meter under en astmaattack? När jag kom i mål så fick två personer dra mig upp ur bassängen då jag svimmade och höll på att drunkna.
... jag aldrig har varit kär, på riktigt?
... jag helst av allt vill jobba med musik i framtiden, men att jag inte satsar på det då jag inte anser att jag har någon chans att lyckas?
... jag avskyr färgen rosa och älskar färgen grön?
... jag har spelat fotboll i 12 år, mellan jag var 5 och 17 år, men att jag slutade pga skador?

Dags att fixa till sig lite. Det här var i alla fall första inlägget i min nya kategori "Visste ni att...".

Ciao

Kan Dee Shop

Vill återigen tipsa er om webshoppen där jag har köpt mina snygga linnen; www.kandeeshop.se. Kika in där, ni kommer inte att bli besvikna!


The Fight Song

Morsning korsning!

Jag gick faktiskt och la mig innan tolv, men somnade inte förrän vid två.. Gick upp nio, så man är inte så jättepigg direkt. Men snart så ska jag in till stan och hem till Amanda, mys! Sen blir det att övningsköra därifrån med päronen, spännande! Får hoppas att mamma inte bli alltför rädd och skriker i baksätet, men det ska nog gå bra.

Sitter och lyssnar på Marilyn Manson, en artist som jag vill se live innan jag dör. Awesome.

Pussiluss

SÅDÄRJA BRYNÄS!

Brynäs kickade asset på HV 71 ikväll, så JÄVLA underbart!! Snart blir det att åka upp på en match med grabbsen, grymt! Finns inge bättre än att stå där och vråla!

Jag ska försöka med att komma i säng lite tidigare idag då jag ska upp hyffsat tidigt imorgon. Ska till Amanda och prata lite om det sista inför London. Åker på fredag, iiiih! Det kommer blir så grymt kul, längtar att träffa Emma också! Skoj skoj skoj!

Nä, inom en
timme ska jag ligga i sängen. Så är det bara!


Laget i mitt hjärta!


Over and out

För mycket skit som sker, för mycket skit som händer

Får alltid rysningar av denna låt. Hörde den för första gången när den kom ut för två år sedan, den tar lika mycket fortfarande.


Norrlands guld ftw

Detta är en av mina absoluta favoritreklamer (om man nu säger så). "Skaldjursplatåååå". Haha, tröttnar aldrig!


Min röv är blå!

Jag skojar inte.. Mitt blåmärke är allt annat än litet och det har nu blivit blått. Svullet är det med så det går inte att sitta hur som helst. Till råga på allt så har jag en röd svullnad på ena handen, skulle inte förvåna mig om det var en liten fraktur. Med min (o)tur så brukar jag lyckas med det mesta..


Ungefär denna färg har mitt fina blåmärke just nu. Kan inte ta kort på det
då det är där det är..
Bild tagen från google.

Vaknade av att mobilen ringde, hann dock inte svara.. Sedan såg jag att det var jobbet. Har fått ett till pass lite längre fram i oktober, alltid roligt.


Snart fyra and still awake

Nu är det dags att sova kanske.. Bättre sent än aldrig, right?

Kvällsfilm

Nu har man verkligen vänt på dygnet.. Sitter här och är inte ett dugg trött. Så nu har jag hämtat två mandariner (clementiner eller satsumas, har ingen aning) och ska kolla på en film hade jag tänkt. Det blir Sandor slash Ida eller någon annat lättsam film.

Btw,
jag är grym! Mohaha, finally säger jag bara. ;)

Godnatt på er andra som sover och som ska sova.

Raised Fist - Friends And Traitors (Official Video)

Nu blir det en massa musik istället för bilder, men jag hittade denna låt som jag var tvungen att ladda upp här. Låten är grym men videon är helt underbar. Så sjukt snygg med ljusen och i början när han sitter på stolen.. Love it!


En man - åtta instrument

Jag bara älskar dessa videor på personer som spelar massa instrument samtidigt. Förstå vilken taktkänsla, rytm och musikalitet som krävs? Underbart!


Aj aj aj :(

Jag ramlade i trappen imorse.. Det var inte skönt kan jag lova. Vaknade vid halv tolv, fick ett samtal av Ylva strax därefter. Jag vet inte om jag hade hunnit slumra om för jag kände mig ganska nyvaken när mobilen ringde. Men det är alltid lika trevligt! Nu tänkte jag leta upp lite gamla bilder och slänga upp här. Känns som att det har blivit rätt dåligt med det på sista tiden.

Morsning!

Trött -> övertrött -> inte alls trött...

Nä, nu ska jag försöka ta mig till sängen. Men först måste jag gå på toa, tvätta bort sminket och borsta tänderna.. Urk, det är faktiskt jobbigt när klockan är såhär mycket. Har suttit och kollat igenom massa gamla partybilder. Det är helt sjukt hur mycket man har förändrats. Jag insåg också hur längesen det var vi alla, hela "partyeliten", festade tillsammans. Förut gjorde vi det jämt! Saknar det...

Godnatt på er.

I love Kan Dee!

Jag har gjort det igen, köpt ett linne från Kan Dee. Men jag kunde inte låta bli när mitt favoritmotiv hade kommit ut, på svart dessutom! Det är så sjukt snyggt så att jag vill ha det NU! Det är värt att slänga lite pengar på ett plagg som man vet att man kommer använda, även om det är ett linne. Nu när jag har köpt vinterskor, jacka, tjocktröjor och sådant som jag behöver så kan jag gott unna mig detta underbart snygga linne. Det skriker Alicia om det! Längst ner står det: Let the music take you to another galaxy. Juste, här kan ni kika in hennes webbshop: www.kandeeshop.se!



She's a lady, oh oh oh she's a laaady

Det ska bli så skönt att sova ut imorgon! Jag ska äta en ordentlig frukost och sen så ska jag göra lite hamburgare till lunch. Det blev inte så mycket mat för mig idag, käkade frukost/lunch vid elva imorse... När jag kom hem så hade pappa fixat mjölkchoklad och mackor till mig. Världens bästa och mest underbara pappa man kan ha. Mamma kramade halvt ihjäl mig, inte helt otippat.. Riktigt skönt att ha dem hemma igen, man känner sig så trygg på något sätt. Jag har en känsla av att jag kommer sova väldigt gott inatt.

Imorgon ska jag
tvätta, tvätta och tvätta... Ska även städa upp lite på rummet, får se hur mycket det blir. Jag har en tendens till att skjuta upp allt som jag tycker är tråkigt.. Men men, man ska aldrig säga aldrig!

Tjing pling

Sussa lite kanske?

Har inte så mycket att säga egentligen. Gick bra att jobba, tryckte i mig tre bitar nybakad sockerkaka. När jag kom hem så väntade Elin och Sara på mig utanför huset. Fick sällskap ett tag, riktigt trevligt. Nu har jag pratat med en full Adam och en full Robin. Härliga pojkar det där. Jag vill också vara ute och parta lite. Istället så ska jag sova så jag orkar jobba imorgon. Sista natten ensam i huset, skönt... Det är inte kul att vara ensam på natten.

Jag älskar mamma,
pappa, Linda, Malin, Ylva, Elin, Sara, Häggan, Lillerik, Amanda och Emma. Mest i alla fall. Sen så småälskar jag lite annat folk med. Som Travis Barker till exempel. Puss på er!

Godnatt på er people.

God morgon

Dags att åka till jobbet snart igen.. Fick panik ett tag då jag kom på att det är lördag, bussarna går inte lika ofta då va.. Men som tur var så går det en buss 11.25, puh! Det är aldrig kul att ringa till jobbet och säga "jag kommer tyvärr två timmar senare". Ingen höjdare. Jobbar 13-21.15, åker samma buss (22.10) och är hemma strax innan 23. Nästan tolv timmar dröjer det innan jag är hemma igen, urk.

Hinner inte skriva så mycket mer, puss och hej!

En iskall jävel

Nu är man hemma.. Katterna är matade och utsläppta, förutom Svante som håller mig sällskap. Sitter och kikar på Idol här på datan, käkar lite popcorn och dricker en iskall cider. Lite kan man ju unna sig, det är faktiskt fredag. :) Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting.

Puss och kram

I've got sold, but I'm not a soldier

16.45, vilken jävla tid att börja jobba. Visserligen är det skönt att jobba kväll, men jag slutar 21.00 och min buss går 22.10. Lite ovärt... Men men, så är det när föräldrarna är borta och inte kan hämta en i Björklinge. Är ensam hela helgen medan päronen och i stugan och fixar lite. Skönt att man ska jobba fredag, lördag, söndag så hinner man inte känna sig så ensam. Fast iofs, en fest skulle inte sitta helt fel det heller. Men som sagt, I need money! Tar alla pass som jag kan få nu, det är bara att kämpa på.

Idag skänker jag en tanke till Natalies anhöriga, familj, släkt, vänner och pojkvän. En extra tanke till min vän Elin, jag älskar dig gumman. En begravning är aldrig lätt, särskilt när det gäller en 18 år ung tjej som hade hela livet framför sig. Vila i frid.


Hej då.

Pendeltåg och paket

Jag ber så mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag! Trodde nämligen att musen inte funkade (datamusen, min funkar fin fint!) så loggade aldrig in imorse. Men nu har den återuppstått och här sitter jag som vanligt.

Idag har jag varit till Jakobsberg. Det blev pizza och film hos Jonas, trevlans! Vi såg på Watchmen, sjukt bra! Jag satt som klistrad och hoppade till vid de plötsliga händelserna. Han har så bra ljud så det känns som man är på bio. Den ska jag definitivt köpa *host* ladda ner *host*. Svenska Malin Åkerman är med, alltid kul med lite svenskt i amerikanska filmer.

Missade Idol för
första gången den här säsongen... Men jag hann hem till omröstningen i alla fall. Stackars Camilla säger jag bara som hörde fel och trodde att det var hon som gick vidare. Jag skulle skämmas ihjäl om jag var henne.. Hoppa upp och krama Jihde och grejer inför publik och massa tittare. Men men, det är sånt som händer. Karolina och Camilla låter ju lika som mamma så fint sa.

Ett paket låg på bordet när jag kom hem idag. Det innehöll mitt linne från Kan Dee, snacka om snabb leverans! Hur snyggt som helst, satt helt perfekt! Ska försöka ta en bild imorgon. Ett plagg som ska packas ner till London. Snart åker vi... En vecka imorgon, galet!

Nu ska jag nog slösurfa lite och sedan sova. Imorgon är det dags att jobba, underbart!

Godnatt på er. Sorry för ett tråkigt inlägg med bara massa text. Bilder kommer när kameran har fått ladda på sig lite.

RSS 2.0