Från tentafesten

Jag och Filippa. :)


No studying, no cry

I torsdags skrev jag första tentan någonsin och det gick helt okej! Frågorna var rätt taskiga och nivån var ett snäpp högre än på de gamla tentorna som vi hade pluggat på men godkänt fick jag i alla fall! Det kändes så, får hoppas att det blir så med.. Efter tentan gick jag på stan med Maja och Emma ett tag och när de åkte vidare så lunchade jag med Amanda. Så himla mysigt då det var evigheter sen vi sågs! När lunchdejten var över så var det dags för förfest. Halva klassen samlades hos Linn och det började vid fyra redan. Så vid sju-åtta var vi alla glada i hatten och dansade till Aqua och Five. Underbart! Kvällen avslutades på Stocken där vi mötte upp resten av klassen. Innan hemgång blev det käk på Max med Mia, Frida och Linnea. Satt bra fint!

Eftersom man var ute i torsdag så kändes det som lördag igår. Så himla skönt med långhelg! Det var en riktig slappdag igår. Städade lite här hemma och hade taco- och ölmys med min fina älskling på kvällen. Man hinner knappt med varandra i allt pluggande och festande, så det var riktigt mysigt att bara vara hemma tillsammans och ta det lugnt.
Ikväll ska jag till mamma och pappa på middag. Innan dess hade jag tänkt att hinna med att röja lite bland alla kläder. Förstår inte hur jag lyckas stöka till det så fort när det kommer till kläder... Skönt är det i alla fall att inte behöva plugga ett dugg den här helgen! WOHO! Underbar känsla!
Slänger in en bild från igår. Det var så himla fint på kvällen, på dagen med för den delen.

I love tradera

Jag har blivit lite addicted to tradera på senaste tiden.. Det är så roligt och så finns det så mycket fina grejer! Igår budade jag hem denna tavla som troligtvis kommer att sitta i sovrummet med lite ramar med kort på mig och Johannes på ena sidan.



Texten är från en av mina och Johannes favoritlåtar, så det kan inte bli bättre!

En underbar cover på låten (old news but still wonderful):



Nu: åter till tentaplugget!


En saknad som aldrig tar slut

Idag saknar jag att ha en farmor. Att åka till Film med familjen en söndag, krama om henne, få säga "hon med det konstiga namnet" när hon inte ser vem det är, att äta Bridge-blandning ur godisburken med korklock.

Idag saknar jag att ha en mormor. Att kunna komma över på fika eller en av alla underbart goda middagar. Att höra om "sexgänget" och allt som den krutgumman hade för sig. Att öppna dörren och säga "hej mojmoj" och hålla om henne.

Idag saknar jag att ha en morfar eller farfar. Önskar att jag hade fått lära känna dem, att jag hade fått höra deras skämt och skratt.

Jag önskar att ni alla hade fått sett vem jag är idag och vad jag har åstadkommit. Mest av allt önskar jag att ni hade fått träffat Johannes, min kärlek.

Det är jobbigt att se och läsa om andra som ska till deras mor- och farföräldrar och veta att jag aldrig kommer att få göra det mer.

Det är tomt utan er.

RSS 2.0