Happy Halloween

Ojoj, jag har knappt varit hemma i helgen. Åkte i fredags eftermiddag och kom hem nu ikväll. Det har hunnits med en hel del. I fredags förkrökade jag, Elin och Sara hos Elin innan vi åkte vidare till Alunda på Halloweenfest. Grymt kul att alla var utklädda! Jag lekte cowboy hela kvällen (även om de flesta hade större och finare pistoler än jag...) och hade kul! Ihgår var det seeegt... Min fina pysslade om mig, hämtade vatten och köpte kebab till slitna mig. Bästa. :) Grejade lite i garaget, försökte lära mig lite om meckningen. Att det kan sitta så mycket grejer på en hoj! Vi fikade och åt hos svärföräldrarna och sedan åkte vi hem och hade en lugn myskväll. Grönsaker och dipp, mums! Hämtade Johannes kompis och hans tjej senare på kvällen med. Idag följde jag med Johannes till Hargshamn där han skulle träna lite. Pratade med lite folk och tittade när alla åkte, mycket trevligt! Även om det blev lite kallt.. Nu är jag hemma i Läby och ska varva ner. Jobbar kväll imorgon, SÅ skönt! Ska försöka slänga upp lite bilder sen, är ju sååå bra på det... :p

Mr Weekend, I want you so bad

Denna lediga dag har jag... gjort inte ett skit! Eller jag har legat kvar i sängen en timme och läst en bra bok, kollat på film och ätit frukost lääänge. Saker som man gör alldeles för sällan, små saker som faktiskt kan kallas för livskvalité. Man får inte glömma det där lilla som är så himla viktigt. Att ha tid för sig själv.

Då när dagens visdomsord från Alicia var ute så kan jag fortsätta att berätta om min längtan till helgen. Vill att det ska vara helg NU! Halloweenfest är på ingång och jag är taggad!!


Update: Hojåk och jobb

Jobba, jobba, jobba... Snart är denna jobbhelg över och nästa helg väntar tre dagars ledighet. Can't wait! Syster (Linda) har dock varit här i helgen, så den har inte varit så tokig ändå. Lite tacomys i fredags och lunchdejt igår. Quality time! I fredags åkte jag endurohoj för första gången! Jag och Johannes körde lite med hans gamla, riktigt kul! Gick sådär i början med motorstopp och bromssvårigheter men sen så gjorde sig yamaha DT-tiden sig påmind och jag lyckades till och med växla upp. ;) Skoj som sagt, kommer att göras om! Idag efter jobbet så blev det lite tjejmys i Jennifers lägenhet med Amanda och Emma. Självklart inhandlades och förtärdes något ätbart, är liksom oundvikligt när vi umgås. Inte mig emot! Det var mindre trevligt att sätta sig och köra ut till Alunda efter, var så trött att jag höll på att nicka till. Riktigt obehagligt.. Har haft en jättemysig kväll hos Johannes föräldrar med god mat och efterrätt. Nu ska vi sova och ladda inför sista jobbpasset innan en dags ledighet. Det ska bli så skönt och välbehövligt är det verkligen! Natti

Saknad

För sju timmar sedan låg du i sängen med din armar runt mig. Det känns som en evighet sen.


:(

Det är konstigt hur man fungerar ibland. I flera dagar har jag varit livrädd för en mus som har sprungit runt här hemma hos Johannes. Han satt upp fällor med Nicke nyfiken (som vi döpte den till) käkade osten och kom undan. Sen gick det ett par dagar och jag såg honom inte. På något konstigt vis så saknade jag honom nästan. Och igår hittade jag honom död i en av fällorna. Först blev jag rädd, sen lite glad men det slutade med att jag tyckte synd om honom. Detta trots att jag har sagt åt Johannes att jag ute kommer tillbaka hot förrän musjäveln är död. :p Det är konstigt hur man fungerar ibland.. Men det är väl bra att man kan känna empati.


Mysfrukost

Varm choklad med grädde och äggmackor, inte helt fel. En bra start på min lediga dag. Solen skiner också, ska ge mig ut snart. Underbart!


Morgonhälsningar från Kilby


Älskar lantisbuss..

Det finns inge bättre än att börja morgonen med att sätta sig på en fullsatt buss. Särskilt när personen man tvingas sitta bredvid inte förstår att man måste göra lite mer plats när man är två stycken som ska sitta bredvid varandra.

Woho, jobbet here I come!


Kanonkul!

Gårdagen och kvällen var mycket lyckad! Det började med ett par öl på bussen till båten, fortsatte med en underbart gott viltbord och sen blev det lite dricka och sång i baren. När vi kom tillbaka till Uppsala var det förfest hos Daniel innan vi drog vidare till Saluhallen. Trots att man var rätt trött vid det laget så fuldansandes det på dansgolvet. Man var rött mör när satte sig på nattbussen.

Snart ska jag dra mig vidare till min fina. Matlagning och filmmys, en perfekt söndag! :)


Give me!

Jag skulle göra nästan vad som helst för att ha den där tallriken framför mig just nu...


Sorry Emma!

Haha, det blev något fel när jag laddade upp bilden.. Eller okej, jag ville bara skryta lite extra! ;D Haha..


TGIF

Har haft filmkväll med pappa, jättesköbt att stanna hemma och ta det lugnt. Imorgon är det Åland och sedan utgång som gäller. Man bör nog lägga sig i tid så man orkar hålla igång hela dagen imorgon, men ansökan till universitetet ska in ikväll. Ute i sista minuten, som vanligt..

Godnatt på er!


Hahaha, Alicia-humor!


Live update: Mysfredag

Sitter på bussen på väg efter att ha fikat o shoppat med min fina. :)


Smakstart ;) Mohaha


Måste ses!

Här är klippet som jag försökte dela med mig av tidigare:


Helluw

Sorry, men när det inte går att blogga via mobilen (fortfarande, fan blogg.se!!!) så blir det lite glest mellan inläggen. Jobbar och står i, laddar upp inför min lediga helg. Finaste Ylva kommer hem en sväng så på lördag blir det att åka Ålandsbåt med ett gäng härliga människor. Mycket dricka och mat ska det bli, mums!

Kallt som fan, usch! Vill tillbaka till Irland och slippa alla minusgrader som börja komma nu. Det har liksom redan börjat snöa i norr, vill inte!! Ska köpa vinterskor nu, börjar bli dags. Har faktiskt sett två par nu som ska bli mina. Hittade en vinterjacka som jag hade glömt i garderoben, så nu slipper man köpa en ny sådan! Det är tur att man har bra koll på grejerna, jag tycker verkligen det. :)

Kan heller inte föra över bilder från mobilen till datan än, IRRITERANDE, så har tyvärr inga nya bilder att bjussa på. Men det kommer, måste bara ha lite tid att uppdatera datorn och mig själv lite.

Men jag lever iaf, bra va?

Puss på er.

Funny as hell

Innan jag åker iväg och jobbar så tänkte jag dela med mig av något som fick mig att skratta ett antal gånger: http://www.youtube.com/watch?v=8wRXa971Xw0&feature=relmfu Hörs sen. Btw, blogg.se SUGER. Less jag blir! Heddå

Hejsan svejsan

Åh, fick ett mindre utbrott igår när det inte funkade att blogga från mobilen... Hatar när saker som har funkat jättebra helt plötsligt bara slutar att fungera. IH! Snart ska jag bege mig till jobbet igen, är rätt skönt att jobba 15-21. När jag kommer hem ikväll så ska jag och Johannes basta och dricka öl, mys! Får att jobbpasset går fort! Tänkte smälla i mig en kaka eller två innan jag drar vidare till jobbet. PÖSS!

Sleeping... Ogre?

Då har man sovit till tio ännu en morgon. Det är ovant men SÅ skönt att sova runt tio timmar varje natt, särskilt när man är van att snitta på runt 6.

Som vanligt ser man ut som en träsktroll när man vaknar, men vad gör det. :) Morgonfrillans okrönte drottning, det är jag det!

Nu blir det brakfrukost och film innan man börjar ladda inför jobbhelgen.


Förlust 0-1..

Mitt älskade Brynäs tog inga poäng hemma mot Luleå och det var de inte värda heller. Bertilsson tryckte till en Luleåspelare så illa att ambulansen fick komma. Tråkigt..

Har kikat på utbildningar och nationer nu på kvällen. Vet inte alls vilken nation jag ska välja! Finns så många och alla säger olika.. Får klura på det ett tag till. Saknar att plugga faktiskt och längtar tills jag börjar!

Tänkte slå ihop ögonen nu och sova tills jag vaknar av mig själv. Det har varit en hektisk dag på "nya" bloggen. ;) Nu är det slut på ledigheten, imorgon ska man tillbaka till jobbet. Det ska bli skönt faktiskt, helgerna på jobbet är bäst.

Godnatt folket!


Btw...

Idag är det 13 månader sedan jag lämnade singellivet för min fina. :) Time flies.


175p på Wordfeud!

Likt typ hela Sveriges befolkning är jag beroende av Wordfeud. Igår slog jag mitt personliga rekord och skrek till av lycka. Oroande, jag vet. Men blir man glad så blir man!


Snoppodling?

Mamma var överlycklig där hon hittade denna fina morot i landet.

"Det är så roligt att odla när man hittar snoppar i landet!"


Min tulis

Igår var först Sara här och pratade ett tag. Hon är lite galen denna där. ;) Sen kom älskling hit och myste lagom till säsongspremiären av Grey's Anatomy. Popcorn, m&m's och Majsan i knät. Finaste Jolle Pålle.


I'm baaaack!!

NU har jag bestämt mig! Håller fast vid denna blogg, nu och föralltid! Inga fler byten osv, so now you know! Och Caroline, nu jävlar ska det skrivas. ;)

Helgen som var bjöd bland annat på en utgång med Malin och Sara. Gävle blev det och Jennelie hakade på. Även om jag inte tycker att Gävle är så kul att gå ut i så fick man dricka goda drinkar och shot och dansa till bra musik. Även om jag föredrar Uppsala så måste jag säga att drinkarna är bra mycket bättre på Heartan! Där snålas det inte med spriten om man säger så. Helt rätt!



Filmkväll hos Elin med Malin, fika på stan med Amanda och Emma, mys med älskling och lite prat med Sara igår har man också hunnit med den senaste tiden. Men mestadels är jag på jobbet med min underbara kollegor. Tackade av Olga som hade sin sista dag i fredags.. Mycket tråkigt, det kommer att bli tomt.

Annars rullar livet på, snart dags att söka in till universitetet. Personalvetare kanske? Vill jobba med personalfrågor iaf!

Pöss!

RSS 2.0