Kvällens planer


Bilder från Valborg

Här kommer en liten bildbomb från Valborg. Var väldigt dålig på att ta fram kameran så har kompletterat med lite snodda bilder från fejan!
Champangefrukost!
Vi var inte ensamma direkt.. (bild snodd från Linn)
Mys! Nina, jag, Emma och Maja.
Från kvällen har jag inte så många bilder, men detta var de jag hittade i telefonen (bortsett från en som jag inte har fått tillåtelse att lägga upp ;)):

Home


Zoom & Strömming

Underbart väder idag igen! Det firades med årets första mjukglass vid ån med bästa pylv!

Älskade Valborg

Trots att man har firat Valborg så länge man kan minnas så är det alltid lika kul. Särskilt igår när vädret var så himla fint! Gick till Nina där Emma och Carro var. Strax efter 08 öppnades första kalla, underbart! Sedan mötte vi upp Maja och Stefanie och gick till ekonomikumparken. Solen sken, folk började strömma in och musiken dunkade. Humöret var på topp! Vi dukade upp all frukost och öppnade skumpaflaskorna. Flera från klassen kom dit o lite annat folk. En helt underbar dag!

Vid fyra åkte jag hemåt och till kvällens grillpartaj. Det blev en sup(!)erlyckad kväll där spelet 100 minuter (en snaps, 2 cl bål, i minuten i 100 minuter) satte ribban. Massa skratt och dans blev det, perfekt avslutning på en av de bästa Valborg jag har haft!

Idag är man lite seg, men vi har röjt lite i trädgården och städat lite. Så något har man fått gjort iaf. :) Men mat orkade vi inte laga så det blev en supersmarig bakispizza! Nu blir det soffläge med film och kaffe och glasstårta. Imorgon 08 är det slut på ledigheten. Men det ska bli skönt med lite rutiner igen.


RSS 2.0