UTTRÅKAD MED JÄVLIGT STORA BOKSTÄVER

Att vara ledig en vardag måste vara bland det tråkigaste som finns... I alla fall idag. Usch så tråkigt jag har haft! Har pendlat mellan datorn och teven, höjdpunkten var att ställa sig vid spisen och laga mat.. Bara det säger ju hur tråkig denna dag har varit.

Imorgon är jag också ledig men som tur är så ska jag in till stan. Ska fixa lite med mina timlistor på båda jobben och sen ska jag träffa sötaste Amanda. Kanske även blir att fixa en klipptid. Är snart ett år sedan jag klippte mig senast... Illa!

Pössilöss

Dagens vaggvisa

Natti natti på er, jobbet väntar imorgon. 07.00-21.15.. Tur att man har en snäll storasyster med en lägenhet fem minuter från jobbet så man kan slagga lite där mellan passen..

Säger godnatt med denna sköna låt;



GODNATT

Etage och kebab

Toppenkväll igår, verkligen! Började med förkrök hos mig med Elin, Ida, Häggan, Soffan och Sara. Sen drog vi alla vidare (utom Sara) till Uppsala och Etage. Bussresan in var riktigt skoj, åkte med Charlotte, Sarah, Stoffe och några till. Galet, galet.. På Etage var det lite lagom med folk, det blev en del dans och så skulle egentligen jag ha sjungit kareoke. Som tur var så hann vi iväg till Mariannes innan de ropade mitt namn. Käkade världens, VÄRLDENS, godaste kebab. Sjukt gott.. Blev lite förvirring där ett tag när klockan ställdes om. Som tur var så gick bussarna "som vanligt" så vi kom hem. En riktigt bra kväll som sagt, härligt att läbytrion var samlad! :)


Att man aldrig lyckas hålla sig borta från vimmelfotografen... Urk! Ida, jag, Sarah, Häggan, Charlotte och Stoffe på Etage.

Nu ska det
hämtas paket och kanske ätas pizza.. Men blir nog något som mamma lagar istället, om man har tur.

Tjing tjong


Utgång nummer två på ingång

Lugn men rolig kväll igår. Jag och Emma levde rövare här hemma. Hoppade och sjöng (snarare skrek) med i låtarna. Sen for vi vidare till VIP där Ida, Erica och Jennie var. Dansband för hela slanten när Sannex stod på scen! Träffade på riktigt trevliga grabbar och så bjöd Amanda i baren oss på shots. Det tackar man för. :)

Snart är det dags igen! Sitter här i en kort, svart klänning som ska invigas med en utgång ikväll! Tjejerna är på väg hit så man lär fixa sig lite nu. Skål på er allesammans!

TJING

En piercing rikare

Nu är den gjord, piercing nummer fyra! Det blev en industrial och jag är hur nöjd som helst. Trodde dock att den skulle göra mindre ont än vad den gjorde, var lite kaxig när jag satte mig i stolen... Men som sagt, det är bara en skön smärta! Nu känns det inte så mycket, dunkar lite men annars ser det bra ut. Pelle (piercaren) sa själv att han var riktigt nöjd med den så det känns ju extra bra. 38 mm är staven på (!!), hellre lite längre än för kort nu när den ska läkas. Jag är rädd att jag aldrig kommer sluta pierca mig... Kommer sluta upp som en vandrande plåtburk snart. ;)

Efter piercingen så fikade jag, Amanda och Emma på Barista. Mumsigt! Emma åker till Miami på tisdag så det kanske var sista gången man såg henne innan dess... Tråkigt!

Ikväll är det
utgång som gäller! Emma kommer hit och sen drar vi vidare till stan. Får se vart vi vill och kommer in någonstans. Björn Rosenström är på Kalas, sjukt mycket folk men vet inte om det är värt att köa om man kanke inte ens kommer in. Annars kanske det bli VIP och beställa en drink av Amanda.

Nu ska jag
i alla fall fixa till lite. Äta en paj och börja med sminkningen, urk.. Slänger upp lite bilder på min nya älskling!




Simma lugnt!

Nya piercingar på gång

4 dagar och 22 timmar sen var det jag skrev här sist.. Som ni säkert har förstått så blev det fullt ös på båten. Tre tjejer och kanske 16 killar var vi, ett riktigt stort gäng. När vi kom hem så gick vi vidare på någon fest i Österby och sen så fick jag skjuts hem av Sara. Skönt! Mådde inte så bra dagen efter, men det var bara att bita i det sura äpplet och åka till jobbet...

Annars så har det inte hänt så mycket. Har jobbat söndag till idag då, jobbar ikväll och sen är jag ledig fredag-söndag. Hur skönt som helst! Bokade tid på Darkwell igår så imorgon 13.00 är det dags för nästa piercing! Troligtvis blir det en industrial, han trodde att den gick att göra på mig. Örat måste vara byggt på ett speciellt sätt så att det finns tillräckligt mycket plats uppe och nere där staven ska sitta... Om det inte går så blir det en rook istället, den kommer jag göra oavsett... Längtar!


Industrial, som jag har lagt upp här förut.


Rook, som blir nästa piercing efter industrial.

Nu ska jag
göra lite gröt och äggmackor och kolla på en film. Älskar att ha mycket tid nu på morgonen!

Tjingeling


Åka båt

Kläderna är på, håret är någorlunda fixat. Nu är det bara sminket och att bestämma väska som är kvar. Om mindre än en timme så är jag på väg till Österby sen Åland. Wiho! Öl, öl, öl! Ska även testa en geting om det finns där. Maria på jobbet sa att den var god.



Över och ut, slut!

Tiden går, men kärleken består

Gamla bilder men fortfarande lika sant. Kärlek, kärlek, massa kärlek.




Industrial

Har bestämt mig för vad nästa piercing ska bli...




I'm a criminal


Spola fram till 0.30

Just chillin'

Ikväll blir det en lugn hemmakväll med mamsen. Hade inte orken att gå ut och ta ett glas med syster och några kollegor. Får bli en annan gång helt enkelt!

Istället ska jag såsa framför teven, äta god mat och godis! Kanske ta den sista ölen som är kvar med, ladda lite inför imorgon.




So long, lovers

Tack Maajk och Ekkah

Som la upp dessa underbara klipp på facebook! Det första är bland det roligaste jag har sett, skrattar ihjäl mig.. Sjukt skillad kille också, självlärd! Andra klippet är en cover på Owl Citys Fireflies. Riktigt härlig. :)



Heddå

Ålandsresa på ingång

Imorgon är det dags igen, eckerölinjen väntar. Sist vi åkte så blev det galet... minst sagt. Blir nog lite lugnare den här gången.. Eller? ;)



I got a feeling..

BIF - DIF :(

Det blev förlust med 3-4. Fan också. Helvete. Skit. Fuck.

Har ingen lust att skriva alls nu, alla djurgårdare mobbar mig. Men jag är lika stolt brynäsare för det. Alltid brynäs, älskade brynäs.

Är ledig fredag och lördag nu, ska bli så skönt att inte behöva ställa klockan till imorgon. Är redan sugen på min frukost som jag ska göra, gröt och äggmackor. Mums!

Natti

A few minutes..

Ikväll gäller det. Brynäs - Djurgården, första kvartsfinalsmatchen. Hemmamatch i Läkerol Arena. NU TAR VI DEM!

Har laddat upp med öl, nötter och chips. UNDERBART!

Brynäshjärta, rakt igenom

Partysugen..


Schyrre

Nu är man inte lika arg längre men minst lika trött.. Det löste sig rätt bra ändå, blev lite strul på jobbet. Fick flera pass strukna som jag var lovad, kändes inte så jättebra. Men pratade med chefen och fick sju nya pass, så det löste sig bra ändå.

Orkar inte skriva så mycket mer, vill bara dyka ner i sängen nu. Ska jobba 13-20.45 imorgon.

Dagens diss: Finnar! Varför ska de finnas för? Har fått en precis mellan ögonbrynen, sjukt irriterande!

Godnatt på er folket!

Anger

Fan så arg jag är, riktigt förbannad! Sjukt less.. Dags att jobba nu, tar det sen när jag kommer hem. MORR!

Då kunde jag ju ha varit i Läkerol Arena på torsdag...

16/3-10

Dags att jobba igen.. 13-21.15 idag, ett långpass. Trots att man var ledig igår så känner man sig inte utvilad ett dugg. Har i alla fall laddat med en bamsefrukost, som vanligt. Sitter och dansar lite här i datastolen nu, även det som vanligt. Hehe.. Ska väl börja fixa mig lite smått, blir väl i sista sekunden som alltid. Förstår inte hur det kan bli så varje gång. 

Skänker en tanke till Natalie, mina vänner som var och fortfarande är hennes vänner, hennes familj samt Erik. Sex månader idag, världen är så grymt orättvis. Vila i frid och kärlek Räkan.

Långpromenad i solen

En timmes promenad blev det ute i solen, underbart! Stötte på Erica som var ute med lilla Elvira och så åkte Häggan förbi och tutade med. Att man inte tar sig ut oftare, är ju hur skönt som helst att gå med musik i öronen.





Min älskling stod på trappan och väntade när jag kom hem, lika kelsjuk som vanligt.

Pusskrams


LEDIG!

Vad gör man när man är ledig, en måndag dessutom? Har sovit ut ordentligt, ätit en rejäl frukost och kollat på film. Kanske ska ta en promenad och träna lite? Ja, det låter bra! Behöver rensa tankarna lite, snurrar alldeles för mycket just nu. Vet inte vad och hur jag känner längre, vilken röra..

Idag saknar jag
min vän pylv extra mycket, kan bero på att jag kikade på sagan och konungens återkomst imorse. Kommer ihåg när jag, ylva och mamma såg den på bio. Jag och Ylva skrattade varje gång vi såg "potatisen", en riktigt ful jävel. Haha..

Nej ni, dags att röra på fläsket kanske. Eller? Hmm..

Hejdåhej!

Work..

Usch, är helt slut.. Kom hem strax innan tio idag, åt lite frukost och la mig och sov tills maten var klar. Något trött.. Hade trevlans igår, kollade på blåsningen och solsidan. Solsidan var hur bra som helst! Rikigt kul. "Tjenare mannen!", haha..

Dags att dra in till jobbet igen, bara två dagar kvar och sen är jag ledig en dag. Skönt!

Hejdå

:/

Looking back at me I see that I never really got it right
I never stopped to think of you
I'm always wrapped up in things I cannot win
You are the antidote that gets me by
Something strong like a drug that gets me high


Mongot har vaknat

HOHOHOHOHO!



Sol, sol och åter sol. I love it! Såhär borde det vara året runt, eller ja sommar borde det vara. Men då skulle man i och för sig inte uppskatta solen lika mycket..

Sitter här, nyduschad, fräsch och halvnaken. Ska ner och fixa lite frukost/lunch, gröt och äggmackor som vanligt! Underbart gott.

Det var dagens intressanta information som jag ville dela med mig av. Min blogg suger, fuck..

Puss

Gäsp x439034930

Trött, trött, trött.. Men har haft en helmysig dag! Först fika som sagt med Amanda och sen blev det tårta och annat gott på jobbet! Världens sötaste tant fyllde 88 år! Var tvungen att messa Elin och berätta vilken tårta jag mumsade på... Prinsesstårta! ;)

Imorgon blir det jobb igen, 13-21. Sen blir det att åka till Österby och snacka lite skit. Lär sova nu så man orkar med morgondagen.

Sweet dreams

Four fingers



Nu är det dags för tjejen med fyra fingrar på vänsterhanden att göra sig i ordning. Varför är man alltid ute i sista minuten? Vaknade ju för fem timmar sen..

Tjing


En ny härlig dag

Man kan inte annat än att le när man går upp nu på morgonen när solen skiner! Underbart!

Om en timme blir det att hoppa på bussen in till stan. Ska ta en snabbfika med Mandis innan jobbet, mys! Blev gröt och äggmackor till frukost idag igen, hur gott som helst. En mycket bra vana som de skulle säga i den där flingreklamen. Hmm, vet inte om det där sista är ett ord men i så fall så uppfann jag det precis.


Världens finaste Amanda,
love.

Hejdå hej!

Ja, jag ska sova...

... måste bara slänga in kvällens kommentar av mamsen;

Jag (väldigt irriterad på lampan som tar i fotöljen när man ska luta den bakåt): Varför står den jävla fittlampan här?!
Mamma: För att det fanns ingen kuklampa!

Hahaha, jag älskar min mamma. Skönare människa finns inte.

Godnatt, for real

It's all about the jeans



Är på jakt efter ett par nya jeansshorts och såg dessa på Cubus för 299:-. Kändes dock inte klockrena trots att jag vek upp dem (vill ha korta) så de fick inte följa med hem. Hittade en ruskigt snygg jacka och en söt tröja på New Yorker. Funderar starkt på att gå tillbaka och köpa tröjan. Hör och häpna Amanda, DEN ÄR ROSA! Vet inte vad det har tagit åt mig...

Nej, nu ska jag verkligen sova. Snart. Måste. Eller?

Bye

Cashewnötter

Hur kan man vara så slut efter att ha varit ledig en hel dag? Har inte gjort speciellt mycket heller, antar att man har en del att ta igen.

Dagen har varit lugn och bra. Drog som sagt in till stan och mötte upp Milan. Vi gick vår vanliga (numera obligatoriska) runda vilket är: mark n' brands (vad den nu heter), stadium, intersport och MQ. Sen blev det buffé på Dragon Palace, hur gott som helst! Var ett bra tag sen mat åt kinamat nu så det var inte lite man stoppade i sig. Blev bjuden med, han är bra snäll han min vän. :)

Nu på kvällen så bakade mamma scones, mums! Så det blev det, ägg och oboy till Grey's Anatomy. Underbar avslutning på ett bra dag!

Imorgon är det
dags att jobba igen. Skönt att jag bara jobbar kvällar (än så länge) så man får sova ut på morgonen.

Natti hejs


Nu glider jag



HEJDÅ!

On my way

Nu är det dags att hoppa in i duschen och snygga till sig. Stan och Milan är det som gäller snart, lovely!

Tjing

När det var riktigt spännande i OS...

... då såg mamma ut såhär:







Catching up

Lördagen var stört bra. Förfest hos Elin och Erik med lite folk, vidare till Tierp och möbeln. Det dansades, dracks och jag buggade (!!) med en som var sjukt bra. Jag kunde ingenting så vi skrattade mest, kul hade vi. :)

Mitt jobbschema brukar
vara ganska populärt då mina vänner då vet när jag kan hitta på saker och ting. Väldigt praktiskt tycker jag! Såhär ser veckans schema ut:

Måndag: 7-16
Tisdag (idag): 7-13
Onsdag: LEDIG!
Torsdag: 15.45-20.46
Fredag: 13-20.45
Lördag: 15.45-20.45
Söndag: 15.45-20.45

Imorgon är jag som sagt ledig så då ska jag in till stan och käka med Milan! Har inte sett den karl på evigheter så det ska bli riktigt kul.

Snart är det dags att parkera arslet i soffan. Dating in the dark och House ska det ses på! Kanske blir en smörgås och te till House med, mums!

Tjing pling

Cold - Crossfade


Känslan av att inte räcka till

Jag försöker vara en bra vän, dotter, syster, kollega, "dejt", människa. På något sätt så lyckas jag inte någonstans. Hur gör man? Går det? Känner mig bara så himla trött och uppgiven just nu. Vill vara där, finnas där, för alla jag älskar, men vet inte hur jag ska kunna göra det. Hjälp?

Suck


Mina favoritauditions från Idol

Sitter och lyssnar lite på youtube, helt sjukt vad mycket talang det finns ute i Sverige. Dessa är några av mina favoritauditions från Idol (svenska) genom tiderna;



¨

Tar fler en
annan gång.

Natti!

Liten jag








Nahajs

Gårdagen var riktigt mysig. Fixade en ny stav och kula till conchen innan jag mötte upp mamma. Det blev en burgare och öl på Bullitt innan bio, gotti! Filmen var bra, precis som väntat och vi var så snygga i 3D-glasögonen.

Snart är det dags att jobba igen. 12-21.30 och 7-16 imorgon. Hard work work! Men sen blir det inte mycket jobb alls i helgen, skönt! Bara ett kortpass på lördag. På kvällen där sen så är det dags för party! Gick inte så bra med min vita månad.. Aja, jobbar ändå de två helgerna efter den. Vill ha lördag nu!

Kramohej

Avatar 3D

Igår jobbade jag hela dagen. Började med att ha köket på morgonen, fixa frukost, kaffe och mediciner till 18 pers. Det var fullt fart kan jag lova! När jag gick av första passet vid ett så gick jag hem till syster som bjöd på finkäk, korv och makaroner. Sedan blev vi lite godissugna så jag sprang över till 7-eleven och köpte lite choklad och salta bilar. Mums! Kvällen gick bra den med, lite jobbigt med snöstormen när man skulle gå till stationen. Skitväder... Tycker att det räcker med snö nu, ge mig vår och sommar!

Började denna dag men en skön sovmorgon! Tacka nej till att gå upp klockan fem och jobba till tre.. Sure, det är pengar men skulle jag tacka ja till alla pass så skulle jag gå in i väggen ganska så snart. Så ska ner och äta frukost snart och börja förbereda lite inför kvällen. Biomys med mamsen, mat och Avatar! Min fina mamma.



Heddå heddå

RSS 2.0