Midsommarhelgen

Har haft en riktigt bra helg med bra sällskap och god dricka. I fredags åkte jag till Amanda i Öregrund. Åt god mat med henne familj och pojkvän innan vi gick ner till hamnen. Drack lite på Terassen och hängde vid klipporna. Sjukt mycket folk var det men kan inte påstå att det var direkt roligt att vara där. Tur att man hade bra sällskap! Men nästa år blir det nog inge Öregrund för mig. Bästa Häggan kom glidandes med en minibuss och skjutsade hem mig och massa andra tjejer. En högljudd resa med lite fylleskallar, trevlans!

Igår så vaknade man upp vid ett och mådde riktigt bra! Förkrökade hos Häggan med Malin, Elin och Sara innan vi drog vidare till Lövsta. En riktigt bra kväll med bra brudar! Snackade med sjukt trevliga poliser, dansade, hängde i öltältet, fixade in småtjejer och pratade. Bra kväll! Hade för en gångs skull kameran med mig så ska slänga upp lite bilder!

Idag har man slappat i solen och framför teven. Tyskland - England, vilken match! Domarens insats kan man ju diskutera, man tycker ju att det ska bli mål när bollen är en halv meter över linjen. Men nej, tydligen inte...

Tjarå!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0