Ett glas o'boy, ja tack!

Jag kan sova hur länge sov helst, känner mig ändå inte utvilad.. Antar att kroppen har en hel del att ta igen från förra veckan. Blev helt slut när jag dammsugde rummet igår, totalt utmattad. Tur att jag har världens bästa mamma som hjälpte mig med resten. Jag nästan skäms när jag inser hur bra föräldrar jag har och hur sällan jag uppskattar det. Antar att det kommer med åren, när man växer upp och mognar lite.

Imorgon flyttar syster till USA. Har inte riktigt förstått det och kommer nog inte förstå förrän på ett bra tag. Hon och Michael kommer nog över julen så då dröjer det inte så länge i alla fall tills vi ses varandra igen. Men jag tycker det är jobbigt att Malin bor i Göteborg, och nu flyttar Linda till USA? En bra bit till det... Fast det är det hon vill och jag är så glad för syster. Då har man en ursäkt att pallra sig till staterna lite oftare! Så igår hade vi filmmys med lite godis och popcorn till filmen Slumdog Millionare. Hur bra film som helst!

Har kommit på att jag aldrig kommer bli ett hälsofreak, när det kommer till maten. Läste en träningsblogg precis som skrev om hur en hälsosam frukost kunde se ut. Han avslutade med "undvik söta drycker, såsom juice och o'boy". Hmmm, jag som tycker att en nyttig frukost är när man dricker o'boy OCH juice för att man kompenserar upp det onyttiga. Som sagt, jag är ett hopplöst fall. Tur att jag har en galen ämnesomsättning, än så länge..

Nu ska jag ner och käka ännu en otroligt nyttig frukost! ;)

Kommentarer
Postat av: din bettan

jag saknar dig

älskar dig

kom och hälsa på snart :)

2009-09-21 @ 11:49:21
Postat av: emma

hoppas du har en bra måndag? (: / fröken bitterfitta

2009-09-21 @ 13:39:57
URL: http://metrobloggen.se/frokenbitterfitta
Postat av: kchaduhoki

Hej!



Trött på falska sidor som GRATISMAKEUP.SE / GRATISKLADER.SE ?



Bli medlem i denna sidan, bli medlem, aktivera ditt konto genom din mail och sedan får du ett presentkort i brevlådan, DET FUNKAR!



BLI MEDLEM DU OCKSÅ!!!



http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=51057

http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=51057

http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=51057

http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=51057

2009-09-21 @ 14:27:42
URL: http://kchaduhoki.blogg.se/
Postat av: Fia

Ja alltid trist när syskonen försvinner iväf ifrån huset, nästan först då man inser hur mycket de betyder och hur mycket man tycker om dem.

2009-09-21 @ 14:45:12
URL: http://www.nogg.se/landberg
Postat av: Jennyh ♡ lever lyxliv på Malta ;)



hej :)

allt bra med dig?



puss&kram

jennyh.se

2009-09-21 @ 14:47:11
URL: http://jennyh.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0