Tired as hell

JAG ÄR SÅ HIMLA TRÖTT! Jobbig dag på jobbet, inget käk på hela dagen, och så ska man upp och jobba klockan sju imorgon... Men vad gör det? Jag har en riktigt bra helg att se fram emot och pengar på kontot, man ska inte klaga. Samma sak gäller med vädret, hur underbart som helst! Fast man har lätt för att klaga, att det är "föööör" varmt. Något som man borde ha lärt sig efter alla somrar i detta land är att man ska ta vara på solen när den visar sig!

Igår var det också riktigt fint väder! Hade en helmysig kväll med Elin, Mathilda och Häggan. Först blev det lite fika hos Elin innan vi tre åkte och kollade på när Häggan spelade match. Efter deras seger så åkte vi hem till Elin och myste lite. Trevlans!

Helgens planer ser ungefär ut såhär:
Fredag: Jobba 7-13. Sen på kvällen har Amanda bokat bord på Köket 19.30 där det blir lite käk och kanske lite dricka. Är tydligen fullbokat så det ska bli riktigt kul!
Lördag: Eldfesten i Österby! Förfest med ett gäng vänner, ska bli grymt kul!

Längre och roligare än såhär blir det inte. Kan tipsa om att det har kommit ut en skiva, Bandit Rock #1 (alla som har tv har sett reklamen) som är riktigt bra! Sitter och lyssnar på den nu, gotta love Spotify!

Dags att dra sig mot sängen kanske...
Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0