Mr Monday, I'm actually quite happy that you're here soon.

Fan så värdelöst det är att sova bort halva dagarna. Man orkar inte göra någonting när man väl har vaknat, ovärt! Men nu väntar en ledig vecka så då ska man försöka ta tag i allt. Det känns som att helgerna inte riktigt är till för att få saker gjorda, konstigt nog.

Det blev lite vin och skitsnack igår med Häggan och Malin. Efter ett tag fick vi sällskap av grabbarna och lite senare drog vi vidare till Elin, Jennie, Malin och Sofie. Helt okej kväll, men man kände att man inte blir pigg av att dricka tre dagar i sträck. Men nästa helg blir det lugnt! Tror jag. ;)

Så idag klev man upp strax innan tolv, precis då kom älskling hem från tävlingen. Han var så sugen på pizza så det blev det, man får faktiskt äta pizza till frukost på söndagar. Som en belöning av att man har orkat ta sig igenom helgen. Röjde lite i sovrummet med, förstår inte att jag fortfarande har så mycket kläder! Och snart kommer lasset från H&M med... Vilka problem man har.. Micke kom över på en fika också nu på eftermiddagen, mycket trevligt! Han kom och grävde lite, så snart kan älsklingen mecka här hemma istället för hos hans päron. Ska bli skönt att ha honom hemma mera. :)

Sandor och Gösta hade lite lördagsmys igår i soffan. Så himla söta, de är alltid tillsammans. Det är nästan så att man funderar på att döpa om dem till Piff och Puff.


Kommentarer
Postat av: Linda

Åhhhhh va söta!

2012-01-10 @ 19:10:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0